Magisk nyinvigning av Stockholms universitets bibliotek

Var ikväll med och underhöll på nyinvigningen av Stockholms universitetsbibliotek som har renoverats. Biblioteket har i samband med detta också bytt namn till Frescatibiblioteket. Kändes annorlunda att ha en show i ett bibliotek som är en plats där det brukar vara lugnt och tyst. Var en riktigt härlig kväll och blev inapplåderad flera gånger efter showen, alltid lika kul!

invigning stockholms universitets bibliotek trollkarl hans lindström

Skapar oförglömlig entré åt Scandinavian Gathering på Svenska Mässan

Showar för företaget Forever Living som har sitt årliga möte Scandinavian Gathering. 1500 deltagare från hela Norden har samlats på Svenska Mässan i Göteborg för två dagars event.

Som start i entrén in fick de möta min komiska dörrvakt som dagen till ära hade en jättefin setting med både röd matta och riktiga larmbågar.

ficktjuv komisk dörrvakt svenska mässan göteborg forever living

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Otroligt kul att showa denna förmiddag då många utav gästerna verkligen fick en väckarklocka när jag hittade en mängd olika konstiga föremål i deras kläder när de var på väg in till dagens första seminarium.

På kvällen bjöds de på en middag i Las Vegas tema och vad passar väl bättre än lite magi till drinken.

 

 

Magisk invigning Dunkin Donuts Sverige

Har idag äran att få vara med och inviga Sveriges första Dunkin’ Donuts som öppnar idag i Täby Centrum utanför Stockholm. Ett hundratal personer har köat länge för att vara med på invigningen. De som köat längst stod i ofattbara 21 timmar. Jag lättar upp stämningen och får köandet att bli lite kortare med hjälp av magi som underhållning i köerna.

magiker hans lindström invigning dunkin donuts sverige

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kort film som jag tog precis i samband med invigningsceremonin.

 

Magisk underhållning åt Systembolaget Göteborg

Är på fina Kajskjul 8 i Göteborg och skapar magisk underhållning som trollkarl åt Systembolaget i Göteborg. Kvällens event är en personalfest åt hela Norra distriktet i Göteborg.  Kör mitt väl beprövade middagskoncept med den komiska dörrvakten som en icebreaker för gästerna när de anländer i entrén. Sedan minglande trollkarl / magiker under tiden de äter och allting avslutas med en scenshow med mycket publikmedverkan och humor.

trollkarl magiker göteborg hans lindström systembolaget personalfest kajskjul 8 entre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kajskjul 8 i Göteborg – ett superbra ställe med duktig och trevlig personal & jättebra lokaler

trollkarl göteborg hans lindström systembolaget personalfest kajskjul 8 scen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här finns mer information om trollkarl Göteborg

Magisk underhållning på Kammarkollegiets 475-årsjubileum

I kväll hade jag den stora äran att som ensam artist få förgylla Kammarkollegiets 475-årsjubileum. Kammarkollegiet är Sveriges äldsta myndighet och när jag fick deras förfrågan om ett jubileum för 475 år var jag först ganska säker på att de råkat skriva fel. Jag tänkte 1500-talet… det kan ju aldrig stämma, men så fel jag hade när det visade sig vara helt rätt, ganska otroligt faktiskt:) Drygt 200 från hela Sverige hade samlats på fina Nalen i centrala Stockholm. Här stod jag för magisk underhållning från scenen mellan rätterna på deras jubileumsmiddag.

underhållning jubileum stockholm nalen kammarkollegiet 475-årsjubileum

Nalen är enligt mig en av de bästa eventlokalerna i centrala Stockholm där både scen, teknik & loger finns vilket gör det väldigt lättarbetat. Dessutom god mat och väldigt trevlig och tillmötesgående personal:)