Uppdrag 2020

Kickstartar 2020 med 2 olika spelplatser i Stockholm på första dagen

7 januari 2020

Nu är välbehövlig semester slut och starten på både ett nytt arbetsår och decennium. Kickar igång detta med att showa på två stycken olika spelplatser. Kvällens första är i Älta så nästan på hemmaplan:) Dagens andra spelplats är Restaurang Pong på Nybrogatan. Denna spelplats bjöd på lite enklare förutsättningar att köra mingelmagi på då det fanns betydligt mer plats. Gick runt och skapade mingelmagi för en kickoff åt Nacka kommun.

Mingelmagi på Östermalm

18 januari 2020

Tillbaka på Östermalm i Stockholm igen där jag ikväll skapar magisk stämning med mingelmagi. Ett mindre sällskap med blandad publik så blev lite blandat med både nytt och gammalt.

minglande magiker stockholm östermalm 2020

Magisk kundmiddag åt Indecap

23 januari 2020

Skapar ikväll en magisk kundmiddag åt fondförvaltaren Indecap på fina restaurang Le Rouge i Gamla stan i Stockholm. Gästerna är från hela landet och har under dagen haft konferens och har nu en avslutande middag. Kvällen bjöd på min komiska dörrvakt i dörren, minglande magiker under maten och en avslutande trollerishow till kaffet.

magisk kundmiddag indecap le rouge stockholm

Internationell Kick-off åt MSX i Göteborg

24 januari 2020

Idag har jag förflyttat mig ned till västkusten och Göteborg. Har middagsunderhållning på Elite Park Avenue Hotel på Avenyn. Kunden MSX har en internationell konferens och kick-off som avslutas med en middag som jag skapar en magisk stämning på. Blev mycket skratt under kvällen och jag hann även med att prova på några nya ideér som föll väl ut:)

magisk underhållning kick-off göteborg elite plaza msx

Underhållning åt Berlex på Marsstrands Havshotell

25 januari 2020

Ikväll har jag förflyttat mig ännu längre ut på Västkusten nämligen till Marsstrand och det helt fantastiska Marsstrands Havshotell. Här kör jag underhållning åt företaget Berlex som har en kick-off för sina anställda och respektive. Blir alltid så bra när företagen bjuder in sina anställda med sina respektive. Tycker verkligen att fler företag borde göra detta oftare.

Magi på kick-off åt Rituals i Stockholm

3 februari 2020

Idag hjälper jag Rituals som samlat alla sina butikschefer i landet för en två dagars kick-off. Jag skapar med magi och humor en lättsam stämning på konferensmiddagen de har mellan de två dagarna. Platsen är eventlokalen på fina Downtown Camper by Scandic i Stockholm vid Brunkebergstorg.

Show på Junibacken

7 februari 2020

Ikväll show och mingel i en av Stockholms roligaste lokaler Junibacken. Många tänker sig nog bara Junibacken som ett renodlat ställe för barnfamiljer men när de stänger efter dagens aktiviteter så blir detta en väldigt fin festlokal med rolig interiör. Dessutom med ett väldigt bra läge nära vattnet med hela Nybroviken som kuliss i fjärran.

Till Blackpool på världens största magikongress

14 februari 2020

”Firar” alla hjärtans dag tillsammans med 4500 kollegor från hela världen i Blackpool. Besöker den här kongressen för minst tionde gången men är fortfarande lika fascinerad. Detta är världens största magikongress där magiker från alla världens hörn deltar. Under dagarna tre säljs det magiska hemligheter och fortbildas med så många seminarium att man inte hinner se hälften. Kvällarna är fulla av olika shower och efter det och däremellan socialt umgänge med kollegor för att utbyta erfarenheter & idéer.

Magi på Barnkalaset i Norsjö

29 februari 2020

Sportlov i stora delar av landet denna vecka. Jag är i Norrland eller egentligen i Västerbotten och Norsjö som ligger 8 mil nordväst om Skellefteå. Här medverkar jag i något som kallas Barnkalaset och är ett event riktakt mot barn & familjer. En dag med ansiktsmålning, roliga aktiviteter och en avslutande trolleriföreställning av mig.

Magisk invigning hos Loxodonta i Ludvika

5 mars 2020

Idag skapar jag en magisk stämning hos IT-konsultbolaget Loxodonta som inviger sitt nya fina kontor i centrala Ludvika. Kontoret är en ombyggd del Åhlens gamla restaurang och här har de verkligen lyckats att skapa ett funktionellt nytt huvudkontor med bra lokaler för både konsulter, support, administration och sällskapsytor.

Under dagens invigning skapar jag som minglande magiker en lättsam stämning och ett samtalsämne bland gästerna som är företagets konsulter, kunder och leverantörer.

magisk invigning ludvika loxodonta

Magi för vårdpersonal i Stockholm

29 maj 2020

Efter nästan 3 månaders total stiltje där alla evenemang under resten av året ställts in p.g.a Covid-19 så blev det idag äntligen dags att få underhålla lite gäster live igen. Och glädjande nog får jag skapa magi för vårdpersonal på deras interna event i deras egna lokaler.

magiker stockholm maj 2020

Student trolleri Skurusundet

30 maj 2020

Först inga gig på 3 månader och nu helt plötsligt 2 st på 2 dagar. Idag hade jag äran att få förgylla Linas studentbjudning i Skurusundet strax utanför Stockholm.

Magiskt inslag på 30-årsfest

3 juli 2020

Den här våren har antalet gig jag gjort verkligen varit få. Men de få jag gör är desto roligare. Älskar när jag får göra magi för små sällskap. Idag fick jag köra en close up show för Sofia och hennes kompisar som firade hennes 30-årsdag.

Magi via live stream för Philips

21 augusti 2020

Nya tider med nya förutsättningar. Idag kör jag digital magiunderhållning på distans för Philips säljteam i hela Europa och deras familjer. Säljarna har under dagen haft en säljkonferens via Zoom som nu avslutas med en gemensam AW tillsammans med deras familjer. Mycket interaktiva trick där deltagarna själva var med i magin med rekvisita som vi skickat ut i förväg. Otroligt kul och lärorikt!

Magisk oktoberfest för Paragon

18 september 2020

I kväll kör jag underhållning på en oktoberfest hos Paragon i Vallentuna norr om Stockholm. Det är ett företagsevent och genomförs såklart enligt alla Corona regler för att minska smittspridningen. Alla gäster har sina bestämda bord och de sitter tillsammans med kollegor som de normalt jobbar med i samma rum.

magisk oktoberfest paragon magiker Hans Lindström

Magishow i Skänninge

19 september 2020

Idag har jag åkt ner till Skänninge där jag firar en jubilar med en magisk show till deras middag.

magishow skänninge magiker Hans Lindström

Konferensaktivitet hos Stockholm Eyewear

1 oktober 2020

Börjar dagen hos Stockholm Eyewear i deras butik på Odengatan i Stockholm. Här jag håller en rolig konferensaktivitet åt deras anställda som en skön paus mellan olika utbildnings block.

konferens aktivitet stockholm eyewear

Uppdrag 2019

Magisk avslutningsmiddag åt KPMG & SKF i Göteborg Slottsviken

15 januari 2019

Ikväll underhåller jag som magiker på superfina Slottsviken i Mölndal strax utanför Göteborg. Slottsviken är SKF:s representationsbyggnad sedan 1950-talet. De internationella gästerna är inbjudna av KPMG som tillsammans med SKF motion Technologys firar ett avslut i ett längre projekt. Superlyckad kväll med massor av magi, god mat och hög stämning. Alltid lika kul att köra för lite mindre sällskap också då och då.

magi Slottsviken åt KMPG SKF Hans Lindström
Fanns mycket läsning i dagens loge. Här är reskontran från 1935.

Konferensaktivitet för Kronans Apotek i Malmö

29 januari 2019

I december var jag hos Kronans Apotek och underhöll på deras chefskonferens i Malmö och idag är jag redan tillbaka. Bjuder alla konferensdeltagarna på en rolig aktivitet / kurs som vi kör precis efter lunch. Ett perfekt sätt att aktivera gästerna på den så annars sömniga timmen efter lunch på en konferens.

lugnet före stormen aktivitet för Kronans apotek Malmö
Lugnet före stormen

Magisk invigning hos Bilmetro i Borlänge

31 januari 2019

Idag lättar jag upp stämningen hos Bilmetro i Borlänge inviger sin nya fina bilhall för dedikerad för transportbilar. De drygt 200 gästerna får ett skratt i dörren när de möter min komiska dörrvakt som hittar alla möjliga konstiga saker i deras fickor när de anländer. Sedan får de förundras på nära håll åt trolleri när jag minglar runt bland gästerna som minglande magiker.

Underhållning på internationellt kundevent åt Manitou Group i Stockholm

7 februari 2019

Skapar idag en lättsam stämning åt Manitou Group som har ett årligt säljmöte för sina återförsäljare. Med ett 60-tal internationella gäster från hela Europa gör att det inte är helt enkelt att hitta lämplig underhållning. Men med magi och humor som jag använder mig av så skapas en lättsam stämning som fungerar mycket bra vid internationella event.

Kul kväll då jag dels underhöll gästerna som minglande magiker under deras transfer via båt från Stockholm ut till Vaxholms kastell. En färd på ca: 1,5 timmar. Med underhållning så känns färden mycket kortare. Väl ute på Kastellet så minglade jag vidare med magi under middagen och avslutade sedan med en after dinner show till kaffet.

magisk underhållning Vaxholms kastell åt Manitou
Vacker ankomst till Vaxholms kastell via båt

Magishow åt Apotekarsocieteten i Stockholm

12 februari 2019

Showar ikväll för Apotekarsocieteten i deras fina bibliotek. Det är andra gången jag är i denna fina lokal som faktiskt ligger på samma gata som min egen replokal/lager. Bara ca: 50 meter bort vilket gör detta till ett av de ”närmaste” giggen någonsin.

Publiken satt i biosittning vilket var trevligt då jag oftast kör min show i samma rum som middagen vilket innebär att publiken sitter runt bord framför scenen. Med denna sittning så ser ju alla i publiken klart bättre samtidigt som de även är lite närmare avståndsmässigt. Kändes som lite vardagslyx på jobbet:)

magiker Apotekarsocieteten Stockholm
I dagens showrum finns det ca: 20.000 Nordiska böcker om läkemedelsanvändning etc.

På världens största magikongress i Blackpool

15-17 februari 2019

Åter dags för några dagars magikonferens i Blackpool. Detta är ett årligt event som i år samlar hela 4.400 st magiker från hela världen. Under dagarna tre framförs massor av seminarier och shower i alla möjliga olika områden som close up, scentrolleri, illusioner, mentalmagi m.m. Utöver detta är även de flesta stora tillverkarna av olika produkter som vi använder oss av här och visar upp sina nyheter etc. Riktigt bra dagar med inspiration, vidareutbildning och socialt umgänge med kollegor.

magikongress blackpool utställare
Utställarna
Blackpool magisk kongress utställare
Demonstration av den klassiska illusionen svävande damen
Blackpool magikongress illusionist
En av riktigt många bra shower

Globen 30 år

19 februari 2019

Idag fyller Globen 30 år. Var en utav de artister som hade äran att få vara med och underhålla på invigningen den 19 februari 1989. Tänk vad tiden går fort. Hela denna veckan projiceras olika citat från publiken om deras bästa minnen.

Globen 30 år magi på invigningen

Magisk middag åt Swedbank

21 februari 2019

Idag skapar jag en magisk middag åt en av koncernledningarna inom en del av Swedbank. Jobbar på fina Junibacken och har idag Villa Villekulla som kuliss på min ena sida och utsikt över Nybroviken på min andra sida. Många av gästerna är internationella så jobbar på engelska idag. Alltid lika kul att se hur bra magi fungerar som underhållningsform åt grupper från många olika länder. Kombinationen magi och humor är verkligen en universell underhållningsform.

magi Swedbank Junibacken Stockholm
Kul kuliss i form av Villa Villekulla på ena sidan gästerna idag

Konferensaktivitet åt Vattenfall på Ringhals

7 mars 2019

Dagens första gig är en konferensaktivitet åt en mindre grupp konferensgäster på Ringhals på deras lunch. Efter detta nu i snabb fart tillbaka till Landvetter för att hinna med planet till Stockholm för kvällens event där.

lunchaktivitet Ringhals magiker Hans Lindström

Magiskt 100-årsfirande hos Ålandsbanken

7 mars 2019

Nu tillbaka i Stockholm där jag ikväll underhåller på Ålandsbankens fina huvudkontor i Stockholm på Stureplan. Jag bjuder de ca: 100 gästerna på close up magi när jag går runt och förtrollar publiken på nära håll samtidigt som de minglar med bubbel och god mat. En som alltid mycket lyckat kombination:)

magi Ålandsbanken Stockholm
Ålandsbankens kontor på Stureplan
magiker Ålandsbanken 100 år Stockholm
Grattis Ålandsbanken 100 år!

Trollerishow på Tornvillan

9 mars 2019

Idag underhåller jag en grupp gäster där en stor del kommer från Tyskland så idag blir det en show på engelska. Jag gör en trollerishow för allihopa under drinken på Tornvillan ute i Nacka strax söder om Stockholm.

trollerishow Tornvillan Stockholm
Fina Tornvillan i anslutning till Hotell J

Middagsunderhållning åt Toyota

11 mars 2019

Underhåller ikväll ca: 150 Toyotaförsäljare från hela landet på deras konferensmiddag. De är i Stockholm i dagarna två och har utbildning på en ny bilmodell. Nu under middagen bjuder jag på uppsluppen stämning med hjälp magi och humor då jag minglar runt dem och underhåller.

magiker middag Toyota Stockholm
Röda mattan är utrullad och festen kan börja
magisk middagsunderhållning Toyota

Magi åt Toyota dag två

13 mars 2019

Dag två åt Toyota på Training Partners fina anläggning i Arlanda Stad norr om Stockholm. Nu väntar 150 nya glada försäljare från Toyotas olika bilhallar runt om i landet på underhållning. Så nu repris på det lyckade evenemanget som jag gjorde i förrgår.

mingelmagi Toyota Stockholm
Lugnet före stormen i den fint uppbyggda mingelytan
minglande magiker Toyota

Magi på Uddevallas största tjejkväll

16 mars 2019

Underhållning på Hotell Carlia och Meatings Carlia för drygt 300 tjejer ikväll. Det är en välgörenhetsgala i Uddevalla där överskottet går till Bröstcancerfonden. En lyckad kväll med god mat magi och härlig musik av Richardo.

Annorlunda serving av dryck till logen

23 mars 2019

På kvällens jobb fick jag denna annorlunda servering av dryck till mig. Samtidigt som jag åt och väntade på min tur så spelade Thorsten Flinck för publiken.

