Underhållning privat fest i Stockholm

Idag skapar jag en magisk 60-årsfest på ett privat evenemang åt en av Sveriges toppar inom näringslivet. Riktigt roligt och bra stämning ikväll. Gästerna fick både uppleva magi mitt under ögonen när jag minglade runt och utförde mirakel och trolleri på nära håll när de minglade runt i olika rum. Och senare på kvällen avslutade jag med en scenshow för alla gästerna.

underhållning på privat fest iStockholm med magiker Hans Lindström

Här kan du läsa mer om min underhållning i Stockholm som jag kan erbjuda.

 

Invigning med underhållning åt Axalta

Dagens andra evenemang gör jag ute i Sisjön strax söder om Göteborg. Här skapar jag magisk underhållning åt bilfärgstillverkaren Axalta. De passar på att bjuda in sina kunder och samarbetspartnerners till sin invigning nu när många är i stan på den pågående Automässan. Här får gästerna sig ett gott skratt i dörren där de träffar på min komiska dörrvakt. Och senare under kvällen får de uppleva magi på nära håll då jag minglar runt bland gästerna.

 underhållning invigning Axalta i Göteborg

Här hittar du en länk där du kan läsa mer om min underhållning till invigning, jubileum och företagsevent som trollkarl i Göteborg

Magisk konferensmiddag åt Saab Kockums

Ikväll skapar jag en magisk konferensmiddag i vackra Falsterbo på Norregård konferens. Kvällens kunder är en liten projektgrupp från Saab Kockums som håller på att utveckla Sveriges nya och världens bästa ubåt. Så riktigt kul gäng som alla besitter en hel del riktigt nischad kunskap.

underhållning magiker falsterbo saab kockums hans lindström

Självklart så involverade jag en olika trick med ubåtar i min underhållning. Här är en utav dem:)

 

 

 

Julshow åt Animal i Stockholm

På dagens andra gig kör jag en magisk  julshow i det mindre formatet för den kreativa reklambyrån Animal. Här avrundar jag middagen på deras julfest men en halvtimme lång close up show.  Även denna show är på Villa Källhagen i Stockholm. Inte ofta man kör två spelningar på samma ställe även om det har hänt förut.

julshow Animal Stockholm magiker trollkarl Hans Lindström

 

Magiskt julbord åt Eli Lilly i Stockholm

På dagens första evenemang skapar jag ett magiskt julbord åt Läkemedels- och forskningsföretaget Eli Lilly Sweden. Platsen är fina Villa Källhagen fint belägen mellan Djurgårdsbrunnskanalen och Gärdet i Stockholm. Här möter jag upp gästerna redan i dörren med min komiska dörrvakt så de blir på gott humör redan innan glöggen. Sedan skapar jag en magiskt stämning under julbordet då jag går runt bland gästerna och trollar vid varje bord på riktigt, riktigt nära håll.

magiker julbord Villa Källhagen Stockholm åt Eli Lilly

Riktigt vacker och fin julkänsla vid entrén till Villa Källhagen

 

Underhållning på julfest åt Aditro på Clustret

Ikväll skapar jag underhållning på fina festvåningen Clustret i Gamla stan i Stockholm. Ett riktigt bra val av lokal högst upp i Gamla stans högsta byggnad. Dessutom består festvåningen av två våningar varav den övre oftast används till matsal vilket gör att festen smidigt kan fortsätta med dans etc en trappa ned efter middagen utan att man behöver möblera om. Har varit här många gånger förut och idag är stämningen på topp hos alla 120 gästerna. Jag ser till att de får en magisk middag med minglande magiker och en magisk julshow till kaffet.

underhållning julfest Aditro på Clustret Stockholm

Underhållning veteranfest SAAB i Linköping

Underhåller ikväll för andra året åt SAAB på fina festvåningen Livgrenadjärmässen i Linköping. Ikväll firas deras anställda för lång och trogen tjänst med en festmiddag bara för dem. Kvällens program består av att träffa gamla kollegor från runt om i landet, god mat, dans, utdelning av minnesgåvor samt magisk underhållning av mig.

underhållning veteranfest SAAB Linköping

Underhållning konferensmiddag åt Castrol i Göteborg

Skapar ikväll magisk underhållning åt Castrol som har konferensmiddag efter dagens konferens. Spelplatsen är fina konferens och eventlokalen Auktionsverket i Göteborg. Tillsammans med superduktiga Marina på sång och Måns på keyboard så ser vi till att gästerna får uppleva underbar musik, magi både på riktigt riktigt nära håll samt från scenen. Resultatet blir som vanligt att kunderna stortrivs, kommer ihåg eventet och kopplar ihop eventets arrangör Castrol med den här sköna kvällen.

Personalfest för Itello i Stockholm

Ikväll underhåller jag hos fintechbolaget Itello på deras kontor i Stockholm. Företaget firar en lyckad etapp i utvecklingen med fest för de anställda. Och jag ser till att de blir både förundrade och underhållna på samma gång med min oförglömliga magi.

underhållning på personalfest åt Itello i Stockholm

Spontan selfie tagen av en gäst som var uppe med mig på scenen i den avslutande showen.

Itello dekor underhållning Stockholm

Här är ett bra exempel på hur man på ett enkelt och lekfullt sätt får lokalen att ändra skepnad från kontor till fest.

magiker Hans Lindström itello Stockholm

Och så här fint blev det vid scenen.

Här kan du läsa mer om mig som trollkarl Stockholm