Magisk invigning Dunkin Donuts Sverige

Har idag äran att få vara med och inviga Sveriges första Dunkin’ Donuts som öppnar idag i Täby Centrum utanför Stockholm. Ett hundratal personer har köat länge för att vara med på invigningen. De som köat längst stod i ofattbara 21 timmar. Jag lättar upp stämningen och får köandet att bli lite kortare med hjälp av magi som underhållning i köerna.

magiker hans lindström invigning dunkin donuts sverige

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kort film som jag tog precis i samband med invigningsceremonin.

 

Magisk underhållning åt Systembolaget Göteborg

Är på fina Kajskjul 8 i Göteborg och skapar magisk underhållning som trollkarl åt Systembolaget i Göteborg. Kvällens event är en personalfest åt hela Norra distriktet i Göteborg.  Kör mitt väl beprövade middagskoncept med den komiska dörrvakten som en icebreaker för gästerna när de anländer i entrén. Sedan minglande trollkarl / magiker under tiden de äter och allting avslutas med en scenshow med mycket publikmedverkan och humor.

trollkarl magiker göteborg hans lindström systembolaget personalfest kajskjul 8 entre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kajskjul 8 i Göteborg – ett superbra ställe med duktig och trevlig personal & jättebra lokaler

trollkarl göteborg hans lindström systembolaget personalfest kajskjul 8 scen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här finns mer information om trollkarl Göteborg

Magisk underhållning på Kammarkollegiets 475-årsjubileum

I kväll hade jag den stora äran att som ensam artist få förgylla Kammarkollegiets 475-årsjubileum. Kammarkollegiet är Sveriges äldsta myndighet och när jag fick deras förfrågan om ett jubileum för 475 år var jag först ganska säker på att de råkat skriva fel. Jag tänkte 1500-talet… det kan ju aldrig stämma, men så fel jag hade när det visade sig vara helt rätt, ganska otroligt faktiskt:) Drygt 200 från hela Sverige hade samlats på fina Nalen i centrala Stockholm. Här stod jag för magisk underhållning från scenen mellan rätterna på deras jubileumsmiddag.

underhållning jubileum stockholm nalen kammarkollegiet 475-årsjubileum

Nalen är enligt mig en av de bästa eventlokalerna i centrala Stockholm där både scen, teknik & loger finns vilket gör det väldigt lättarbetat. Dessutom god mat och väldigt trevlig och tillmötesgående personal:)

Magiker på personalfest åt Ericsson i Linköping

Magisk personalfest åt Ericsson i Linköping

Underhåller ikväll ca 700 gäster från Ericsson i Linköping på deras årliga personalfest. Riktigt kul event med mycket aktiviteter på stora eventanläggningen Konsert & Kongress. Förutom mig som magiker så underhöll både trubadurer, ett coverband samt gästerna själva i form av karaoke. Det är alltid lika roligt att jobba som trollkarl och trolla för ett så stort spektrum av olika gäster som var i olika åldrar samt även från flera olika världsdelar.

Magiker på personalfest åt Ericsson i Linköping