Konferensaktivitet för Svenska kyrkan

3 april 2019

Idag kör jag en interaktiv konferens aktivitet på ett frukostmöte för Svenska kyrkan. Kan berätta att jag är mycket mer glad och piggare än vad denna bild visar:)

konferens aktivitet svenska kyrkan

Magi på 50-års jubileum åt ELU

11 april 2019

Idag hjälper jag elkonsultföretaget ELU att skapa ett magiskt 50-årsjubileum. De har bjudit in ca: 350 kunder till fina eventlokalen Magasinet som är en del av Münchenbryggeriet. Där bjuds de på en minst sagt oväntad entré med mon komiska dörrvakt som ”hittar” konstiga saker i deras fickor när de anländer. Sedan blir det aktiviteter, god mat, musik och mer magi från mig:)
Lite mer bilder från eventet finns här: ELU 50 år

magiker Münchenbryggeriet Magasinet ELU 50 årsjubileum
En obligatorisk selfie i deras fotoautomat

Minglande magiker Linköpings Universitet

13 april 2019

Skapar idag magi på landets största darttävling DÖMD. En heldagstävling i kårhuset Kårallen på Linköpings Universitet, Campus Walla. Som minglande magiker underhåller jag de tävlande och publiken mellan tävlingarna.

magiker linköpings universitet på DÖMD

Magisk middag på Sjörök i Karlskrona

4 maj 2019

Skapar magisk middag på grymma restaurangen Sjörök i Karlskrona. Medans gästerna äter härliga skaldjursplatåer underhåller jag dem med magi på nära håll. I dagens loge har jag en ”vinvägg” med utsikt in till gästerna. Under dagens show hände det att en av gästerna skrev med min spritpenna rakt på min kavaj:) Men inga hard feelings från min sida eftersom jag antagligen gav lite oklara instruktioner.

Minglande magiker hos Roschier

8 maj 2019

Minglar idag runt bland gästerna hos advokatbyrån Roschier på deras huvudkontor i Stockholm. Underhåller drygt hundratalet gäster på ett mingelevent på vad som antagligen är en av stans absolut finaste takterasser:)

magiker roschier stockholm

Magishow på Steam Hotel i Västerås

10 maj 2019

Idag har DHL transportörerna konferens samt årsmöte och därefter en påföljande konferensmiddag. Här hjälper jag dem skapa en rolig och annorlunda middag med magiska inslag. Efter middagen spelar Rydell & Quick upp till dans.

Underhållning på Kolskjulet i Stockholm

17 maj 2019

Dagens showplats har en av huvudstadens mest sjönära placeringar precis bredvid Stockholms inlopp längst ut på Blasieholmen. Här underhåller jag gästerna med magi på nära håll när de minglar runt på deras drink samt sedan en show under maten.

Magiskt 100-årsjubileum i Arvika

18 maj 2019

Tillbaka på fina Scandic hotel i Arvika idag. Här underhåller jag Färg & Co som firar sitt 100-årsjubileum. Min komiska dörrvakt ser till att alla gästerna får ett garanterat skratt i entrén innan drinken. Sedan bjuder jag gästerna på en magisk efter dinner show till kaffet.

Minglande underhållning på Operaterrassen

20 maj 2019

Idag underhåller jag som minglande magiker på underbara Operaterrassen i Stockholm. Gästerna är drygt 100-talet internationella gäster från Swedish Arbitration Association som under dagen haft en konferens och nu har sin avslutande konferensmiddag. Jag ser till att gästerna trivs samtidigt som de får uppleva magi på nära håll.

Magisk middag åt SEB Ledarskapsdag 2019

21 maj 2019

Skapar en magisk middag år SEB som har sin årliga Ledarskapsdag för 450 chefer från hela landet. Lokalen är fina eventlokalen Strawberry Fields på Quality Hotel Friends i Solna utanför Stockholm. Är det inte så att bara namnet på lokalen får en på glatt humör:) Extra roligt att få köra detta event då jag även gjorde samma event förra året.

magiker underhållning seb ledarskapsdagar quality hotel friends
magisk underhållning seb ledarskapsdagar quality hotel friends

ELU 50 års-jubileum i

23 maj 2019

Tillbaka hos ELU för mer underhållning på deras 50-årsfirande. Denna gången på deras kontor i Göteborg. Gästerna fick möta min komiska dörrvakt i entrén och sedan mer trolleri på nära håll som minglande magiker.

Underhållning konferensmiddag på Skåvsjöholm

24 maj 2019

Idag after dinner show och mingelmagi till drinken på fina Skåvsjöholm. Kunden är Ownit Bredband som har en kick-off för sina medarbetare och därefter avslutande konferensmiddag som jag underhåller på.

magiker underhållning middag ownit skåsjöholm
Grymt fint läge på Skåvsjöholms restaurang:)

Magi på franska

7 juli 2019

På vägen till Franska Rivieran passerar vi idag Châteauneuf-du-Pape. Och här besöker vi en god vän som bjuder oss på en härlig grillunch med sin familj. Jag passar på att bjuda på lite magi. Varav delar av den är på knagglig franska:) Grym lunch!

magi Frankrike Châteauneuf-du-Pape du pape

100-årsfest i Karlskrona

10 augusti 2020

I underhåller jag på en 100-årsfest med temat sällskapsresan. Satte stämningen på festen tillsammans med eminenta musikern Jamie Meyer som stod för den musikaliska biten.

Uppdrag 2018

 

 

Överraskningsfest på Eric Ericsonhallen i Stockholm

20 januari 2018

Ikväll jobbade jag på urfina Eric Ericsonhallen på Skeppsholmen mitt i Stockholm. Kul event då det var en stor överraskningsfest som jubilaren inte visste om. Riktigt trevligt event med eldshow av duktiga Illumina, DJ, band och mig som magiker.

Eric Ericsonhallen Magiker Hans Lindström privat fest

 

 

Magi på PostNord Strålfors Nordic Sales Conference

22 januari 2018

Kul show idag på PostNord Strålfors ikoniska huvudkontor på gränsen mellan Solna och Stockholm. Alltid undrat hur det ser ut inuti denna byggnad när man åker förbi. Den var lika fin inuti som utanpå. Och den där PostNord skylten utanför entrén den är faktiskt så stor som man tror:)  Under middagen skapade jag underhållning tillsammans med musiker på deras Nordic Sales Conference. Gästerna var 130 stycken medarbetare från hela Norden.

PostNord Strålfors ikoniska byggnad

PostNord skylten Solna

Skylten bakifrån

 

 

Magisk show på kick-off åt Nasdaq Stockholm

20 februari 2018

Skapar magisk underhållning åt Nasdaq Stockholm som idag har en kick-off med teambuilding aktivitet. Är på fina AVEQIA på Tulegatan 11 i Stockholm som erbjuder matlagning i grupp ledd av riktigt duktiga proffskockar. Gästerna delas in i mindre grupper och varje grupp ansvarar för tillagningen av en maträtt såsom förrätt, mellanrätt, varmrätt och dessert. Senare under kvällen samlas alla kring samma bord och bjuder varandra på sina kreationer. Och här hade jag dens stora äran att få komma in och köra en variant av en close up förställning där gästerna utöver den goda maten fick uppleva min magi på riktigt, riktigt nära håll. God mat, gott vin, trevligt sällskap och bra magi skapade en grym kväll för Nasdaq på deras kick-off.

magi underhållning kick-off Nasdaq Stockholm

 

 

Underhållning åt SEB på Ledarskapsdagen

15 mars 2018

Underhållning på mingel efter konferens åt SEB. På fina Quality Hotel Friends i Solna utanför Stockholm har SEB samlat 300 st ledare från hela organisationen från hela landet. Jag underhåller dem på minglet innan middagen med magi på nära håll. En perfekt underhållningsform då det är mycket folk och man vill att det ska hända något kul bland gästerna utan att ta uppmärksamhet från hela rummet samtidigt.

underhållning konferens SEB Ledarskapsdagen

 

 

Skapar magiskt jubileum åt Friskis&Svettis 40 år

16 mars 2018

Skapar magisk underhållning åt Sveriges största idrottsförening Friskis&Svettis som i år firar 40 årsjubileum. Idag har också föreningen årsstämma och jag underhåller de drygt 200 gästerna under sin middag & jubileumsfest.

magiker jubileum Friskis&Svettis 40 år

Uppdrag 2017

Magisk konferensmiddag åt Saab Kockums

18 januari 2017

Ikväll skapar jag en magisk konferensmiddag i vackra Falsterbo på Norregård konferens. Kvällens kunder är en liten projektgrupp från Saab Kockums som håller på att utveckla Sveriges nya och världens bästa ubåt. Så riktigt kul gäng som alla besitter en hel del riktigt nischad kunskap.

underhållning magiker falsterbo saab kockums hans lindström

Självklart så involverade jag en olika trick med ubåtar i min underhållning. Här är en utav dem:)

Invigning med underhållning åt Axalta

21 januari 2017

Dagens andra evenemang gör jag ute i Sisjön strax söder om Göteborg. Här skapar jag magisk underhållning åt bilfärgstillverkaren Axalta. De passar på att bjuda in sina kunder och samarbetspartnerners till sin invigning nu när många är i stan på den pågående Automässan. Här får gästerna sig ett gott skratt i dörren där de träffar på min komiska dörrvakt. Och senare under kvällen får de uppleva magi på nära håll då jag minglar runt bland gästerna.

 underhållning invigning Axalta i Göteborg

Underhållning privat fest i Stockholm

21 januari 2017
Idag skapar jag en magisk 60-årsfest på ett privat evenemang åt en av Sveriges toppar inom näringslivet. Riktigt roligt och bra stämning ikväll. Gästerna fick både uppleva magi mitt under ögonen när jag minglade runt och utförde mirakel och trolleri på nära håll när de minglade runt i olika rum. Och senare på kvällen avslutade jag med en scenshow för alla gästerna.

underhållning på privat fest iStockholm med magiker Hans Lindström

Minglande magiker på Scandic Victoria Tower åt CGI

30 mars 2017

Idag showar jag som minglande magiker på fina Scandic Victoria Tower i Kista utanför Stockholm. Här på 32:a våningen med i normala fall milsvidd utsikt så finns denna fina festvåning. Ikväll riktigt ruggigt väder ute med snöblandat regn och blåst. Men här inne är stämningen på topp då CGI håller ett kundevent för ca: 150 gäster från hela Sverige. Jag går runt och agerar icebreaker då jag trollar för gästerna bland borden och ser till att de får något gemensamt att tala om.

magiker i Stockholm på Scandic Victoria Tower åt CGI

Konferensunderhållning MOOD Stockholm

3 april 2017

Börjar denna vecka med att köra underhållning på en konferens i MOOD Stockholm. Lokalerna är de jättecoola kojorna / holkarna som står ute på gallerians tak. De får bara plats mellan 6-8 personer i varje koja så denna underhållning blev på riktigt nära håll och även grymt personlig såklart. Extra kul att detta var en återkommande kund som visste att detta skulle spela riktigt bra i dessa lokaler.

underhållning konferens Mood Stockholm kojorna

Grymma kojorna mitt i stan på MOOD Stockholm

underhållning konferens Mood Stockholm magiker hans lindström

Riktigt gemytliga på insidan. Med utsikt över Mäster Samuelsgatan mitt i Stockholm.

Underhållning Säkerhetskonferens 2017 i Skövde

5 april 2017

Idag så skapar jag magisk underhållning på Restaurang Sällskapet i Skövde Kulturhus. De drygt 100-talet gästerna är deltagare på den nationella konferensen för säkerhet för universitet och högskolor. I år firar de även sitt 25-årsjubileum så lite extra festlig tillställning såklart.  Extra kul att köra den komiska dörrvakten när gästerna anlände eftersom de just sysslar med säkerhet och de flesta deltagarna  var säkerhetsansvariga på sina arbetsplatser.

underhållning Skövde säkerhets konferens magiker Hans Lindström

Perfekt liten scen att jobba ifrån.

Underhållning privat 40-års fest Stockholm

1 juli 2017

Ikväll kör jag sista evenemanget innan sommarsemestern tar vid. Härlig 40-årsfest i underbart hus i Saltsjöö-Boo strax utanför Stockholm. I entrén mötte gästerna mig som dörrvakt där jag hittade diverse konstiga föremål i deras kläder/fickor vilket fick dem att göra entré till festen med ett leende på läpparna. Sedan underhöll jag gästerna under drinken som minglande magiker samtidigt som ett coverband körde skön bakgrundsmusik. En riktigt lyckad start på festen.

Champagne present från nöjd kund

Efter avslutat gig fick jag den här flaskan av kunden som ett extra tack – me like!

Magisk invigning hos Molind i Stockholm

12 oktober 2017

Idag hjälper jag företagsprofileringsföretaget Molind att skapa en magisk invigning av deras nya fina lokaler på Ynglingagatan i Stockholm. Gästerna är 200 kunder, anställda och leverantörer som bjuds på bubbel, goda hamburgare från Gnarly Burgers foodtruck, skönsjungande trubadur samt magi från mig. Körde en kombination av både min komiska dörrvakt (ficktjuv) i entrén när gästerna anländer samt minglande magiker senare under kvällen. En som alltid uppskattad kombo.

magiker invigning Molind Stockholm

Charterfest åt Skanska på Münchenbryggeriet

13 oktober 2017

Idag skapar jag kaos och gapskratt i dörren på Münchenbryggeriet i Stockholm där Skanska har en intern fest med temat Sällskapsresan. Min komiska dörrvakt agerar tull/security och hittar allt från hamburgare till handgranater i gästernas kläder när de anländer i entrén. Som vanligt skapar jag en grym stämning och Stig Helmer, Ole, Berra och Familjen Storch m. fl. har nu en kanonstart på sin resa till Nueva Estocolmo:)

charterfest Munchenbryggeriet Skanska magiker Hans Lindström

Underhållning på frukostseminarium åt Kwick hos Visma

19 oktober 2017

Idag trollar jag bort kvitton år Kwick på deras frukostseminarium hos Visma HQ i Stockholm. Närmare 100 beslutfattare i större företag, kommun och bokföringsnämnden får höra om Kwick Kvitton / Kwick Receipts kanonbra koncept för att digitalisera kvitton genom att digitalisera hela hanteringen från köp till import i bokföringsprogram etc. Jag är med och visualiserar hur det ser ut när ett kvitto trollas bort:)

konferensunderhållning i Stockholm på frukostevent åt Kwick hos Visma

Magi på julfest åt Peab i Malmö

15 december 2017

Ikväll är jag kvar i Malmö och ute på den grymma anläggningen PGA National Sweden. Den ligger 20 minuter ut från centrala Malmö och är vackert belägen mitt i en golfbana i en underbar natur. Här underhåller jag ca: 100 gäster från Peab som har sin årliga julfest. Det blir både minglande magi runt gästerna mellan rätterna samt en after dinner show till kaffet som avslutning.

magi på julfest åt Peab i Malmö Hans Lindström

Bilden gör inte rättvisa på hur fint denna anläggning egentligen ligger i miljön.

