Underhållning konferensmiddag åt Castrol i Göteborg

Skapar ikväll magisk underhållning åt Castrol som har konferensmiddag efter dagens konferens. Spelplatsen är fina konferens och eventlokalen Auktionsverket i Göteborg. Tillsammans med superduktiga Marina på sång och Måns på keyboard så ser vi till att gästerna får uppleva underbar musik, magi både på riktigt riktigt nära håll samt från scenen. Resultatet blir som vanligt att kunderna stortrivs, kommer ihåg eventet och kopplar ihop eventets arrangör Castrol med den här sköna kvällen.

Personalfest för Itello i Stockholm

Ikväll underhåller jag hos fintechbolaget Itello på deras kontor i Stockholm. Företaget firar en lyckad etapp i utvecklingen med fest för de anställda. Och jag ser till att de blir både förundrade och underhållna på samma gång med min oförglömliga magi.

underhållning på personalfest åt Itello i Stockholm

Spontan selfie tagen av en gäst som var uppe med mig på scenen i den avslutande showen.

Itello dekor underhållning Stockholm

Här är ett bra exempel på hur man på ett enkelt och lekfullt sätt får lokalen att ändra skepnad från kontor till fest.

magiker Hans Lindström itello Stockholm

Och så här fint blev det vid scenen.

Här kan du läsa mer om mig som trollkarl Stockholm

Magisk invigning hos Mobilect i Örebro

Idag är jag med och skapar en magisk invigning hos kommunikationsbolaget Mobilect i Örebro. Här invigs idag deras nya fina lokaler med med både försäljningsavdelning, butik, konferens och monteringshall. De bjuder tillsammans med en mängd olika samarbetspartners sina kunder på demos av nya produkter, visning av nya lokalerna, grillat till lunch och mig som underhållning i form av minglande magiker. Lyckat och trevligt evenemang. Riktigt kul att köra lite magitrick med gästernas mobiltelefoner eftersom detta är en av produkterna Mobilect säljer.

magiker invigning Mobilect Örebro

Magisk nyinvigning hos Stockholm Fashion District

Nu är säsongen igång och första giggen gör jag ute i Nacka hos Agenturföretagen. De har i samband med modeveckan en nyinvigning av 2 st nya våningsplan. Detta firas med kundevent, massor av godsaker, extra öppet hos utställarna och magisk underhållning av mig i form av minglande magiker. Riktigt roligt evenemang med bra stämning och perfekta förhållanden för min typ av underhållning där gästerna befann sig på olika våningsplan och i ett 50-tal olika rum.

magiker invigning stockholm fashion district

magiker plåster

Under kvällen så började jag plötsligt blöda från ett litet sår på handen. Första gången det hände under alla år. Hittade inget plåster först så löste det med en prislapp från IKEA:)

 

 

Magisk Inventors Dinner åt Ericsson i Malmö

Ikväll bjuder Ericsson in sina bästa uppfinnare med sina respektive på en Inventors Dinner på fina Malmö Börshus. Här skapar jag en magisk middag med både minglande underhållning runt bland borden samt en avslutande After Dinner Show till kaffet. Blev en riktigt skön kväll där en vetgirig publik skapade många oväntade och roliga situationer.

trollkarl magiker hans malmö ericsson inventors dinner

Här kan du läsa mer om mig som magiker & trollkarl i Malmö

Mingelunderhållning åt Teknikföretagen

Skapar ett magiskt mingel åt Teknikföretagen som idag har sitt event TeknikFöredagen. Tillsammans med min superduktiga kollega Johan Ståhl ser vi till att de ca 300 gästerna på Sheraton får roliga happenings och fascinerande magi under sitt mingel. Detta ger något gemensamt att samtala om samtidigt som vi lättar upp stämningen och får gästerna att trivas.

magiker teknikföretagen sheraton stockholm

Här finns mer information om bra magiker i Stockholm

Internationell kickoff åt HCL i Göteborg

Underhåller ikväll på en internationell kickoff åt det Indiska företaget HCL. De vann i början av året budstriden när de köpte upp Volvo IT. Idag har de en konferens och kickoff med avslutande middag som jag förgyller med min magi. Än en gång visade det sig att magi verkligen är en bra underhållningsform när man har en internationell publik med många olika språk, religion och bakgrund.

trollkarl göteborg hal aspens herrgård

Här hittad du mer info om att boka Hans som trollkarl i Göteborg

Magiskt mingel åt Yelp Stockholm på From Business To Buttons

Skapar ett magiskt eftermingel på Münchenbryggeriet i Stockholm. Tillsammans med Yelp Stockholm, DJ Marion, Hector på styltor & Pinsang Ambon ser vi till att de 750 deltagarna på konferensen From Business To Buttons får bästa möjliga slut på sin konferens och samtidigt bästa starten på helgen.

al gore stockholm from business to buttons

Dagens sista talare på konferensen – Al Gore

magiker hans lindström magi from business to buttons konferens mingel stockholm

Så här blir ofta publikens reaktioner på min magi:)
Foto: Jenny Gunnarsson

yelp stockholm business to buttons

Tack hela gänget för ett trevligt event!