Underhållning åt SEB på Ledarskapsdagen

Underhållning på mingel efter konferens åt SEB. På fina Quality Hotel Friends i Solna utanför Stockholm har SEB samlat 300 st ledare från hela organisationen från hela landet. Jag underhåller dem på minglet innan middagen med magi på nära håll. En perfekt underhållningsform då det är mycket folk och man vill att det ska hända något kul bland gästerna utan att ta uppmärksamhet från hela rummet samtidigt.

underhållning konferens SEB Ledarskapsdagen

Här kan du läsa mer om rolig underhållning till din konferens

Magisk show på kick-off åt Nasdaq Stockholm

Skapar magisk underhållning åt Nasdaq Stockholm som idag har en kick-off med teambuilding aktivitet. Är på fina AVEQIA på Tulegatan 11 i Stockholm som erbjuder matlagning i grupp ledd av riktigt duktiga proffskockar. Gästerna delas in i mindre grupper och varje grupp ansvarar för tillagningen av en maträtt såsom förrätt, mellanrätt, varmrätt och dessert. Senare under kvällen samlas alla kring samma bord och bjuder varandra på sina kreationer. Och här hade jag dens stora äran att få komma in och köra en variant av en close up förställning där gästerna utöver den goda maten fick uppleva min magi på riktigt, riktigt nära håll. God mat, gott vin, trevligt sällskap och bra magi skapade en grym kväll för Nasdaq på deras kick-off.

magi underhållning kick-off  Nasdaq Stockholm

Magi på PostNord Strålfors Nordic Sales Conference

Kul show idag på PostNord Strålfors ikoniska huvudkontor på gränsen mellan Solna och Stockholm. Alltid undrat hur det ser ut inuti denna byggnad när man åker förbi. Den var lika fin inuti som utanpå. Och den där PostNord skylten utanför entrén den är faktiskt så stor som man tror:)  Under middagen skapade jag underhållning tillsammans med musiker på deras Nordic Sales Conference. Gästerna var 130 stycken medarbetare från hela Norden.

PostNord Strålfors ikoniska byggnad

 

PostNord skylten Solna

Skylten bakifrån

Magisk underhållning på julfest åt Bonnier

Underhåller ikväll på superfina Berns salonger i Stockholm. 300 sittande gäster från Bonnier har julfest och jag och bästa kollegan Johan Ståhl ser till att de får en middag med magisk underhållning då vi showar för gästerna på riktigt nära håll. Skönt att vara 2 magiker på detta som är årets sista event för mig. Börjar faktiskt bli riktigt rosslig i halsen efter att ha kört land och rike runt nu i november och december. Nu väntar julledighet med bl.a resa till New York där jag också kommer passa på att besöka lite magirelaterade ställen.

underhållning julfest bonnier i Stockholm magiker Hans Lindström

Underhållning på julfest åt Herrljunga Kommun

Idag och i morgon skapar jag magisk underhållning åt Herrljunga Kommun som har julfest för sin anställda. Festen hålls i 2 dagar då alla des om jobbar skall kunna ha möjlighet att gå då kommunen såklart håller igång sin verksamhet alla dagar. Platsen är Herrljunga Folkets park vilket är helt perfekt. Allt som behövs för underhållningen finns redan på plats såsom scen, ljud, ljus, loge etc. Alltid lika kul att jobba på ställen som verkligen är gjorda för event. Festerna hålls utan alkohol vilket jag tycker är en bra policy för kommuner etc. Och för mig som underhållare blir det även lättare att göra mitt jobb bra då alla i publiken är ”med” på ett helt annat sätt.

magi folkets park herrljunga

Klassisk folkparks entré in till parken

underhållning julfest herrljunga kommun magiker Hans Lindström

Bra scen så alla gäster ser showen

backstage folkets park herrljunga

Selfie backstage. Kul med dessa folkarksloger som berättar mycket historia med alla gamla posters på de som spelat.

 

 

Magi på julfest åt Peab i Malmö

Ikväll är jag kvar i Malmö och ute på den grymma anläggningen PGA National Sweden. Den ligger 20 minuter ut från centrala Malmö och är vackert belägen mitt i en golfbana i en underbar natur. Här underhåller jag ca: 100 gäster från Peab som har sin årliga julfest. Det blir både minglande magi runt gästerna mellan rätterna samt en after dinner show till kaffet som avslutning.

 

magi på julfest åt Peab i Malmö Hans Lindström

Bilden gör inte rättvisa på hur fint denna anläggning egentligen ligger i miljön.
Här kan du läsa mer om min underhållning åt julfester.

 

Underhållning på frukostseminarium åt Kwick hos Visma

Idag trollar jag bort kvitton år Kwick på deras frukostseminarium hos Visma HQ i Stockholm. Närmare 100 beslutfattare i större företag, kommun och bokföringsnämnden får höra om Kwick Kvitton / Kwick Receipts kanonbra koncept för att digitalisera kvitton genom att digitalisera hela hanteringen från köp till import i bokföringsprogram etc. Jag är med och visualiserar hur det ser ut när ett kvitto trollas bort:)

konferensunderhållning i Stockholm på frukostevent åt Kwick hos Visma

Här finns mer information om du vill läsa om min underhållning på konferenser