Magi på konferensmiddag åt Trafikverket

18 december 2017

Ikväll är jag på klassiska restaurangen Wärdshuset Lasse Maja i Barkaby strax nordväst om Stockholm. Här har det varit krog ända sedan 1671. Kvällens publik är Trafikverket som efter dagens konferens har middag.  Så egentligen är det väl en kombination av julmiddag och konferensmiddag:)

magi underhållning lasse maja trafikverket stockholm

Underhållning på julfest åt Herrljunga Kommun

19 december 2017

Idag och i morgon skapar jag magisk underhållning åt Herrljunga Kommun som har julfest för sin anställda. Festen hålls i 2 dagar då alla des om jobbar skall kunna ha möjlighet att gå då kommunen såklart håller igång sin verksamhet alla dagar. Platsen är Herrljunga Folkets park vilket är helt perfekt. Allt som behövs för underhållningen finns redan på plats såsom scen, ljud, ljus, loge etc. Alltid lika kul att jobba på ställen som verkligen är gjorda för event. Festerna hålls utan alkohol vilket jag tycker är en bra policy för kommuner etc. Och för mig som underhållare blir det även lättare att göra mitt jobb bra då alla i publiken är ”med” på ett helt annat sätt.

magi folkets park herrljunga

Klassisk folkparks entré in till parken

underhållning julfest herrljunga kommun magiker Hans Lindström

Bra scen så alla gäster ser showen

backstage folkets park herrljunga

Selfie backstage. Kul med dessa folkarksloger som berättar mycket historia med alla gamla posters på de som spelat.

Magisk underhållning på julfest åt Bonnier

21 december 2017

Underhåller ikväll på superfina Berns salonger i Stockholm. 300 sittande gäster från Bonnier har julfest och jag och bästa kollegan Johan Ståhl ser till att de får en middag med magisk underhållning då vi showar för gästerna på riktigt nära håll. Skönt att vara 2 magiker på detta som är årets sista event för mig. Börjar faktiskt bli riktigt rosslig i halsen efter att ha kört land och rike runt nu i november och december. Nu väntar julledighet med bl.a resa till New York där jag också kommer passa på att besöka lite magirelaterade ställen.

underhållning julfest bonnier i Stockholm magiker Hans Lindström

Uppdrag 2016

Familjeunderhållning åt Riksbanken

10 januari 2016

Det är inte många gånger per år som jag kör familjeunderhållning. Men de få gånger jag gör det tycker jag verkligen det är ett kul avbrott. I vanliga fall jobbar jag ju nästan uteslutande mot en vuxen publik. Så kul att jobba med barn då de är så spontana och man vet aldrig vad som ska hända. I dag showade jag hos Riksbanken på deras julgransplundring i Stockholm. Det blev en del trollerier med pengar och såklart en hel del skoj på barnens nivå anpassat efter de olika åldrarna.

familjeunderhållning Stockholm trollkarl julgransplundring

Underhållning konferensmiddag åt Bredbandsbolaget

3 februari 2016

Avslutar denna dag med att underhålla Bredbandsbolaget på restaurang Cabaret i Stockholm. De avslutar en dag med konferens på Stockholm Conference Center med middag här tvärs över gatan. Tillsammans med sköna DJ.n Thomas Hindersson skapar vi en uppsluppen stämning med både musik och magi.

underhållning konferensmiddag Bredbandsbolaget Cabaret Stockholm

Underhållning i mässmonter på Autogloben Stockholm

4 februari 2016

Skapar drag i mässmontern hos Motorbranschens Riks Förbund (MRF) och Kontrollerad Bil Verkstad (KBV) under två dagar. I år arrangeras mässan Autogloben för första gången i Stockholm och hålls nere på ”isen” i Globen. Här ställer olika delar av motorbranschen ut och mässmontrarna är fyllda av verkstadsutrustning, reservdelar, däck och tillbehör.

bilmässa autogloben 2016 stockholm

Globens ”is” är idag fylld av mässmontrar

mässunderhållning stockholm autogloben

Här skapar jag lättsam underhållning som gör att mässbesökarna stannar upp.

underhållning mässmonter magiker autogloben stockholm

Så fort några besökare stannar upp så fylls det snabbt på:)

underhållning mässa stockholm autogloben magiker

Min ”spelplats” i montern är bara 50×50 cm men besökarna tar upp desto mer plats:)

autogloben mässa stockholm montrar

Så här såg det ut utanför de andra mässmontrarna……

Underhållning vid utdelning av guldklockor hos Folksam

5 februari 2016

Förtrollar en middag på Folksams huvudkontor i Stockholm. Här ska idag ett hundratal jubilarer få ta emot guldklocka etc eftersom de jobbat hos Folksam i 25 respektive 40 år. Kvällens tema är ”Love bombing” så därav hjärtballongerna och det hjärtliga ljuset.

underhållning folksam utdelning guldklocka stockholm

Folksams huvudkontor är en klassiskt Stockholmssiluett

underhållning jubileumsgåva folksam stockholm

Kvällens ljussättning följer temat Love bombing

Middagsunderhållning i Jokkmokk

5 februari 2016

Efter att i ilfart ha begett mig till Arlanda efter mitt första gig idag på Globen flög jag sedan vidare till Luleå. Där väntade hyrbil och sedan en snöig bilfärd upp till Jokkmokk. I Jokkmokk hade jag ett jätteroligt jobb där jag gjorde middagsunderhållning för bara 6 gäster. Alltid lika kul när jag får möjligheten att köra för så små sällskap. Det blir tid över för finliret och ingen stress för att hinna med så många gäster som möjligt vilket kan förekomma vid större sällskap.

magisk underhållning jokkmokk

life on the road jokkmokk luleå winter

Bild tagen från en ljuvligt vacker bilfärd tillbaka till Luleå på morgonen därpå.

10-års jubileum åt Avera i Uddevalla

6 februari 2016

I kväll underhållning på fina Bohusgården Hotell & konferens i Uddevalla. Skapar en magisk middag åt företaget Avera. De har bjudit in sina drygt 150 återförsäljare från hela Norden. Och idag firar de sitt 10-årsjubileum med konferens, middag och fest i dagarna två.

underhållning av magiker Hans Lindström åt Avera i Uddevalla

Underhållning personalfest Club Kino

7 februari 2016

Underhåller med kära fakiren Orthae på Club Kinos personalfest på Usine.

magi underhållning club kino stockholm

Middagsunderhållning på Länsförsäkringars konferensmiddag

10 februari 2016

Underhåller ikväll Länsförsäkringar som har konferensmiddag för deras säljare från hela Sverige. Jag körde först min komiska dörrvakt i samband med deras drink på huvudkontoret på Tegeluddsvägen och efter det fortsatte underhållningen på restaurang Lisa Elmkvist i Östermalms saluhall. Under den senare delen av middagen hade jag också hjälp av Lasse Linberg som är en av Sveriges absolut bästa trubadurer & underhållare. Här skapade vi den optimala kombinationen av musik och magi. Något vi har gjort tillsammans åtskilliga gånger under årens lopp. Blev en riktigt kul & lyckad kväll:)

magiker länsförsäkringar stockholm konferens

I entrén på Länsförsäkringars huvudkontor i Stockholm

underhållning magi konferensmiddag stockholm länsförsäkringar

Östermalms anrika saluhall är från 1888

underhållning konferensmiddag länsförsäkringar lasse l

Här har Lasse lyckats få många ur publiken att både dans och sjunga och detta innan förrätten är utplockad.

Magisk taklagsfest för NCC på Hard Rock Cafe Stockholm

11 februari 2016

Ikväll underhåller jag på Hard Rock Cafe Stockholm igen. Kvällens kund är NCC som har taklagsfest för sitt stora projekt på Torsplan 2 i Stockholm. Gästerna får njuta av rockmusik, hamburgare och massor av magi!

magisk taklagsfest mcc hard rock cafe stockholm

Gör min komiska dörrvakt i entrench ser till att gästerna lever upp till Hard Rocks motto ”No drugs or nuclear weapons allowed inside”. Går sådär…

Skapar mirakel på Magic Bar i Stockholm hela veckan

16 februari 2016

Hela den här veckan kan ni se mig på Magic Bar i Stockholm. Här ska jag tydligen skapa mirakel:)
En sak kan jag iaf lova och det är att ni kommer få se grymt trolleri. Kommer även testa lite nytt material, och köra lite gammalt för skojs skull. Hoppas vi syns!

magiker hans lindström utför mirakel på magic bar i stockholm

Sofies beskrivning av mig:)

Magi med en öl

18 februari 2016

Här kommer ett litet roligt trick med en öl, enjoy!

Korttrick hemma hos mig

21 februari 2016

Det kan vara så att jag har bästa vardagsrummet någonsin för att göra trolleritricket kort i taket.
Detta är filmat dagen efter jag hade några vänner över på middag och jag bjöd på ett korttrick under middagen 🙂

Det kan vara så att jag har bästa möjliga vardagsrummet för att göra magitricket kort i taket #magiker #kortitaket #7meteritak

Publicerat av Trollkarl Magiker Hans Lindström Söndag 21 februari 2016

Middagsunderhållning åt Svensk Energi & Svensk Fjärrvärme

16 mars 2016

Ikväll höjer jag stämningen hos Svensk Energi och Svensk Fjärrvärme på deras konferensmiddag på fina Hasselbacken i Stockholm. Med underhållning som minglande magiker får jag gästerna att stormtrivas samtidigt som lättar upp stämningen och ser till att den här konferensmiddagen blir ihågkommen länge.

magiker hans lindström svensk energi hasselbacken stockholm

Dagens loge

18 mars 2016

Underhållning på styrelsemiddag åt OK/Q8

6 april 2016

Idag underhåller jag OK/Q8 som har en styrelsemiddag. Drygt 70 personer från hela Sverige och även Danmark har samlats på fina Heaven konferens i Arvika. Förutom god mat får de uppleva underhållning i form av magi på både riktigt nära håll samt en avslutande show till kaffet.

komisk dörrvakt ficktjuv heaven konferens arvika

Gästerna fick även uppleva min komiska dörrvakt som bäst beskrivs som en omvänd ficktjuv

underhållning styrelsemiddag OK/Q8 magiker Hans Lindström

Underhållning konferens middag ÅF på Runö kursgård

8 april 2016

Underhåller ikväll 150 stycken konsulter hos ÅF som haft konferens under dagen på fina Runö kursgård strax utanför Åkersberga. Lättar upp stämningen och skapar en magisk middag men min underhållning.

underhållning konferensmiddag ÅF Runö kursgård

Magiskt mingel åt Yelp Stockholm på From Business To Buttons

15 april 2016

Skapar ett magiskt eftermingel på Münchenbryggeriet i Stockholm. Tillsammans med Yelp Stockholm, DJ Marion, Hector på styltor & Pinsang Ambon ser vi till att de 750 deltagarna på konferensen From Business To Buttons får bästa möjliga slut på sin konferens och samtidigt bästa starten på helgen.

al gore stockholm from business to buttons

Dagens sista talare på konferensen – Al Gore

magiker hans lindström magi from business to buttons konferens mingel stockholm

Så här blir ofta publikens reaktioner på min magi:)
Foto: Jenny Gunnarsson

yelp stockholm business to buttons

Tack hela gänget för ett trevligt event!

Magisk presentation med Nalco på Stockholm Waterfront and Congress

Skapar idag magiska presentationer tillsammans med Nalco under deras framförande på SPCI mässan. Genom att använda magi förstärker vi deras budskap visuellt samtidigt som vi gör det lite mer underhållande och minnesvärt.

underhållning Stockholm Waterfront SPCI 2016

magisk presentation nalco sci mässan stockholm

Internationell kickoff åt HCL i Göteborg

28 april 2016

Underhåller ikväll på en internationell kickoff åt det Indiska företaget HCL. De vann i början av året budstriden när de köpte upp Volvo IT. Idag har de en konferens och kickoff med avslutande middag som jag förgyller med min magi. Än en gång visade det sig att magi verkligen är en bra underhållningsform när man har en internationell publik med många olika språk, religion och bakgrund.

trollkarl göteborg hcl aspens herrgård

Mingelunderhållning åt Teknikföretagen

12 maj 2016

Skapar ett magiskt mingel åt Teknikföretagen som idag har sitt event TeknikFöredagen. Tillsammans med min superduktiga kollega Johan Ståhl ser vi till att de ca 300 gästerna på Sheraton får roliga happenings och fascinerande magi under sitt mingel. Detta ger något gemensamt att samtala om samtidigt som vi lättar upp stämningen och får gästerna att trivas.

magiker teknikföretagen sheraton stockholm

Sommarfest åt Arlanda Express

13 maj 2016

Ikväll underhåller jag de anställda på Arlanda Express som har sommarfest med orange tema. Lokalen Mäster Mikaels festvåning har en ljuvlig utsikt över Stockholm med sitt läge uppe på Söder precis vid Cornelisparken.

underhållning sommarfest arlanda express stockholm

Magisk Inventors Dinner åt Ericsson i Malmö

20 maj 2016

Ikväll bjuder Ericsson in sina bästa uppfinnare med sina respektive på en Inventors Dinner på fina Malmö Börshus. Här skapar jag en magisk middag med både minglande underhållning runt bland borden samt en avslutande After Dinner Show till kaffet. Blev en riktigt skön kväll där en vetgirig publik skapade många oväntade och roliga situationer.

trollkarl magiker hans malmö ericsson inventors dinner

Magi på Spiltans årsstämma

6 juni 2016

Idag hjäper jag Spiltan att fira Sveriges nationaldag. De har årsstämma i ett stort cirkustält på Djurgården i Stockholm och jag trollar bland annat fram deras härliga VD Per H Börjesson. Utöver detta har jag agerat magisk konsult och lärt Börje att trolla fram pengar vilket han gjorde i sitt framförande på stämman. Efter stämman bjöds det på mat och underhållning i form av magi med mig.

underhållning på Spiltans årsstämma magiker Hans Lindström

Nu slutar mina förfalskade sedlar att gälla

29 juni 2016

Trots en stor kampanj både i tidningar, på reklampelare och i sociala medier där Riksbanken efterlyser vissa sedlar har jag hittills lyckats klara mig undan med mina miljon sedlar.
PS. Det är en dålig idé att återge sig själv på falska påhittade sedlar.

förfalskade magi sedlar

Vill du följa mig på FaceBook så du hittar min sida här:

Trollkarl Magiker Hans Lindström

Magic Bar 2009-2016

1 juli 2016

Tack Magic Bar för alla dessa underbara år. Har varit så kul att få underhålla alla underbara gäster här hos er. Idag hjälper jag till att plocka ned allt och stänga för sista gången. Sista artisttavlan att åka ned var jag:(

magic bar sista dagen

Magisk nyinvigning hos Stockholm Fashion District

17 augusti 2016

Nu är säsongen igång och första giggen gör jag ute i Nacka hos Agenturföretagen. De har i samband med modeveckan en nyinvigning av 2 st nya våningsplan. Detta firas med kundevent, massor av godsaker, extra öppet hos utställarna och magisk underhållning av mig i form av minglande magiker. Riktigt roligt evenemang med bra stämning och perfekta förhållanden för min typ av underhållning där gästerna befann sig på olika våningsplan och i ett 50-tal olika rum.

magiker invigning stockholm fashion district

magiker plåster

Under kvällen så började jag plötsligt blöda från ett litet sår på handen. Första gången det hände under alla år. Hittade inget plåster först så löste det med en prislapp från IKEA:)

Underhållning åt SKAB på Elmia mässan i Jönköping

26 augusti 2016

Två dagars galet roligt mässjobb hos Specialkarosser på Elmia Lastbil. Helt fullspäckat med monterunderhållning i deras mässmonter. Vad sägs om knivkastare, magiker, imitatörer, lurendrejare, polska musiker, dragshowartister, dansande enhörningar, akrobater, catwomen och delar av både Gyllene Tider och Freestyle som spelade. Nu vidare mot dagens andra gigg i Linköping. 

underhållning elmia mässan magiker hans lindström

magiker hans Lindström och åke babla wilhelmsson

Backstage på dagens jobb när Lars-Åke ”Babsan” Wilhemsson fick tag på min rekvisita.

