Underhållning på frukostseminarium åt Kwick hos Visma

Idag trollar jag bort kvitton år Kwick på deras frukostseminarium hos Visma HQ i Stockholm. Närmare 100 beslutfattare i större företag, kommun och bokföringsnämnden får höra om Kwick Kvitton / Kwick Receipts kanonbra koncept för att digitalisera kvitton genom att digitalisera hela hanteringen från köp till import i bokföringsprogram etc. Jag är med och visualiserar hur det ser ut när ett kvitto trollas bort:)

konferensunderhållning i Stockholm på frukostevent åt Kwick hos Visma

Här finns mer information om du vill läsa om min underhållning på konferenser

Charterfest åt Skanska på Münchenbryggeriet

Idag skapar jag kaos och gapskratt i dörren på Münchenbryggeriet i Stockholm där Skanska har en intern fest med temat Sällskapsresan. Min komiska dörrvakt agerar tull/security och hittar allt från hamburgare till handgranater i gästernas kläder när de anländer i entrén. Som vanligt skapar jag en grym stämning och Stig Helmer, Ole, Berra och Familjen Storch m. fl. har nu en kanonstart på sin resa till Nueva Estocolmo:)

charterfest Munchenbryggeriet Skanska magiker Hans Lindström

Magisk invigning hos Molind i Stockholm

Idag hjälper jag företagsprofileringsföretaget Molind att skapa en magisk invigning av deras nya fina lokaler på Ynglingagatan i Stockholm. Gästerna är 200 kunder, anställda och leverantörer som bjuds på bubbel, goda hamburgare från Gnarly Burgers foodtruck, skönsjungande trubadur samt magi från mig. Körde en kombination av både min komiska dörrvakt (ficktjuv) i entrén när gästerna anländer samt minglande magiker senare under kvällen. En som alltid uppskattad kombo.

magiker invigning Molind Stockholm

Mer information om min hysteriskt roliga ficktjuv finns här!

Underhållning privat 40-års fest Stockholm

Ikväll kör jag sista evenemanget innan sommarsemestern tar vid. Härlig 40-årsfest i underbart hus i Saltsjöö-Boo strax utanför Stockholm. I entrén mötte gästerna mig som dörrvakt där jag hittade diverse konstiga föremål i deras kläder/fickor vilket fick dem att göra entré till festen med ett leende på läpparna. Sedan underhöll jag gästerna under drinken som minglande magiker samtidigt som ett coverband körde skön bakgrundsmusik. En riktigt lyckad start på festen.

Champagne present från nöjd kund

Efter avslutat gig fick jag den här flaskan av kunden som ett extra tack – me like!

Underhållning Säkerhetskonferens 2017 i Skövde

Idag så skapar jag magisk underhållning på Restaurang Sällskapet i Skövde Kulturhus. De drygt 100-talet gästerna är deltagare på den nationella konferensen för säkerhet för universitet och högskolor. I år firar de även sitt 25-årsjubileum så lite extra festlig tillställning såklart.  Extra kul att köra den komiska dörrvakten när gästerna anlände eftersom de just sysslar med säkerhet och de flesta deltagarna  var säkerhetsansvariga på sina arbetsplatser.

underhållning Skövde säkerhets konferens magiker Hans Lindström

Perfekt liten scen att jobba ifrån.

Konferensunderhållning MOOD Stockholm

Börjar denna vecka med att köra underhållning på en konferens i MOOD Stockholm. Lokalerna är de jättecoola kojorna / holkarna som står ute på gallerians tak. De får bara plats mellan 6-8 personer i varje koja så denna underhållning blev på riktigt nära håll och även grymt personlig såklart. Extra kul att detta var en återkommande kund som visste att detta skulle spela riktigt bra i dessa lokaler.

underhållning konferens Mood Stockholm kojorna

Grymma kojorna mitt i stan på MOOD Stockholm

underhållning konferens Mood Stockholm magiker hans lindström

Riktigt gemytliga på insidan. Med utsikt över Mäster Samuelsgatan mitt i Stockholm.
Lär mer om min konferensunderhållning

Minglande magiker på Scandic Victoria Tower åt CGI

Idag showar jag som minglande magiker på fina Scandic Victoria Tower i Kista utanför Stockholm. Här på 32:a våningen med i normala fall milsvidd utsikt så finns denna fina festvåning. Ikväll riktigt ruggigt väder ute med snöblandat regn och blåst. Men här inne är stämningen på topp då CGI håller ett kundevent för ca: 150 gäster från hela Sverige. Jag går runt och agerar icebreaker då jag trollar för gästerna bland borden och ser till att de får något gemensamt att tala om.

magiker i Stockholm på Scandic Victoria Tower åt CGI

Underhållning privat fest i Stockholm

Idag skapar jag en magisk 60-årsfest på ett privat evenemang åt en av Sveriges toppar inom näringslivet. Riktigt roligt och bra stämning ikväll. Gästerna fick både uppleva magi mitt under ögonen när jag minglade runt och utförde mirakel och trolleri på nära håll när de minglade runt i olika rum. Och senare på kvällen avslutade jag med en scenshow för alla gästerna.

underhållning på privat fest iStockholm med magiker Hans Lindström

Här kan du läsa mer om min underhållning i Stockholm som jag kan erbjuda.

 

Invigning med underhållning åt Axalta

Dagens andra evenemang gör jag ute i Sisjön strax söder om Göteborg. Här skapar jag magisk underhållning åt bilfärgstillverkaren Axalta. De passar på att bjuda in sina kunder och samarbetspartnerners till sin invigning nu när många är i stan på den pågående Automässan. Här får gästerna sig ett gott skratt i dörren där de träffar på min komiska dörrvakt. Och senare under kvällen får de uppleva magi på nära håll då jag minglar runt bland gästerna.

 underhållning invigning Axalta i Göteborg

Här hittar du en länk där du kan läsa mer om min underhållning till invigning, jubileum och företagsevent som trollkarl i Göteborg

Magisk konferensmiddag åt Saab Kockums

Ikväll skapar jag en magisk konferensmiddag i vackra Falsterbo på Norregård konferens. Kvällens kunder är en liten projektgrupp från Saab Kockums som håller på att utveckla Sveriges nya och världens bästa ubåt. Så riktigt kul gäng som alla besitter en hel del riktigt nischad kunskap.

underhållning magiker falsterbo saab kockums hans lindström

Självklart så involverade jag en olika trick med ubåtar i min underhållning. Här är en utav dem:)