Underhållning privat 40-års fest Stockholm

Ikväll kör jag sista evenemanget innan sommarsemestern tar vid. Härlig 40-årsfest i underbart hus i Saltsjöö-Boo strax utanför Stockholm. I entrén mötte gästerna mig som dörrvakt där jag hittade diverse konstiga föremål i deras kläder/fickor vilket fick dem att göra entré till festen med ett leende på läpparna. Sedan underhöll jag gästerna under drinken som minglande magiker samtidigt som ett coverband körde skön bakgrundsmusik. En riktigt lyckad start på festen.

Champagne present från nöjd kund

Efter avslutat gig fick jag den här flaskan av kunden som ett extra tack – me like!

Underhållning Säkerhetskonferens 2017 i Skövde

Idag så skapar jag magisk underhållning på Restaurang Sällskapet i Skövde Kulturhus. De drygt 100-talet gästerna är deltagare på den nationella konferensen för säkerhet för universitet och högskolor. I år firar de även sitt 25-årsjubileum så lite extra festlig tillställning såklart.  Extra kul att köra den komiska dörrvakten när gästerna anlände eftersom de just sysslar med säkerhet och de flesta deltagarna  var säkerhetsansvariga på sina arbetsplatser.

underhållning Skövde säkerhets konferens magiker Hans Lindström

Perfekt liten scen att jobba ifrån.

Konferensunderhållning MOOD Stockholm

Börjar denna vecka med att köra underhållning på en konferens i MOOD Stockholm. Lokalerna är de jättecoola kojorna / holkarna som står ute på gallerians tak. De får bara plats mellan 6-8 personer i varje koja så denna underhållning blev på riktigt nära håll och även grymt personlig såklart. Extra kul att detta var en återkommande kund som visste att detta skulle spela riktigt bra i dessa lokaler.

underhållning konferens Mood Stockholm kojorna

Grymma kojorna mitt i stan på MOOD Stockholm

underhållning konferens Mood Stockholm magiker hans lindström

Riktigt gemytliga på insidan. Med utsikt över Mäster Samuelsgatan mitt i Stockholm.
Lär mer om min konferensunderhållning

Minglande magiker på Scandic Victoria Tower åt CGI

Idag showar jag som minglande magiker på fina Scandic Victoria Tower i Kista utanför Stockholm. Här på 32:a våningen med i normala fall milsvidd utsikt så finns denna fina festvåning. Ikväll riktigt ruggigt väder ute med snöblandat regn och blåst. Men här inne är stämningen på topp då CGI håller ett kundevent för ca: 150 gäster från hela Sverige. Jag går runt och agerar icebreaker då jag trollar för gästerna bland borden och ser till att de får något gemensamt att tala om.

magiker i Stockholm på Scandic Victoria Tower åt CGI

Underhållning privat fest i Stockholm

Idag skapar jag en magisk 60-årsfest på ett privat evenemang åt en av Sveriges toppar inom näringslivet. Riktigt roligt och bra stämning ikväll. Gästerna fick både uppleva magi mitt under ögonen när jag minglade runt och utförde mirakel och trolleri på nära håll när de minglade runt i olika rum. Och senare på kvällen avslutade jag med en scenshow för alla gästerna.

underhållning på privat fest iStockholm med magiker Hans Lindström

Här kan du läsa mer om min underhållning i Stockholm som jag kan erbjuda.

 

Invigning med underhållning åt Axalta

Dagens andra evenemang gör jag ute i Sisjön strax söder om Göteborg. Här skapar jag magisk underhållning åt bilfärgstillverkaren Axalta. De passar på att bjuda in sina kunder och samarbetspartnerners till sin invigning nu när många är i stan på den pågående Automässan. Här får gästerna sig ett gott skratt i dörren där de träffar på min komiska dörrvakt. Och senare under kvällen får de uppleva magi på nära håll då jag minglar runt bland gästerna.

 underhållning invigning Axalta i Göteborg

Här hittar du en länk där du kan läsa mer om min underhållning till invigning, jubileum och företagsevent som trollkarl i Göteborg

Magisk konferensmiddag åt Saab Kockums

Ikväll skapar jag en magisk konferensmiddag i vackra Falsterbo på Norregård konferens. Kvällens kunder är en liten projektgrupp från Saab Kockums som håller på att utveckla Sveriges nya och världens bästa ubåt. Så riktigt kul gäng som alla besitter en hel del riktigt nischad kunskap.

underhållning magiker falsterbo saab kockums hans lindström

Självklart så involverade jag en olika trick med ubåtar i min underhållning. Här är en utav dem:)

 

 

 

Julshow åt Animal i Stockholm

På dagens andra gig kör jag en magisk  julshow i det mindre formatet för den kreativa reklambyrån Animal. Här avrundar jag middagen på deras julfest men en halvtimme lång close up show.  Även denna show är på Villa Källhagen i Stockholm. Inte ofta man kör två spelningar på samma ställe även om det har hänt förut.

julshow Animal Stockholm magiker trollkarl Hans Lindström

 

Magiskt julbord åt Eli Lilly i Stockholm

På dagens första evenemang skapar jag ett magiskt julbord åt Läkemedels- och forskningsföretaget Eli Lilly Sweden. Platsen är fina Villa Källhagen fint belägen mellan Djurgårdsbrunnskanalen och Gärdet i Stockholm. Här möter jag upp gästerna redan i dörren med min komiska dörrvakt så de blir på gott humör redan innan glöggen. Sedan skapar jag en magiskt stämning under julbordet då jag går runt bland gästerna och trollar vid varje bord på riktigt, riktigt nära håll.

magiker julbord Villa Källhagen Stockholm åt Eli Lilly

Riktigt vacker och fin julkänsla vid entrén till Villa Källhagen