Underhållning anstalten Hall

2 september 2016

Idag gjorde jag ett mycket intressant gig. Var nämligen på anstalten Hall och showade för fyra olika avdelningar där. Har verkligen ett sjukt omväxlande och roligt jobb. Både intressant och utmanande att få underhålla inne på en anstalt med säkerhetsklass 1 som är den högsta i Sverige. Detta gör såklart att man inte kan ta med sig in sin vanliga rekvisita utan måste tänka till lite både vad gäller repertoar och utförande.

magi på anstalten Hall

Magisk invigning hos Mobilect i Örebro

8 september 2016

Idag är jag med och skapar en magisk invigning hos kommunikationsbolaget Mobilect i Örebro. Här invigs idag deras nya fina lokaler med med både försäljningsavdelning, butik, konferens och monteringshall. De bjuder tillsammans med en mängd olika samarbetspartners sina kunder på demos av nya produkter, visning av nya lokalerna, grillat till lunch och mig som underhållning i form av minglande magiker. Lyckat och trevligt evenemang. Riktigt kul att köra lite magitrick med gästernas mobiltelefoner eftersom detta är en av produkterna Mobilect säljer.

Personalfest för Itello i Stockholm

14 oktober 2016
Ikväll underhåller jag hos fintechbolaget Itello på deras kontor i Stockholm. Företaget firar en lyckad etapp i utvecklingen med fest för de anställda. Och jag ser till att de blir både förundrade och underhållna på samma gång med min oförglömliga magi.

Spontan selfie tagen av en gäst som var uppe med mig på scenen i den avslutande showen.

Här är ett bra exempel på hur man på ett enkelt och lekfullt sätt får lokalen att ändra skepnad från kontor till fest.

Och så här fint blev det vid scenen

Underhållning konferensmiddag åt Castrol i Göteborg

27 oktober 2016
Skapar ikväll magisk underhållning åt Castrol som har konferensmiddag efter dagens konferens. Spelplatsen är fina konferens och eventlokalen Auktionsverket i Göteborg. Tillsammans med superduktiga Marina på sång och Måns på keyboard så ser vi till att gästerna får uppleva underbar musik, magi både på riktigt riktigt nära håll samt från scenen. Resultatet blir som vanligt att kunderna stortrivs, kommer ihåg eventet och kopplar ihop eventets arrangör Castrol med den här sköna kvällen.

magi på kundevent åt Castrol i Göteborg

Magi på monteringen Stockholmsmässan

17 november 2016

Ikväll skapar jag en magisk stämning åt Forstec Dental på Swedentalmässan. De har monteringen och bjuder in sina kunder som är på mässan till ett skönt häng i deras monter efter dagens mässa. Jag lättar upp stämningen med magi såklart.

magiker på mässa åt Forstec på swedental mässan i Stockholm

Underhållning veteranfest SAAB i Linköping

25 november 2016
Underhåller ikväll för andra året åt SAAB på fina festvåningen Livgrenadjärmässen i Linköping. Ikväll firas deras anställda för lång och trogen tjänst med en festmiddag bara för dem. Kvällens program består av att träffa gamla kollegor från runt om i landet, god mat, dans, utdelning av minnesgåvor samt magisk underhållning av mig.

underhållning veteranfest SAAB Linköping

Underhållning på julfest åt Aditro på Clustret

9 december 2016
Ikväll skapar jag underhållning på fina festvåningen Clustret i Gamla stan i Stockholm. Ett riktigt bra val av lokal högst upp i Gamla stans högsta byggnad. Dessutom består festvåningen av två våningar varav den övre oftast används till matsal vilket gör att festen smidigt kan fortsätta med dans etc en trappa ned efter middagen utan att man behöver möblera om. Har varit här många gånger förut och idag är stämningen på topp hos alla 120 gästerna. Jag ser till att de får en magisk middag med minglande magiker och en magisk julshow till kaffet.

Magiskt julbord åt Eli Lilly i Stockholm

9 december 2016

På dagens första evenemang skapar jag ett magiskt julbord åt Läkemedels- och forskningsföretaget Eli Lilly Sweden. Platsen är fina Villa Källhagen fint belägen mellan Djurgårdsbrunnskanalen och Gärdet i Stockholm. Här möter jag upp gästerna redan i dörren med min komiska dörrvakt så de blir på gott humör redan innan glöggen. Sedan skapar jag en magiskt stämning under julbordet då jag går runt bland gästerna och trollar vid varje bord på riktigt, riktigt nära håll.

magiker julbord Villa Källhagen Stockholm åt Eli Lilly

Riktigt vacker och fin julkänsla vid entrén till Villa Källhagen

Julshow åt Animal i Stockholm

9 december 2016

På dagens andra gig kör jag en magisk  julshow i det mindre formatet för den kreativa reklambyrån Animal. Här avrundar jag middagen på deras julfest men en halvtimme lång close up show.  Även denna show är på Villa Källhagen i Stockholm. Inte ofta man kör två spelningar på samma ställe även om det har hänt förut.

julshow Animal Stockholm magiker trollkarl Hans Lindström

Magiskt julbord åt Movestic på Mynchen

14 december 2016

Idag skapar jag ett magiskt julbord åt livförsäkringsbolaget Movestic på fina restaurang Mynchen i Stockholm. Drygt 100 medarbetare firar in julen med min magiska middagsunderhållning, klassiskt julbord och efter detta dans med DJ Raz.

magiskt julbord åt Movestic på Mynchen i Stockholm

Uppdrag 2015

 

 

Familjeunderhållning åt Sveriges Riksbank

11 januari 2015

Årets första evenemang idag på Sveriges Riksbank i Stockholm. Underhåller barn & vuxna på deras julgransplundring. Utöver detta även dans kring granen & fiskdamm som alltid är barnens favorit.

julgransplundring trollkarl magiker stockholm riksbanken 2015

Härligt snöig vy över Sveavägen från logen.

 

 

Skapar oförglömlig entré åt Scandinavian Gathering på Svenska Mässan

31 januari 2015

Showar för företaget Forever Living som har sitt årliga möte Scandinavian Gathering. 1500 deltagare från hela Norden har samlats på Svenska Mässan i Göteborg för två dagars event.

Som start i entrén in fick de möta min komiska dörrvakt som dagen till ära hade en jättefin setting med både röd matta och riktiga larmbågar.

ficktjuv komisk dörrvakt svenska mässan göteborg forever living

Otroligt kul att showa denna förmiddag då många utav gästerna verkligen fick en väckarklocka när jag hittade en mängd olika konstiga föremål i deras kläder när de var på väg in till dagens första seminarium.

På kvällen bjöds de på en middag i Las Vegas tema och vad passar väl bättre än lite magi till drinken.

[vimeo]https://vimeo.com/118385650[/vimeo]

 

 

Magisk nyinvigning av Stockholms universitets bibliotek

18 februari 2015

Var ikväll med och underhöll på nyinvigningen av Stockholms universitetsbibliotek som har renoverats. Biblioteket har i samband med detta också bytt namn till Frescatibiblioteket. Kändes annorlunda att ha en show i ett bibliotek som är en plats där det brukar vara lugnt och tyst. Var en riktigt härlig kväll och blev inapplåderad flera gånger efter showen, alltid lika kul!

invigning stockholms universitets bibliotek trollkarl hans lindström

 

 

Inviger nätbutiken Boinkstore

22 mars 2015

Skapar magi hos #leksakstanten som inviger sin nya nätbutik Boinkstore. Har både trollat och varit kund med mina barn i denna underbara leksaksbutik i Bromma många gånger. Och nu ska den fysiska butiken stänga men vad gör väl det då så många fler kommer få glädje av butiken på nätet.

Invigningen skapades i sann Boink-anda till att vara något alldeles speciellt för både stora och små. Barnen fick bl.a. go bananas med fingerfärg över hela väggarna. Själv underhöll jag de vuxna så gått det gick när de inte var upptagna av de små.

trollkarl invigning boinkstore

Alla gästerna fick med sig hem galet stora & fina goodiebags

 

 

Förgyller Företagsgalan 2015 i Ludvika

28 mars 2015

Underhåller åt Företagarna som ikväll har årets upplaga av Företagsgalan i Ludvika.
Förutom middagsunderhållning så trollade jag vid prisceremonin  fram Företagarnas ordförande samt hjälpte till att presentera årets vinnare i Årets prestation, butik & företagare.

magiker trollkarl ludvika företagsgalan 2015

Framtrollning av Företagarnas ordförande

magiker konferencier företagsgalan ludvika 2015 selfie

En Selfie med alla de nominerade. Fotograf för denna bild: Carina Heed

 

 

Magi på Örenäs slott åt IKEA

24 april 2015

Skapar ikväll magi på underbara Örenäs slott utanför Helsingborg. De drygt 300 gästerna som är från IKEA:s IT-avdelning kommer från hela världen och det är alltid lika kul att showa för olika nationaliteter. Hade under min avslutande show gäster uppe på scenen från Indien, Holland, Finland & Singapore. Alla gästerna var roligt utklädda i temat mystic & elegance vilket också skapar extra atmosfär.

magiker helsingborg underhållning ikea örenäs slott

Örenäs slott härligt beläget precis vid vattnet med utsikt över Ven.

underhållning helsingborg trollkarl ikea

Riktigt härlig stämning bland kvällens gäster:)

 

 

Magisk bröllopsdrink

1 augusti 2015

Skapar idag en magisk bröllopsdrink åt brudparet Åsa & Mats. Bubbel, goda snittar & magi med humor fick gästerna som start på denna bröllopsmiddag. Allting i ett strålande solsken precis vid strandkanten.

magiunderhållning på bröllop i Stockholm

 

 

Magisk invigning åt NCC i Helsingborg

28 augusti 2015

Idag är jag med och skapar en magisk invigning åt NCC i Helsingborg. Trollar för deras 150-200 gäster då de har öppet hus och inviger sitt nya fina kontor.

magiker Hans Lindström invigning NCC Helsingborg

 

 

Magiker på Interxion’s 15 års jubileum i Stockholm

10 september 2015

Idag firar jag min egen födelsedag genom att underhålla åt datacenterföretaget Interxion på IVAs festvåning i Stockholm. De firar 15 år i Sverige med att bjuda in kunder & partners till skönt ett mingel. Jag underhöll som minglande magiker och Thomas Ravelli var konferencier på ett sätt som bara han kan.

magiker hans lindström interxion 15 ar stockholm ravelli

Ravelli spexade som alltid:)

trollkarl hans lindström thomas ravelli

Foto Mattz Birath

magiker hans lindström thomas ravelli

Foto Mattz Birath

Mer info och foton från eventet finns här: http://www.interxion.com/se/blog/interxion-firade-15-ar-i-sverige/

 

 

Magiskt 10-årsjubileum åt Emineo på Hard Rock Cafe Stockholm

17 september 2015

Skapar ikväll ett magiskt 10-årsjubileum åt datakonsultföretaget Emineo. De bjuder sina anställda, kunder och leverantörer på grymma hamburgare, livemusik och magi.

magiker hard rock cafe stockholm

 

 

Magi på konferensmiddag åt Elajo i Växjö

6 oktober 2015

Underhåller ikväll på Elite Hotel i Växjö. Kvällens gäster är Elajo som har en ledarutvecklings konferens. Förgyller konferensmiddagen med magiska inslag som höjer stämningen.

magiker Växjö konferens elajo Hans Lindström

 

 

Entréunderhållning åt S:t Görans Sjukhus

20 november 2015

För andra gången på en vecka showar jag på ett event som har chartertema. Dagens gäster på Akuten & IVA enheten har gått all in med sina utklädnader till charterturister och jag möter dem i entrén med min komiska dörrvakt. Idag förstärkt med mina nya larmbågar så känslan av en säkerhetskontroll på en flygplats blir komplett.

ficktjuv Hans Lindström S:t Görans sjukhus fest

Sköter säkerhetskontrollen med S:t Görans Sjukhus egna flygvärdinnor.

ficktjuv komisk dörrvakt Hans Lindström Gotland Grill Stockholm

Gotland Grills entré ikväll förvandlad till Arlanda Terminal 5 (utrikes)

 

 

Magiskt 50-års jubileum i Västerås

21 november 2015

Dagens andra gig på klassiska Stadshotellet i Västerås. 350 gäster firar ett företags 50-årsjubileum.

magiskt 50-års jubileum Västerås magiker Hans Lindström

 

 

Magi åt SAAB i Linköping

27 november 2015

Underhåller ikväll åt SAAB i Linköping som håller veteranmiddag. Gästerna kommer från hela Sverige och de ska firas för lång och trogen tjänst. De har arbetat på SAAB i 25 respektive 40 år. En del guldklockor delas ut så kanske läge att stjäla lite klockor idag när jag går runt som minglande magiker 🙂

magiker trollkarl hans lindström linköping saab

magiker trollkarl hans lindstrom livgrenadjö¨ärmässen linköping

Uppdrag 2014

 

 

Julgransplundring hos Riksbanken i Stockholm

5 januari 2014

Årets första show i år blev hos Riksbanken i Stockholm som har julgransplundring för sina anställda med familjer. Cirka 120 personer fick en trevlig eftermiddag med trollerishow, fika, fiskdamm och dans kring granen.

Julgransplundring med dans kring granen Riksbanken 2014

magiker och trollkarl på julgransplundring hos Riksbanken 2014
Siri & jag får ett bord att sväva

 

 

Underhållning privat fest på Stallmästaregården i Stockholm

12 januari 2014

Idag är jag på klassiska Stallmästaregården i Hagaparken utanför Stockholm och skapar magisk underhållning på en privat födelsedagsfest.

20140112-210414.jpg
För de mindre arrangemangen som t.ex. en privat fest så är en close up show ett mycket uppskattat val av underhållning.
Läs mer om det här!

 

 

Underhållning kickoff KIBI på Vasamuseet

17 januari 2014

Tillbaka på härliga Vasamuseet & Vasamuseets restaurang. Gästerna som får underhållning i kväll är mjukvaruföretaget KIBI som har en kickoff för alla sina medarbetare från hela Norden. Härlig kväll med skön stämning!

20140117-223642.jpg
Tack Anders med personal på Vasamuseets restaurang för som alltid proffsigt och bra utfört jobb.
Alltid lika skönt & lättjobbat med personal som är så proffsiga!

 

 

Underhållning vinterbröllop

18 januari 2014

Underhåller på ett underbart vinterbröllop i Stockholm. För bara en dryg vecka sedan såg det bara grått och trist ut men de senaste dagarna har det snöat på ordentligt och det här brudparet fick precis som de ville. Ett riktigt vinterbröllop. Jag hjälper till att göra deras dag oförglömlig genom att underhålla gästerna under fördrinken.

Idylliskt vinterbröllop med underhållning av magiker Hans Lindström

Drinkunderhållning på vinterbröllop av magiker Hans Lindström
Redo för att ta mig an kvällens gäster på detta underbara vinterbröllop.

