Julshow åt Animal i Stockholm

På dagens andra gig kör jag en magisk  julshow i det mindre formatet för den kreativa reklambyrån Animal. Här avrundar jag middagen på deras julfest men en halvtimme lång close up show.  Även denna show är på Villa Källhagen i Stockholm. Inte ofta man kör två spelningar på samma ställe även om det har hänt förut.

julshow Animal Stockholm magiker trollkarl Hans Lindström

 

Magiskt julbord åt Eli Lilly i Stockholm

På dagens första evenemang skapar jag ett magiskt julbord åt Läkemedels- och forskningsföretaget Eli Lilly Sweden. Platsen är fina Villa Källhagen fint belägen mellan Djurgårdsbrunnskanalen och Gärdet i Stockholm. Här möter jag upp gästerna redan i dörren med min komiska dörrvakt så de blir på gott humör redan innan glöggen. Sedan skapar jag en magiskt stämning under julbordet då jag går runt bland gästerna och trollar vid varje bord på riktigt, riktigt nära håll.

magiker julbord Villa Källhagen Stockholm åt Eli Lilly

Riktigt vacker och fin julkänsla vid entrén till Villa Källhagen

 

Underhållning på julfest åt Aditro på Clustret

Ikväll skapar jag underhållning på fina festvåningen Clustret i Gamla stan i Stockholm. Ett riktigt bra val av lokal högst upp i Gamla stans högsta byggnad. Dessutom består festvåningen av två våningar varav den övre oftast används till matsal vilket gör att festen smidigt kan fortsätta med dans etc en trappa ned efter middagen utan att man behöver möblera om. Har varit här många gånger förut och idag är stämningen på topp hos alla 120 gästerna. Jag ser till att de får en magisk middag med minglande magiker och en magisk julshow till kaffet.

underhållning julfest Aditro på Clustret Stockholm

Underhållning veteranfest SAAB i Linköping

Underhåller ikväll för andra året åt SAAB på fina festvåningen Livgrenadjärmässen i Linköping. Ikväll firas deras anställda för lång och trogen tjänst med en festmiddag bara för dem. Kvällens program består av att träffa gamla kollegor från runt om i landet, god mat, dans, utdelning av minnesgåvor samt magisk underhållning av mig.

underhållning veteranfest SAAB Linköping

Underhållning konferensmiddag åt Castrol i Göteborg

Skapar ikväll magisk underhållning åt Castrol som har konferensmiddag efter dagens konferens. Spelplatsen är fina konferens och eventlokalen Auktionsverket i Göteborg. Tillsammans med superduktiga Marina på sång och Måns på keyboard så ser vi till att gästerna får uppleva underbar musik, magi både på riktigt riktigt nära håll samt från scenen. Resultatet blir som vanligt att kunderna stortrivs, kommer ihåg eventet och kopplar ihop eventets arrangör Castrol med den här sköna kvällen.

Personalfest för Itello i Stockholm

Ikväll underhåller jag hos fintechbolaget Itello på deras kontor i Stockholm. Företaget firar en lyckad etapp i utvecklingen med fest för de anställda. Och jag ser till att de blir både förundrade och underhållna på samma gång med min oförglömliga magi.

underhållning på personalfest åt Itello i Stockholm

Spontan selfie tagen av en gäst som var uppe med mig på scenen i den avslutande showen.

Itello dekor underhållning Stockholm

Här är ett bra exempel på hur man på ett enkelt och lekfullt sätt får lokalen att ändra skepnad från kontor till fest.

magiker Hans Lindström itello Stockholm

Och så här fint blev det vid scenen.

Här kan du läsa mer om mig som trollkarl Stockholm

Magisk invigning hos Mobilect i Örebro

Idag är jag med och skapar en magisk invigning hos kommunikationsbolaget Mobilect i Örebro. Här invigs idag deras nya fina lokaler med med både försäljningsavdelning, butik, konferens och monteringshall. De bjuder tillsammans med en mängd olika samarbetspartners sina kunder på demos av nya produkter, visning av nya lokalerna, grillat till lunch och mig som underhållning i form av minglande magiker. Lyckat och trevligt evenemang. Riktigt kul att köra lite magitrick med gästernas mobiltelefoner eftersom detta är en av produkterna Mobilect säljer.

magiker invigning Mobilect Örebro

Magisk nyinvigning hos Stockholm Fashion District

Nu är säsongen igång och första giggen gör jag ute i Nacka hos Agenturföretagen. De har i samband med modeveckan en nyinvigning av 2 st nya våningsplan. Detta firas med kundevent, massor av godsaker, extra öppet hos utställarna och magisk underhållning av mig i form av minglande magiker. Riktigt roligt evenemang med bra stämning och perfekta förhållanden för min typ av underhållning där gästerna befann sig på olika våningsplan och i ett 50-tal olika rum.

magiker invigning stockholm fashion district

magiker plåster

Under kvällen så började jag plötsligt blöda från ett litet sår på handen. Första gången det hände under alla år. Hittade inget plåster först så löste det med en prislapp från IKEA:)