 

 

Rolig aktivitet under konferens åt Tyréns

23 januari 2014

Idag håller jag en rolig aktivitet på en konferens åt konsultbolaget Tyréns. 60 konferensdeltagare från hela Sverige lär sig att hålla många bollar i luften genom att lära sig grunderna i trebolls jonglering. Perfekt lokal med bra takhöjd på Arlanda Hotellby.

Aktivitet på konferens åt konsultföretaget Tyréns

 

 

Underhållning på 20-årsjubileum åt STOKAB

26 januari 2014

Underhåller på STOKAB som firar 20-årsjubileum med event för anställda med familjer.

Hans Lindström underhåller som minglande magiker på 20-årsjubileum Stokab

 

 

Magisk underhållning på Medelpads Idrottsgala 2014

31 januari 2014

Skapade magisk underhållning på Medelpads Idrottsgala 2014 tillsammans med bandet Smalare än Thord och den eminenta konferenciern André Pops. Kul gig där jag bl.a. ”trollade” fram en kofta från Andrés kläder och gjorde visuell magi på nära håll för de 700 gästerna med hjälp av streaming upp till stora bildskärmar.

Magiker Hans Lindström med André Pops som var konferencier
Backstage med André Pops som gjorde ett grymt jobb som konferencier

magiker-medelpads-idrottsgala-2014-teknik-check
Bild från teknik genomgången

magiker-medelpads-idrottsgala-2014-sundsvall-priser
Priserna står och väntar på sina vinnare

Bakom scenen Medelpads Idrottsgala 2014

Bakom scenen strax innan jag ska gå på

magiker-medelpads-idrottsgala-2014-sundsvall-notis-sundsvalls-tidning
Min komiska dörrvakt uppmärksammades av Sundsvalls Tidning

 

 

Minglande magiker på kundevent i Stockholm åt Ashfield

5 februari 2014

Showar i kväll på fina Kung Carls Hotells fest & konferensvåning mitt i Stockholm. Företaget Ashfield har kundevenemang med kort presentation och efterföljande middag. Eftersom målsättningen inte är en sittande middag så finns både ståbord och sittplatser vilket innebär att gästerna kommer att mingla runt, äta och umgås. På ett evenemang som detta passar minglande magiker perfekt. Blir alltid en icebreaker och stämningshöjare. Förutom magi och god mat hade gästerna en fin utsikt över Stureplan från festvåningen på plan 4.

Minglande magiker på Ashfield kundevenemang i Stockholm 2014

 

 

Underhållning Företagsbolagets 5-årsjubileum i Gällivare

8 februari 2014

Underhåller på Företagsbolaget som firar sitt 5-årsjubileum. De har bjudit in alla sina medlemsföretag och firar på ett kul sätt genom att först ha fem stycken förfester där gästerna äter förrätt och tar fördrink utspridda på fem olika platser i Gällivare. Sedan samlas alla gästerna och får underhållning av mig när de äter huvudrätt & dessert för att sedan bege sig in till den avslutande festlokalen (som pyntats i orientalisk tema) för resten av kvällen.

Underhållning trollkarl magiker Företagsbolaget 5-årsjubileum Gällivare

 

 

Middagsunderhållning på Fraktkompaniets kundevent i Stockholm

15 februari 2014

I kväll showade jag på Grillska huset som är Stockholms stadsmissions fina festvåning mitt på Stortorget i Gamla stan i Stockholm. Ganska liten grupp av gäster idag vilket gjorde att man hann några extra vändor med mingeltrolleri runt borden, kul. Kvällens kund var Fraktkompaniet som hade sitt årliga kundevent.

middagsunderhållning kundevent fraktkompaniet i Stockholm

 

 

Möt mig på Magic Bar i Mars

27 februari 2014

Pushar lite för Magic Bars program i Mars. Jag är där och kör bordstrolleri tisdagen den 11 mars och onsdagen den 12 mars kör jag även en close up show. Så kom gärna dit och ät en bit mat eller drick en öl och upplev lite magi:)

magic-bar-program-mars-2014

 

 

Minglande trollkarl Stockholm & close up show på Magic bar

13 mars 2014

Den här veckan gästade jag återigen Magic Bar i Stockholm. Gick runt och skapade underhållning både som minglande trollkarl samt gjorde close up show med trolleri i det mindre formatet på nära håll. Tack alla trevliga gäster & personal för en rolig vecka.

trollkarl stockholm hans lindström magic bar mars 2014

 

trollkarl stockholm hans lindström close up show magic bar mars 2014

 

 

Magisk kick off och produktlansering åt Galderma

27 mars 2014

Skapar en magisk kväll åt läkemedelsföretaget Galderma som har en kickoff åt alla sina säljare från hela Norden. Riktigt bra stämning på dagens middagsunderhållning där gästerna klätt ut sig i temat rött/vitt. Själv trollar jag med samma tema där röda ting blir vita. Detta tema för att belysa deras nya revolutionerande produkt som är ett läkemedel mot rosacea. En gel som heter Mirvaso som stryks på huden och redan efter 30 minuter så har huden blivit markan bättre och mindre röd. Jättekul att involvera både en fysisk produkt och även kunna använda produktens funktion i min magiska show i kväll.

magiker trollkarl produktlansering Galderma Säröhus Göteborg

Vet inte riktigt vad som händer på bilden men kul hade vi i alla fall:)

 

 

Underhållning på invigning åt Concent Fastighetsutveckling

10 april 2014

Skapar idag magisk underhållning på ett ”house warning party” i Stockholm. Adressen som kunden, Concent Fastighetsutveckling, har sitt kontor på måste vara en av Stockholm mest centrala adresser: Sergels Torg 12!
Förutom mig som underhållare i form av minglande magiker bjöds det på klassiska Dry Martinis, jazztrio, buffé och vilket resulterade i en fantastisk stämning.

minglande magiker invigning concent stockholm

trollkarl invigning concent stockholm loge

Utsikt från dagens loge över Sergels torg:)

 

 

Scandidos firar börsintroduktion med magisk middag

11 april 2014

Hjälper det Uppsala baserade medicinteknikföretaget Scandidos att skapa en middag med magi. De firar att de idag har introducerats på Nasdaqbörsen med en middag på fina Eklundshof i Uppsala.

underhållning uppsala scandidos magisk middag

 

 

Underhållning på VIP-mingel åt SETT2014 konferensen

6 maj 2014

Jobbar i kväll åt Rektorsakademien Utveckling och Lärarförbundet som
har en kickoff för
Eventbaren Sviten101 på Hotel Anglais i Stockholm
Dagens publik består av talare som kommer hålla semiarier på
SETT2014. SETT står för Scandinavian Educational Technology
Transformation och är Skandinaviens största mässa och konferens inom
det moderna och innovativa lärandet. Denna består av närmare 8000
besökare och 140 talare och håller på i dagarna två.

20140608-052833-19713265.jpg

 

 

Underhållning på 25-årsjubileum åt Stockholms Vattenskärning

31 maj 2014

Underhåller åt Stockholms Vattenskärning (Steelex Group) som firar sitt 25-årsjubileum med trevligt kundevent.

Detta företag är specialiserat på att skära i hårda material i galet stora stycken och mycket hög precision. Otroligt intressant att se dessa maskiner in action:)

underhållning jubileum stockholm vattenskärning setup magi show

Dukat för en festmåltid med scenshow

underhållning jubileum stockholm vattenskärning steles group trolleri scen

Ruskigt stabil scen. Förstärkt med stålskiva.

underhållning jubileum stockholm vattenskärning mingel skaärmaskin

En av de galet stora skärmaskinerna

underhållning jubileum stockholm vattenskärning egen flaska magiker

Egen Champagne dagen till ära!

 

 

Underhållning internationell konferensmiddag åt ABB

10 juni 2014

underhållning internationell konferensmiddag abb gammelgården ludvika

Showar i kväll på idylliska Gammelgården i Ludvika åt ABB som har en internationell konferensmiddag. Middagsunderhållning i form av minglande magiker runt borden och en after dinner show till kaffet.

 

 

Underhållning på sommarfest åt Advisa

13 juni 2014

Dagens show för det här sköna gänget från Advisa som hade sommarfest i det gröna på Djurgården. Grillning, boule, kubb, god dryck och en avslutande trollerishow med mycket skratt blev en kanonstart på deras interna sommarfest.

Underhållning sommarfest åt Advisa av magiker Hans Lindström

 

 

Minglande magiker på Rosendals Wärdshus kundevent

16 juni 2014

Minglande magiker trollkarl kundevent Rosendals Wärdshus Hans Lindsgröm

Mingeltrollar i kväll på Rosendals Wärdshus och deras kändistäta kundevent. God dryck & mat, skön DJ (Zaza), magi och underbar sommarkväll – kan inte bli annat än succé!

 

 

Minglande magiker på Nordea kundevent

28 augusti 2014

Kvällens första jobb gör jag hos Nordea som har ett större kundevent på sitt centrala kontor i Stockholm. Showar som minglande magiker på den fina personalmatsalen Restaurant Svea som har väl tilltagna ytor och en väldigt fin terass som vätter ut mot Sveavägen.

underhållning magiker stockholm nordea kundevent 2014

 

 

Magisk personalfest åt Ericsson i Linköping

4 september 2014

Underhåller ikväll ca 700 gäster från Ericsson i Linköping på deras årliga personalfest. Riktigt kul event med mycket aktiviteter på stora eventanläggningen Konsert & Kongress. Förutom mig som magiker så underhöll både trubadurer, ett coverband samt gästerna själva i form av karaoke. Det är alltid lika roligt att jobba som trollkarl och trolla för ett så stort spektrum av olika gäster som var i olika åldrar samt även från flera olika världsdelar.

Magiker på personalfest åt Ericsson i Linköping

 

 

Magisk underhållning på Kammarkollegiets 475-årsjubileum

9 september 2014

I kväll hade jag den stora äran att som ensam artist få förgylla Kammarkollegiets 475-årsjubileum. Kammarkollegiet är Sveriges äldsta myndighet och när jag fick deras förfrågan om ett jubileum för 475 år var jag först ganska säker på att de råkat skriva fel. Jag tänkte 1500-talet… det kan ju aldrig stämma, men så fel jag hade när det visade sig vara helt rätt, ganska otroligt faktiskt:) Drygt 200 från hela Sverige hade samlats på fina Nalen i centrala Stockholm. Här stod jag för magisk underhållning från scenen mellan rätterna på deras jubileumsmiddag.

underhållning jubileum stockholm nalen kammarkollegiet 475-årsjubileum

Nalen är enligt mig en av de bästa eventlokalerna i centrala Stockholm där både scen, teknik & loger finns vilket gör det väldigt lättarbetat. Dessutom god mat och väldigt trevlig och tillmötesgående personal:)

 

 

Inviger Länsförsäkringars nya lokaler

18 september 2014

Inviger i kväll nya fina lokaler som Länsförsäkringar Bergslagen har flyttat in i mitt på Stora torget i Västerås. Dagen till ära är den röda mattan utrullad och jag underhåller gästerna redan i entrén med min komiska dörrvakt som är en bakvänd ficktjuveri akt.

invigning länsförsäkringar bergslagen västerås underhållning trolleri

 

 

Magisk underhållning åt Systembolaget Göteborg

27 september 2014

Är på fina Kajskjul 8 i Göteborg och skapar magisk underhållning som trollkarl åt Systembolaget i Göteborg. Kvällens event är en personalfest åt hela Norra distriktet i Göteborg.  Kör mitt väl beprövade middagskoncept med den komiska dörrvakten som en icebreaker för gästerna när de anländer i entrén. Sedan minglande trollkarl / magiker under tiden de äter och allting avslutas med en scenshow med mycket publikmedverkan och humor.

trollkarl magiker göteborg hans lindström systembolaget personalfest kajskjul 8 entre

Kajskjul 8 i Göteborg – ett superbra ställe med duktig och trevlig personal & jättebra lokaler

trollkarl göteborg hans lindström systembolaget personalfest kajskjul 8 scen

 

 

Skapar magisk underhållning på 50-årsjubileum åt Karsudden

14 november 2014

Har idag äran att få stå för underhållningen på Karsudden sjukhus 50-årsjubileum. Underhåller ca: 400 gäster på fina Safiren i Katrineholm. Utöver middagsunderhållning som magiker  är jag också konferencier för evenemanget och efter mig spelar Barbados upp till dans.

Underhållning på Karsuddens 50-årsjubileum av magiker Hans Lindström

 

 

Julfest åt Södertörns högskola

29 november 2014

Showar ikväll för 390 anställda på Södertörns högskola som har julfest. Minglande magiker är verkligen en bra underhållning när gästerna sitter i olika lokaler och det inte är möjligt att underhålla alla gäster samtidigt.

underhållning julfest södertörns högskola magiker hans lindström

 

 

Magisk invigning Dunkin Donuts Sverige

5 december 2014

Har idag äran att få vara med och inviga Sveriges första Dunkin’ Donuts som öppnar idag i Täby Centrum utanför Stockholm. Ett hundratal personer har köat länge för att vara med på invigningen. De som köat längst stod i ofattbara 21 timmar. Jag lättar upp stämningen och får köandet att bli lite kortare med hjälp av magi som underhållning i köerna.

magiker hans lindström invigning dunkin donuts sverige

Kort film som jag tog precis i samband med invigningsceremonin.

[vimeo]http://vimeo.com/113746382[/vimeo]

 

 

Underhållning julbord Lundins Fastighetsbyrå Göteborg

18 december 2014

Höjer stämningen på årets julbord åt Fastighetsbyrån Lundins i Göteborg i kväll. Många goa skratt rund bland borden men också i dörren då de fick uppleva min minst sagt annorlunda dörrvakt.

underhållning julfest göteborg lundins fastighetsbyrå magiker hans lindström dec 2014

 

 

Uppdrag 2013

 

 

Underhållning åt Riksbanken

6 januari 2013

Ja då var julledigheten slut. Årets första spelplats är på & åt Riksbanken på Brunkebergstorg i Stockholm. Underhåller anställda med familjer med magisk show.

Magiker Hans Lindström underhållning år Riksbanken Stockholm

 

 

Konferensaktivitet åt Ludvika kommun

7 januari 2013

Konferensaktivitet åt Ludvika kommun på idylliska på Gammelgården.

20130203-210717.jpg

 

 

Magishower åt SEB huvudkontor

13 januari 2013

Soundcheck – lugnet före stormen innan SEB:s 500 anställda med familjer kommer. Showar här i dagarna 2.

20130203-210257.jpg

 

 

Underhållning på konferens middag åt Svensk Mjölk

17 januari 2013

Underhåller 200 gäster under konferensmiddag på Aros Congress Center. Det är Svensk Mjölk som har konferens i dagarna 2 med sina kunder.

magiker hans lindström underhåller svensk mjölk på deras konferensmiddag på aros congress centre i västerås

ficktjuv hans lindström underhåller svensk mjölk på deras konferensmiddag på aros congress centre i västerås

Jag och ”kollegan” Kalle som var kvällens ordningsvakt. Tack Kalle för hjälpen att göra min komiska dörrvakt ännu bättre denna kväll.

 

 

Konferensaktivitet åt 10FINGERS

18 januari 2013

Kör konferensaktivitet åt sköna mobil app företaget 10FINGERS i Nyköping på deras utvecklardag, Labs 10FINGERS.

konferensaktivitet åt programföretaget 10fingers i nyköping

 

 

Magisk kick off åt Bringwell

23 januari 2013

Showar i kväll åt läkemedelsföretaget Bringwell på deras interna kick off. Är på fina Wrågården strax utanför Falköping.

Trollkarl Hans Lindström trollar på kick off år Bringwell

bisonoxar Wrågården

Här på gården har de en park med både bisonoxar & älgar. Fick smaka bisonoxe av ägaren Henrik och det var riktigt gott.

 

 

Magiskt 10-års jubileum åt Vestra

24 januari 2013

Skapar magisk stämning åt konsultföretaget Vestra. De firar 10-årsjubileum med kundmingel på Guldvåningen på The Summit som utsetts till Sveriges snyggaste mötesplats.

magiker hans lindström skapar magisk stämmning åt vestra på summit stockholm

guldbord i logen

Fantastiskt fint guldbord i min loge idag 🙂

 

 

Magic Bar 5 & 6 februari

28 januari 2013

Den 5 & 6 februari är jag tillbaka på Magic Bar i Stockholm. Så kom gärna förbi och njut av ett glas vin eller mat i kombination med magi av mig. Här nedan följer programet för hela februari.

20130128-214336.jpg

 

 

Magi på Bodens Näringslivs gala

2 februari 2013

Underhåller i kväll på den fantastiska Western Farm i Boden. Här hålls årets Näringslivsgala för Bodens företagare där priser delas ut i olika kategorier som årets företagare, årets nyföretagare, bästa butik etc. Galan har hållits sedan slutet av 80-talet. Stort tack för bra geomförande till alla bra tekniker, Torild, Reneé, Magnus Bäcklund, Mahattma Åhlström band, Lisa på Western Farm & konferenciern Anders.

Nedan följer ett gäng bilder från dagen.

trollkarl och magiker hans lindström på väg mot boden

Stämningsbild på väg in på Arlanda

magiker hans lindström showar i boden

Kvällens fina scen

trollkarl och magiker hans underhåller på näringslivsgalan i boden

Kvällens gäster på Bodens Näringslivs gala

trollkarl hans lindström trolleri för företagarna i boden

Stämningsfull lokal med fina kristallkronor i taket

magiker hans lindström och sångare magnus bäcklund

Några av kvällens artister – Hans Lindström & Magnus Bäcklund

Kändes som att kliva rakt in i en filmkuliss från en storslagen westernfilm när jag anlände hit. Lite bisarrt att se denna plats med all snö.

Kallt fönster

Vapensmeden

Sheriffen

Kyrkan mitt i byn

Banken

Hotellet

 

 

Mingeltrolleri på Magic Bar

6 februari 2013

Avslutar två dagars mingeltrolleri med ett fullsatt Magic Bar. Trollar på för fullt åt S:t Görans Sjukhus som har avdelningsmiddag.

Magiker Hans Lindström mingeltrolleri på Magic bar i Stockholm

 

 

Förtrollar HD galan 2013

7 februari 2013

Hjälper i kväll till och förtrollar HD galan 2013. Det är tredje året som Helsingborgs Dagblad håller denna årliga gala på underbara Sundspärlan i Helsingborg. Under kvällen delas priser till ut årets idrottare i olika kategorier samt även till de fantastiska människor som gör allt jobb i bakgrunden.

 

I filmen nedan syns min komiska dörrvakt i några sekvenser.

 

Och här nedan följer lite bilder från evenemanget.

trollkarl-magiker-hans-lindstrom-hd-galan-2013-helsingborg-4

Underbara Sundspärlan

trollkarl-magiker-hans-lindstrom-hd-galan-2013-helsingborg-1

Soundcheck

trollkarl-magiker-hans-lindstrom-hd-galan-2013-helsingborg-2

Elegant inramning av scenen med drygt två meter höga blomsterarrangemang.

trollkarl-magiker-hans-lindstrom-hd-galan-2013-helsingborg-3

Dagens scen från teknikerplats.

Magiker Hans Lindström och Bobby Kimball från Toto backstage på HD galan 2013

Backstage med Toto sångaren Bobby Kimball

 

 

Underhållning på konferensmiddag åt Växa Sverige i Umeå Folkets hus

12 februari 2013

Showar på restaurang Äpplet i Umeå för Växa Sverige som har en avslutande middag på sin konferens för mjölkbönder från hela norra Sverige. Kul att vara tillbaka, måste vara minst 10 år sedan jag showade på denna scen sist.

Magiker Hans Lindström trollar på konferensmiddag i Umeå

 

 

Feedback från nöjd kund

18 februari 2013

Fick häromdagen detta fina kort med lite feedback från konsultföretaget Vestra som jag showade för på deras 10-årsjubileum.

Tack kort från nöjd kund

Festen gick i temat guld och hölls på Summits guldvåning

 

 

Trolleri på GEORG HANSEN Shipping AB:s 25-årsjubileum

22 februari 2013

Skapar i kväll magisk känsla som minglande magiker på GEORG HANSEN Shipping AB:s huvudkontor i Göteborg. De firar sitt 25-årsjubileum med trevlig mingeltillställning för 200 anställda, leverantörer & kunder.

20130223-165140.jpg

 

 

Mingelunderhållning åt Accenture

7 mars 2013

Liten exklusiv mingeltillställning med Accenture idag på Caffé Nero i Stockholm.

Magiker Hans Lindström underhåller Accenture på Caffe Nero

 

 

Underhållning åt FläktWoods veteranmiddag i Jönköping

16 mars 2013

Middagsunderhållning åt FläktWoods som jag showat mycket åt under åren. Är på restaurang Guvernören i Jönköping. Kvällens evenemang är en veteranmiddag med utdelning av guldklockor etc. till de anställda som är kvällens jubilarer.

Magiker Hans Lindström underhåller på FläktWoods veteranfest i Jönköping

 

 

Minglande magiker konferensmiddag åt Vägverket & Tyréns

21 mars 2013

Underhåller Vägverket & Tyréns på deras konferensmiddag. Är på det klassiska Wärdshuset Lasse Maja som har en obruten restaurangtradition sedan 1671! Tack Mats & Jessica för deras grymma medverkan i kvällens avslutande nummer.

Minglande magiker Hans Lindström trollar för Vägverket & Tyréns på Lasse Maja i Stockholm

 

 

Trolleri underhållning 30-årsjubileum Ketonic

23 mars 2013

Tillbaka igen på härliga Wrågården. Middagsunderhållning åt företaget Ketonic som har 30-årsjubileum med fest för anställda och kunder.

Magiker Hans Lindström underhåller på Ketronic 30-årsjubileum Falköping

 

 

Underhållning konferensmiddag Medieteknikdagarna Norrköping

5 april 2013

Underhåller ikväll på anrika Arbisteatern i Norrköping. Det är Linköpings Universitet och Medieteknikdagarna 2013 som har avslutningsbankett för sin två dagars konferens för deltagare, föreläsare & sponsorer.

20130409-124557.jpg
Soundcheck

20130409-124704.jpg
Ann Sofi en av kvällens medhjälpare får en välförtjänt stående ovation av publiken

 

 

Magisk mingelmiddag internationell IT konferens på Skansen Båstad

16 april 2013

Underhåller ikväll det globala läkemedelsföretaget Novo Nordisk på deras internationella konferensmiddag, IT Managers International Conference. Cirka 100 gäster från alla världens hörn skapade en rolig och utmanande kväll. Är på fina Skansen i Båstad. Med underbar havsutsikt, kallbadhus och stranden precis utanför dörren gör detta till en evenemangsplats att älska.

20130417-085513.jpg
Kvällens spelplats är ljusgården på Skansen Båstad

20130417-085548.jpg
Skansen Båstads fina kallbadhus. Och ja jag badade trots att det vara var 6° i vattnet 🙂

 

 

Bakvänt ficktjuveri Magic Bar

2 maj 2013

Skapar kaos, förvåning & skratt i entrén på Magic Bar ikväll på privat event. Grattis Sofie 30!

Bakvänd ficktjuv magiker Hans Lindström

 

 

Middagsunderhållning Köpenhamn Mölnlycke Health Care

15 maj 2013

Underhåller i kväll på fina Moltkes Palae i Köpenhamn. Gästerna är från hela världen och deltar i den stora mässan Ewma (European Wound Management Association). Och efter att ha sett Köpenhamn per båt avnjuter Mölnlycke Health Care’s VIP gäster en fin middag med underhållning från mig som minglande magiker & en avslutande scenshow.

Hans Lindström underhållning minglande magiker köpenhamn

Moltkes Palae

2013-05-15 17.22.51

Lunch på Nyhavn i vårsolen

 

 

Show för ledningsgruppen åt Schenker

16 maj 2013

Underhåller i kväll ett litet sällskap bestående av ledningsgrupp från Schenker. På gemytliga Effekt Kullängen i Vallentuna. Som trollkarl körde jag en close up show och stämningen blev på topp.

Skärmavbild 2013-05-22 kl. 09.45.01

 

 

Magiskt 100-årsjubileum i Strömsund

1 juni 2013

Hektisk dag med försenat flyg tvingade mig att köra 73 mil i hyrbil till dagens gig. Showade för Ottossons Åkeri i Strömsund för deras 250 anställda & kunder på deras 100-års jubileum.

20130602-110755.jpg
Bild från backstage precis innan jag gör entré.
Tack Jon-Henric för du fixade fin scenografi & skötte tekniken galant.

 

 

Sommarfest åt Genesis IT

12 juni 2013

Skapar magi åt Genesis IT i Luleå. De har ikväll sommarfest för personal med familjer.

20130613-000141.jpg

 

 

Kundevent AON Risk Solutions

20 juni 2013

Sista gigget innan semestern. Showar åt Aon Risk Solutions på deras kundevent i kväll på Restaurang Blå Porten på Djurgården i Stockholm. Trevligt ställe med tillgång till att vara både ute & inne beroende på väderleken perfekt för en minglande trollkarl.

Trollkarl Hans Lindström på AON Risk Solutions kundevent

På bilden jag med Stockholms verkligaste staty – Untitled (Standing man 2009) av Sean Henry

 

 

Ett otroligt korttrick

31 juli 2013

Du kommer bli garanterat överraskad om du tittar igenom hela filmen.

[youtube]http://youtu.be/v3iPrBrGSJM[/youtube]

 

 

Skapar magiskt bröllop

3 augusti 2013

Skapar en oförglömlig bröllopsfest på härliga Blue Hotel i Stockholm.

Magiker Hans skapar magisk underhållning på bröllop

 

 

Kundträff Gottex Brokers på Dramatenterassen

23 augusti 2013

image

Underhåller ikväll på Schweiziska bolaget Gottex Brookers kundträff på Dramatenterassen. Härlig kväll med strålande väder och mingel på terassen med strålande utsikt över Nybroviken.

image

 

 

Magiseminarium

26 augusti 2013

Träffar den legendariske mentalisten & tankeläsaren Max Maven (USA) på ett mycket intressant seminarium om mentalmagi.

20130826-235510.jpg

 

 

Rolig konferensaktivitet åt Maskinlindell i Stockholm

29 augusti 2013

Kör intern konferensaktivitet denna morgon. Detta är ett bra sätt att engagera och pigga upp deltagarna. Vilket ofta resulterar i en mer
givande konferens:) Dagens glada konferensdeltagare är förpackningsföretaget Maskinlindell.Annorlunda & rolig konferensaktivitet i Stockholm

 

 

Underhållning vid invigning av Hopes nya HQ

29 augusti 2013

I kväll skapar min komiska dörrvakt en magisk, överraskande och oförglömlig entré hos modeföretaget Hope. De inviger sitt nya fina HQ med både kontor & showroom. 200 gäster från modebranschen minglar, äter fantastisk mat från Ostbutiken, dricker Hopes egna kaffe & dansar till DJ. Allt detta som perfekt avslutning på modeveckan i Stockholm.
Magiker Hans Lindström Underhållning på invigning av Hope HQ Stockholm

 

 

Underhållning på internationellt kundevent i Köpenhamn

11 september 2013

Underhållning Köpenhamn Magiker Hans Lindström på internationellt kunevent

Underhåller i kväll på ett internationellt kundevent på superfina Nimb i Köpenhamn precis bredvid Tivoli.Komiska dörrvakten var ett perfekt inslag då kunden, Axis Communications, är ett säkerhetsföretag och är verksamma inom bl.a. övervakningskameror.

 

 

Internationell mingelkväll åt Ericsson på Sturecompagniet

17 september 2013

Roligt mingelevent idag på Ericsson Growth Day 2013. Ericssons 400 internationella gäster minglar på Sturecompagniet och har olika aktiviteter i olika delar av lokalerna som liveband, cocktailskola och en ”magic lounge” där jag underhåller som minglande magiker. Självklart stod jag också för en oförglömlig entré när gästerna anlände med min komiska dörrvakt på Stureplans mest omskrivna entré.

Magiker Hans LIndström underhpller Ericsson på Sturecompagniet i Stockholm

 

 

Middagsshow åt KTH på Marriott Courtyard Hotel Stockholm

18 september 2013

Middagsshow Stockholm Marriot Courtyard hotelloch KTH

Soundcheck klar på Marriott Courtyard Hotell i Stockholm. I kväll blir det middagsshow för Finanssällskapet på KTH som har en internationell middag för 200 studenter, sponsorer & seminariehållare.

 

 

Middagsunderhållning Unit4 Ocra Customer Conference 2013

19 september 2013

Underhåller i kväll på fina Elite Hotel Marina Tower. Mjukvaruföretaget Unit4 Ocra håller sin Customer Conference 2013 och jag avslutar med middagsunderhållning på konferensmiddagen för 100 st koncernekonomer från större företag.

Underhållning konferensmiddag Elite Marina Towers Stockholm Magiker Hans Lindström

 

 

Magisk underhållning på konferensmiddag åt Arbetsförmedlingen

24 september 2013

Är i kväll inbjuden till Arbetsförmedlingens huvudkontor i Stockholm. Efter dagens interna konferens vill de bli uppsnurrade av fascinerande magi och det kommer de att bli. Började redan i entrén med en liten filmsnutt.

[vimeo]https://vimeo.com/75318871[/vimeo]

 

 

Magisk kundmiddag Moderna Försäkringar

26 september 2013

Bjuder Moderna Försäkringars kunder på magisk middagsunderhållning som
avslutning på dagens kundaktivitet. Platsen är ursköna Engsholms slott
som ligger längst ut på en udde på Mörkö bara ca: 7 mil söder om
Stockholm. Måste vara minst 10 år sedan jag var här och showade sist.

20130926-194812.jpg
Kul kuriosa förutom att det sägs spöka på slottet är att Engsholms
slott användes som Carl Hamiltons bostad i actionfilmen Hamilton 2

 

 

Minglande magiker kundevent Heving Hägglund

10 oktober 2013

Skapar idag magisk lunchunderhållning åt byggföretaget Heving Hägglund på deras kundevent i Stockholm. Femkamp, god mat, trubadur och lite magi blev en bra kombo:)

Magiker Stockholm HAns Lindström på kundevent åt Heving Hägglund

 

 

Magisk oktoberfest åt Södermalms Trä

11 oktober 2013

Underhåller på Södermalms trä och deras årliga Oktoberfest. Mingelunderhållning åt 500 kunder från byggbranschen i form av minglande magiker och så fick de så klart möta min komiska dörrvakt i entrén.

minglande magiker oktoberfest Södermalms trä 2013
Förvånad gäst efter att jag trollade in hans iPhone i en ballong.

 

 

Magisk kundmiddag åt Nortech

17 oktober 2013

Skapar i kväll en magisk kundmiddag, efter dagens konferens, åt företaget Nortech på eventlokalen Skyddsrummet i Stockholm. Jag och DJ Pierre står för kvällens underhållning. Gästerna är kunder, leverantörer och partners både från hela Sverige och utomlands.

20131018-004252.jpg

 

 

Minglande underhållning på mässmingel åt Företagar Forum

19 oktober 2013

Skapar trivsamt mässmingel på Företags Forum som minglande magiker. Detta är verkligen den perfekta underhållningen på här typen av evenemang som är utspridda i en stor lokal och i princip omöjligt att underhålla gästerna från scenen med annat än bakgrundsmusik. Resultatet 500 glada mässdeltagare i Göransson Arena i Sandviken.

20131019-081044.jpg

 

 

Underhållning konferensmiddag Marriot Hotel Stockholm

24 oktober 2013

Showar i kväll på konferensmiddag på Marriott Hotel Courtyard i Stockholm. Företaget Hela Sveriges Assistans som tillhandahåller personliga assistenter till kunder i hela Sverige har en intern middag för sina arbetsledare från hela Sverige. Lokalen är den ganska nybyggda eventlokalen NOOK som är grymt fin för de lite mindre evenemangen.

Magiker Marriot Courtyard Stockholm

 

 

Minglande magiker på Rubber Companys 90-årsjubileum

25 oktober 2013

Showar hos jubilerande Rubber Company. Ett familjeföretag som idag firar sitt 90-årsjubileum tillsammans med kunder och leverantörer. Självklart kommer gästerna idag förundras över trick som utförs med just gummi;)

image

 

 

Middagsunderhållning Båstad

26 oktober 2013

Skapar i kväll magisk middagsunderhållning i Båstad åt ett slutet sällskap. Alltid lika roligt att som omväxling köra på dessa mindre evenemang. Idag ett sällskap på endast 25 gäster så riktigt exklusivt.

 

 

Magisk Halloween

31 oktober 2013

Bus eller godis? Det här bjuder jag på när alla spöken knackar på dörren. De flesta barnen i området vet om att jag arbetar som trollkarl & magiker så de vet att det inte blir som att knacka på vilken dörr som helst.

[youtube]http://youtu.be/tlui1YP_po4[/youtube]

 

 

Magiskt 20-årsjubileum på Uppsala slott

1 november 2013

Showar i kväll för veteranavdelningen på Uppsala Motorcykelklubb som firar 20-årsjubileum. Jag ser till att det blir ett magiskt firande med en after dinner show till kaffet. Extra lyxigt att ha hela Uppsala slott för oss själva. Själv har jag den stora Rikssalen som loge helt ensam. Denna sal rymmer drygt 700 sittande middagsgäster (så det är gott om plats) och andas historia då den använts på denna plats ända från 1500-talet.

Magiker Hans Lindström skapar magiskt 20-årsjubileum i Uppsala

 

Rikssalen Uppsala slott Loge i kväll för magiker Hans Lindström

 

 

20-årsjubileum för Persiennkompaniet

7 november 2013

Underhåller i kväll ca:150 gäster från hela Europa på Persiennkompaniets 20-årsjubileum. Tillsammans med Martin Stenmark, ståuppkomiker & band skapar vi tillsammans en trevlig kväll på festlokalen Bygget i centrala Stockholm.

 

 

Magisk bankett på Chalmers

12 november 2013

Efter lång och krånglig tågresa pga urspårat tåg på Stockholm Södra så anlände jag ner till Göteborg fyra timmar senare än planerat. Men tack vare att jag alltid planerar in extra tid i reserv så hann jag i tid idag med. Hade till och med nästan en timme tillgodo:) Dagens drygt 500 gäster idag är V-sektionen på Chalmers och deras sponsorer, studenter och lärare som har en stor bankett, VARM 2013. Denna är en avslutning på deras mässa och arbetsmarknadsdagar. God mat, skönsång, dans och magi stod på kvällens schema. Varav jag bidrog med magin som minglande magiker till drinken och en middags show till kaffet.

20131113-000123.jpg

 

 

Mässunderhållning Swedental mässan 2013

15 november 2013

Avslutar veckan med att underhålla mässbesökarna hos företaget M-tec på Stockholmsmässan. Det är årets upplaga av dentalmässan Stockholm Swedental. Här skapar jag tillsammans med en kollega Micke trivsam underhållning i mässmontern på deras avslutande montermingel. Finns nog få underhållningsformer som passar så bra som minglande magiker i ett sådant sammanhang, Minglande magiker fungerar verkligen helt perfekt i en mässmonter.

Swedental 2013 underhållning mässa magiker Han slindström

Trollkar magiker Hans Lindström underhåller på Stockholmsmässan, mässunderhållning

 

 

Oförglömlig underhållning i entrén på julfest åt MTV

5 december 2013

I kväll ser jag till att julfesten för de Nordiska kontoren på TV-kanalen MTV får en kul och annorlunda start.  Är på fina festvåningen högst uppe i huset på Skeppsbron 44. Eftersom drygt 100 personer ska slussas upp genom en ganska liten hiss så blir det ett moment med lite väntan för en del gäster.  Här förvandlar jag väntan till ett  ett skratt istället. Är ganska säker på att mötet med min komiska dörrvakt kommer minnas länge av gästerna för det är ju inte varje dag som man är med i något som liknas med dolda kameran fast live. Som vanligt hittade min dörrvakt både skohorn, knogjärn, hamburgare och handgranater i gästernas fickor.

Ficktjuv underhållning julfest MTV Stockholm Hans Lindström

 

 

Julbordsunderhållning åt SBG:s julfest i Stockholm

6 december 2013

Showar för dataföretaget SBG som har sin årliga julfest för sina anställda med respektive. Just att bjuda in de anställdas respektive är något som fler företag borde ta efter mer. Dessa arrangemang brukar alltid få en otroligt trevlig stämning. Sedan är det alltid kul för de respektive att träffa de andra på företaget och vise versa, en win win situation för alla parter. En annan fördel med detta är att antalet deltagare som tackar ja brukar öka markant.

Är i kväll på härliga Miro Lounge på Kungsholmen i Stockholm. Miro är ett otroligt bra ställe att ha sitt event eller som idag julbord på. Det finns både scen, all tänkbar teknik samt otroligt bra biytor som loger etc. något som ofta saknas på de flesta eventlokaler.

Tack festkommittén på SBG för en lyckad kväll och tack Marie & Michel för bra event och kul att ses igen!

Soundcheck på underhållning julbord åt SBG hos Miro Lounge magiker Hans Lindström

Bild från soundcheck. Ganska typisk decemberbild när man kör underhållning på julbord.

julfest-underhallning-miro-lounge-magiker-hans-lindstrom

Så här fint är det på Miro Lounge om ni har julfest med underhållning där.

 

 

Underhållning mässmiddag Stockholm hund mässa

7 december 2013

Tillbringar kvällen som underhållare på en internationell mässmiddag arrangerad av Svenska kennelklubben med deltagare från alla världens hörn. Gästerna är domare i hundtävlingar och hedersgäster som är ägare till årets hund i olika genrer som årets polishund, årets bragdhund etc.

Alla är deltagare på årets upplaga av Stockholm hund som pågår på Stockholmsmässan. Förutom tävlingar i olika grenar så pågår också en av Europas största internationella hundutställningar.

Varje år har mässan olika teman som genomsyrar evenemanget och årets tema är cirkus. Detta går igen i hela årets mässa i allt från inbjudningar till dekor och underhållning där jag står för de magiska inslagen. Dagens galamiddag har underrubriken en Magisk afton.

20131207-225937.jpg
Prisutdelning under middagen i olika kategorier.

20131207-230033.jpg
Svenska kennelklubben gick verkilgen hela vägen i sitt cirkustema. T.o.m menyerna på borden var specialgjorda – snyggt!

 

 

Underhållning Swedbank IT julfest

12 december 2013

Mingeltrolleri på julfest åt Swedbank IT på Stora Essingen i Stockholm i kväll.  Ca 600 gäster från Sverige och de Baltiska länderna äter julbord och har gemensam julfest. Gästerna sitter i olika rum så minglande magiker är en mycket bra lösning på denna typ av event när man vill underhålla gästerna men då det inte finns någon möjlighet att köra underhållning från en scen eftersom alla inte ser denna. 600 personer är ganska många men med ett högt tempo och rätt planering så hinner man med huvudparten under en kväll. Nu känns det dock i halsen och välbehövlig vila fram till i morgon eftermiddag då det är dags för nästa julfest.

Underhållning på Swedbank IT julfest med trollkarl Hans Lindström

 

 

Magisk julfest hos Active Solution

13 december 2013

Kör ikväll underhållning på julfesten hos IT företaget Active Solution. Festen går i temat USA vilket är ett kul avbrott i alla julbord som är nu i december, bra initiativ. Tror att många gäster liksom jag uppskattar att man inte alltid kör traditionellt julbord speciellt om man är bjuden på många. Blev en trevlig kväll med både välkomst i entrén, magi runt borden och en avslutande scenshow.

20131213-225420.jpg

 

 

Underhållning julfest hos Svanströms EL & VVS

14 december 2013

Middagsunderhållning ”hemma hos” Svanströms EL & VVS på kontoret i Stockholm. Underhåller dessa jour elektriker & rörmokare som idag får njuta av en god grillbuffé som ackompanjeras av trolleriunderhållning av mig. Skönt litet avslappnat gäng. Nu vidare mot kvällens andra show.

20131214-200737.jpg

 

 

Svartklubb på Salkhallen

15 december 2013

Kvällens andra spelning är på nyrenoverade Salkhallen i Alvik. Här är det temafest med temat svartklubb. Jag kör underhållning som minglande bedragare vilket ökade stämningen under middagen.

20131214-235903.jpg

 

 

Uppdrag 2012

 

 

Underhållning konferensmiddag Nyköping

12 januari 2012

Idag får kursdeltagarna från EUU, Elbranschens Utvecklings- och Utbildningscenter underhållning av mig på sin konferensmiddag. Gästerna är från hela landet och har konfererat under dagen. Middagen är på fina Restaurang Qvarnen i Nyköping.

 

 

Underhållning ”Årets fest i Jönköping”

13 januari 2012

Jobbar ikväll med Nöjesnytt som arrangerar ”Årets fest i Jönköping”. Under kvällen delas priser ut till butiker, restauranger etc som Nöjesnytts läsare röstat fram. Eventet är på nattklubben Sliver som ligger vägg i vägg med restaurang Sofiehof som jag var med och invigde för ca: två år sedan. Sofiehof vann utmärkelsen ”Årets restaurang 2011” – grattis! Som vanligt på denna typ av tillställningar mötte gästerna ikväll min komiska dörrvakt.

20120123-151405.jpg

 

 

Julgransplundring SEB

15 januari 2012

Gör i helgen 3 stycken barn- och familjeföreställningar. Det är SEB:s årliga julgransplundringar för de anställdas familjer på huvudkontoret i Stockholm. I år har jag haft äran att få underhålla som trollkarl på dessa i 10-års tid 🙂 Det är ett riktigt roligt och välarrangerat event med musikshow av Sara Edwardsson, dans kring granen, fiskdamm, fika & godis, tomtebesök och allt.

20120201-204800.jpg
Det klassiska trolleritricket svävande damen utfört på en åskådare från publiken

 

 

Magisk kväll på Boxer Sales Awards

20 januari 2012

Ikväll hjälpte jag Boxer att skapa en magisk stämning på Nalen i Stockholm. De hade sin stora årliga prisutdelning – Boxer Sales Awards – där årets bästa säljare koras. Det var en fullspäckad kväll med pianobar, DJ, dansare, standup, prisutdelning i 11 kategorier och såklart trolleri. Gästerna fick sig ett gott skratt i dörren då min komiska dörrvakt hittade både det ena och det andra i deras fickor när de anlände på röda mattan. Sedan öppnade jag middagen genom att trolla fram kvällens konferencier, Nicklas Karlsson, varefter det blev mingeltrolleri bland borden resten av kvällen tills dansen började.

magiker Boxer Sales Awards Stockholm prisutdelning

Stort tack till Nalen, Boxer och Andrea på Memento Marketing som roddade ihop allt så bra.

 

Trolleri på ”Årets fest i Kalmar”

21 januari 2012

Trolleri på ”Årets fest i Kalmar” ikväll som Nöjesnytt arrangerar på helt nyöppnade nattklubben The Sign. Peter Siepen är konferencier & DJ, bandet På G, och jag står för trolleriet. Kul gig med mycket gäster, hög volym och ganska mörkt vilket gjorde det till en utmaning trollerimässigt.

20120122-161336.jpg

 

 

Förtrollad idrottsgala

27 januari 2012

Ikväll anordnar Haninge kommun sin stora idrottsgala. Det är middag och prisutdelning i Haninge Kulturhus. Kvällens huvudpersoner är alla de duktiga idrottare och ledare som får sina utmärkelser. Jag varvar med magiska inslag mellan prisutdelningarna.

20120201-220240.jpg
Kvällens värdpar trollades fram till publikens jubel.

 

 

Minglande magiker Magic Bar

1 februari 2012

Den 21-22 februari kan du se mig som minglande magiker på Magic Bar i Stockholm. Så har du vägarna förbi kom dit och ät en bit mat. Hoppas vi ses!

Boka bord på: 08 667 25 00

Magic Bar
Karlaplan 6


Programmet på Magic Bar i februari 2012

 

 

Möte Stockholmsmässan

3 februari 2012

Ute på Stockholmsmässan och rekar inför eventuellt mässjobb nästa vecka. Kollar förutsättningarna att köra en större illusion eller framtrollnig i montern hos kunden.

20120204-111943.jpg

 

 

 

Underhållning middag Clarion Stockholm

3 februari 2012

Ikväll kör jag middagsunderhållning på Clarion hotel Stockholm. Det är guldsmedskedjan Smycka som har avslutningsmiddag efter en mässa de haft för sina återförsäljare & leverantörer från hela landet. Trollade bort en och annan ring under kvällen:)

20120204-084347.jpg
Fin utsikt över Globen från de stora panoramafönstren

 

 

Minglande trollkarl magiker privat 50 års fest

4 februari 2012

Underhåller ikväll på en fullsatt Magic Bar i Stockholm. Evenemanget är en privat 50-årsfest för en CFO på ett stort börsbolag.

Gästerna fick först träffa på mig i entrén där jag gjorde min akt den komiska dörrvakten. Det är som en dolda kameran fast live där jag hittar de mest osannolika föremålen i gästernas kläder. Kvällens största gapskratt blev när jag ”hittade” ett stort långt metallskohorn i en av gästernas rock. Detta eftersom de just hade skämtat om ett likadant skohorn hemma i hallen innan de gick till festen.

Under middagen gick jag sedan runt som en minglande magiker och underhåll gästerna med trolleri på nära håll. Blev precis som vanligt en riktig snackis som fick gästerna att prata mer med varandra och stämningen blev som vanligt på topp.

Efter middagen tog mycket duktiga Lasse Lindbom med band över och partyt var igång:)

magiker trollkarl 50-års fest Magic Bar Stockholm

 

 

 

Middagsunderhållning TeliaSonera

7 februari 2012

Underhåller ikväll TeliaSonera på Elite Hotel Marina Tower. Det är deras bredbandsavdelning som har haft konferens och avslutas med middag i Gyllene salen. Jag lättar upp stämningen som minglande trollkarl runt bland borden och avslutar med en show för alla till kaffet.

20120216-125217.jpg

 

Konferensunderhållning åt Framsteg

9 februari 2012

I morse väckte jag deltagarna som kom till Framstegs användarkonferens på Clustret Gamla stan. De fick sig ett gott skratt av min komiska dörrvakt som de mötte när de anlände på morgonen. Sedan rundade jag av kvällen med en konferensshow för alla gästerna.

20120217-180123.jpg

 

 

Sanningen om Van Halens krav på M&M:s i logen

15 februari 2012

Hittade den här intressanta filmen där David Lee Roth berättar om Van Halens smått legendariska krav på att det absolut inte får finnas några bruna M&M:s i logen på deras spelningar. Denna del av deras digra raider är den mest omtalade och det är nog många genom åren som tyckt att detta var lite väl divigt att ha med i en raider (däribland jag). Väldigt kul och intressant att höra om den verkliga anledningen så titta på filmen. Det är inte vad man tror…

[vimeo]http://vimeo.com/36615187[/vimeo]

 

 

PAF poker event

21 februari 2012

Trollar ikväll åt paf som håller poker event tillsammans med Magda In de Betou på Magic Bar. Det är tjekväll med pokerskola och turnering. Härligt musik från Dj:n Citty Olsson, buffé & underhållning av mig. Håller i trådarna gör PR- och eventbyrån Skugge&co.

20120222-232143.jpg

 

 

Trolleri Magic Bar

22 februari 2012

Ikväll kör jag mingelunderhållning som minglande close-up trollkarl på Norra Europas enda magirestaurang. Magic Bar på Karlaplan 6 i Stockholm. Har i veckan repat in ett nytt trick som jag premiärkörde ett par gånger ikväll. Det föll väl ut så jag kommer testa några varianter på det i morgon på mitt mingelgig i Skövde.

20120223-094002.jpg

 

 

Magisk invigning hos Sigma Skövde

23 februari 2012

Ikväll skapar jag magi på invigningen av Sigmas nya kontor i Skövde. Gästerna får uppleva trolleri på nära håll med mig som minglande magiker. Perfekt underhållning för denna typ av arrangemang då den kan kombineras med mingel, buffémat & livemusik.

20120306-203809.jpg

 

 

Underhållning Konferensmiddag Karolinska Universitetssjukhuset

15 mars 2012

Ikväll underhåller jag Karolinska Universitetssjukhuset på Sundby gård. Det är Transplantationskirurgiska kliniken som har en avslutande middag efter dagens konferens. Skön och lättsam stämning bland gästerna då jag gick runt som minglande magiker mellan borden. Kvällen avslutades med en show för alla gästerna till kaffet. Sundby Gård visade sig vara en liten pärla som ligger jättefint precis vid vattnet. Middagsborden har strålande utsikt över sjön och man sitter så sjönära som det bara går.

20120323-090142.jpg

 

 

Förtrollat öppet hus hos Water Jet Sweden

22 mars 2012

Showar idag på ett öppet hus hos Water Jet Sweden i Ronneby. De är ett världsledande företag inom vattenskärning. Bl.a har de levererat skärutrustning till Rolls Royce nya toppmoderna anläggning i Singapore. Idag visades nya produkter för kunder från hela världen. Efter dagens aktiviteter blev det middag med underhållning på kvällen. Jag gick runt som minglande trollkarl bland gästerna. Perfekt underhållning även när en del av gästerna inte förstår så bra engelska eftersom magi är både visuellt och universiellt. Blev riktigt bra stämning och kvällen avslutades med att några från företaget jammade med munspel & sjöng för gästerna med Vd:n i spetsen. Riktigt kul!

20120323-202507.jpg

 

 

Magisk årsfest åt TetraPak i Malmö

23 mars 2012

Förgyller ikväll en årsfest åt TetraPak på restaurang Glasklart i Malmö. Festen går i cirkustema och festkommiteén gjorde en bejublad välkomstsång i väl valda kostymeringar åt de 350 festeltagande medarbetarna. Jag bjöd på fascinerande magi på nära håll som minglande magiker och en avslutande after dinner show.

20120330-180508.jpg

 

 

Välkomstunderhållning Grand Hotel

29 mars 2012

Välkomstunderhållning med min komiska dörrvakt ikväll på Grand Hotel i Stockholm. Det är Stockholms Byggmästareförening som har årsmöte och deras gäster fick en mycket annorlunda start på sin middag när de transporterades mellan de olika lokalerna inför sin fördrink.

20120404-205235.jpg

 

 

Kick off på Skåvsjöholm

30 mars 2012

Kickoff åt IT-konsultföretaget Diversify ute på fina konferensanläggningen Skåvsjöholm i Åkersberga. Diversify listades tidigare i år i tävlingen ”Sveriges bästa arbetsplatser 2012” och det märktes verkligen på den höga stämningen bland företagets anställda. Det blev en kanonkväll med min middagsunderhållning som en av ingredienserna.

20120412-212134.jpg

 

 

Minglande magiker Scandic Victoria Tower Skybar

18 april 2012

Underhåller i kväll som minglande magiker på Skybaren i Scandic Victoria Tower. Underbart ställe med milsvidd utsikt över Stockholm åt alla håll. Det internationella mätföretaget Rohde & Schwartz har kundträff efter en hel mässdag. På Kistamässan , som ligger vägg i vägg, gästar denna vecka Nordens största mässa för den professionella elektronikindustrin. Skön uppsluppen stämning under drinken med mig som minglar runt och underhåller på nära håll.

20120419-104818.jpg

 

 

Invigning kontor Vizeum Göteborg

19 april 2012

Är i Göteborg och skapar en magisk stämning på invigning av ett nytt kontor. Det är mediabyrån Vizeum som bjudit in sina affärspartners för att visa upp sitt nya fina kontor. Precis som igår jobbar jag på ett ställe med underbar utsikt men idag över Göteborg. Minglande magiker är verkligen perfekt underhållning för denna typ av evenemang då det är så lätt att ”smälta in” samtidigt som gästerna får uppleva det där lilla extra.

20120422-104910.jpg

 

 

Konferensaktivitet Fortum

25 april 2012

Idag har jag haft en konferensaktivitet för Fortum ute på Royal Park Hotel i Solna. Det var en jongleringskurs som är en perfekt konferensaktivitet som aktiverar både kropp & hjärna. Efter en timme klarade de flesta av grunderna i en trebollsjonglering. Avslutade kursen som vanligt med en liten eldshow.

20120502-223250.jpg

 

 

Underhållning jubileum Electrolux

28 april 2012

Skapar magi åt de anställda på Electrolux. I kväll på folkparken Karlsholme i Mariestad. Det är IF Metallverkstadsklubb som firar 60-årsjubileum.

20120502-232424.jpg

 

 

Mingelunderhållning kunddag

3 maj 2012

På dagens första event underhåller jag besökarna hos butiken StädgrossImporten Bona Center i Västberga som har en speciell kundhappening idag. Företaget firar sin sammanslagning med branchkollegan Papyrus. Förutom god lunch, kanonpriser och en mängd demon så skapade jag magi på nära håll runt bland gästerna.

20120504-001742.jpg

 

 

Underhållning åt FAR hos Ernst & Young

3 maj 2012

Avslutar kvällen på Ernst & Youngs fina ljusgård där jag kör middagunderhållning åt FAR (Föreningen Aktoriserade Revisorer). De har ikväll en ”skattepub” för att fira att jobbet inför den 2 maj (deklarationsinlämning) är över för denna gången. Riktigt trevlig stämning under kvällen och kul att se så god sammanhållning mellan gästerna trots att de arbetar på olika byråer.

20120504-160129.jpg

 

 

Minglande trollkarl på Täcka Udden

4 maj 2012

Underhåller ikväll som minglande trollkarl på ett privat arrangemang. Är på härliga Täcka Udden på Djurgården i Stockholm. Ett kanonställe med väl tilltagna ytor och en terass med underbar utsikt över Stockholms inlopp. Det här är ett ställe som det alltid är en fröjd att showa på. Mycket beroende på den väl fungerande staben som arbetar här, allt ifrån securityn till servisen. Bland kvällens 350 gäster fanns många toppar inom svenskt näringsliv. Ibland är det en svår balansgång att underhålla gästerna då de stundtals står ganska tajt inpå varandra som på kvällens gig. Det gäller då att kunna ta fokus för den lilla grupp gäster man showar för samtidigt som man inte vill störa de som står runt omkring.

20120505-104445.jpg

 

 

Personalfest Sundsvall

5 maj 2012

Idag skapar jag magisk stämning åt närmare 300 gäster i Sundsvall. Det är Birsta City, Norrlands största köpcentrum, som har personalfest. Gästerna bussades ut till restaurangen på travbanan Bergsåker och det första de fick uppleva var min komiska dörrvakt i entrén. Det blev en hel del gapskratt och riktigt förvånade miner när jag hittade diverse konstiga föremål i deras fickor. En pangstart på festen som fortsatte i riktigt bra stämning när jag sedan minglade som trollkarl under middagen.

20120507-072433.jpg

 

 

Magiker Magic Bar Stockholm

7 maj 2012

Tisdag till torsdag denna vecka minglar jag runt bland borden och underhåller gästerna på Norra Europas enda magirestaurang. Kom gärna förbi och upplev magi som det ska upplevas. På riktigt nära håll.

Magic Bar
Karlaplan 6
Stockholm

Bordsbokning på  08 667 25 00

 

 

Magisk konferencier Grant Thornton sommarfest

11 maj 2012

I kväll är jag magisk konferencier åt Grant Thornton som har sommarfest på Munchenbryggeriet i Stockholm. Festen går i temat rekord och gästerna har verkligen varit kreativa när de skulle tolka temat. Förutom inhopp som magisk konferencier trollade jag fram kontorschefen, gestaltade världens längsta man samt underhöll med en trollerishow till kaffet.

20120514-153504.jpg

 

 

50-årsjubileum Väderstad

26 maj 2012

Underhåller på företaget Väderstad-Verkens 50-årsjubileum. Företaget tillverkar jordbruksmaskiner i sin toppmoderna anläggning på hela 50.000 kvadratmeter. Showar under hela dagen samt även under kvällen åt deras 650 kunder som de flugit in från hela världen.

20120530-214258.jpg

 

 

Publikt 50-årsfirande Väderstad-Verken

27 maj 2012

Underhåller även idag hos Väderstad-Verken och deras publika 50-årsfirande. Idag är det för medarbetare med familjer samt allmänheten. Totalt cirka 6.000 gäster. Ett evenemang med så många gäster ställer stora krav på organisation av evenemanget och detta har Väderstad verkligen lyckats med. Publiken uppleva tal av landshövdingen, rundtur i fabriken, se historiska maskiner, många prova på aktiviteter, mat & dryck, ansiktsmålning, minglande magiker, styltfigurer, ballongskulptörer, ansiktsmålare, världens starkaste man Magnus Samuelsson, flyguppvisning av Jas Gripen m.m

20120530-215915.jpg

 

 

Minglande magiker Hotel Clarion Post Göteborg

30 maj 2012

Underhåller ikväll cirka 100 stycken internationella gäster åt företaget Handheld. De deltar på 2012 Handheld Business Partner Conference på Clarion Hotel Post i Göteborg. Ett riktigt bra och centralt business hotell. Det är alltid lika kul att köra för en internationell publik som ikväll då det gång på gång visar sig att magi verkligen är en universiell underhållningsform. Riktigt kul kväll som avslutade en jobbig resdag då SJ ställde in tåget jag skulle med men eftersom jag alltid brukar åka så jag har gott om tid så hann jag ner till Göteborg med flyg istället.

20120530-221439.jpg

 

 

Magiskt årsmöte restaurang LUX

1 juni 2012

Skapar magiskt årsmöte åt LIF (LäkemedelsIndustriFöreningen) på restaurang LUX i Stockholm. Stjärnkrog med stjärna i Guide Michelin sedan 2004. Skön och gemytlig stämning toppat med utsökt mat kan det bli bättre?

20120626-232702.jpg

 

 

Magiker på Väderstads mässa

27 juni 2012

Underhåller gästerna i Väderstads stora mässmonter på årets upplaga av Borgeby Fältdagar 2012 – lantbruksmässan i fält. Kanonväder för arrangemanget och välarrangerat vilket lockade en rekordpublik i år på 16900 besökare till de 300 montrarna. Med så många utställare gäller det att sticka ut och det gjorde Väderstad 🙂 Det bjöds på mjukglass, fika, minglande magiker och självklart visning av Väderstads fina maskiner. Underbar mässa med skön och lättsam stämning bland besökarna som tog sig tid för allt.

Trollkar magiker mässa monter underhållning

Mittbilden tagen av fotograf Hans Jonsson

 

 

Barn- och familjeunderhållning Örnsköldsvik

25 augusti 2012

Dagens första gig precis avklarat. Barn- och familjeunderhållning på trevligt arrangemang åt allmänheten. Nu några timmars vila inför kommande scenshow ikväll.

20120904-173716.jpg
Arrangörerna hade bakat otroliga 60 stycken olika sorters kakor:)

 

 

Middagsunderhållning 90-årsjubileum

25 augusti 2012

Dagens andra event var Björna IF som firade 90-årsjubileum genom att bjuda upp med stor fest för 300 personer. Jag körde scenshow och minglade som magiker på nära håll ända fram till stängningsdags. Kul med stående ovationer, svenskar brukar vara ytterst restriktiva med det.

Middagsunderhållning med magiker Hans Lindström

20120904-174102.jpg

 

 

Privat fest på Advokatsamfundet

26 augusti 2012

Underhåller ikväll på en större privatfest som minglande magiker på Advokatsamfundet i Stockholm.

 

 

Magiskt 100-årsjubileum på Teaterskeppet

29 augusti 2012

Underhåller ikväll på Teaterskeppet åt företaget Carl Hansson som firar 100- årsjubileum med sina kunder. Mingelunderhållning åt de 200 gästerna som just nu njuter av en underbar skärgårdstur, god mat & magi på nära håll.

Underhållning med magiker Hans Lindström - Teaterskeppet Stockholm

 

 

Hans Lindström på Magic Bar

30 augusti 2012

Pushar lite för Magic bars septemberprogram. Jag är först ut den 4-6 september nästa vecka och kör close up magi runt borden.

Välkomna!

Magiker Hans Lindström på Magic Bar

 

 

Minglande magiker på cirkusfest

31 augusti 2012

Underhåller på Kreab & Gavin Anderson’s kundevent i kväll. Eftersom hela festen går i temat cirkus fick gästerna bl.a. träffa världens längsta cirkusdirektör i entrén när de anlände. Därefter omtyckt närtrolleri som minglande magiker.

styltfigur

 

 

Minglande magiker Magic Bar

4 september 2012

Mingeltrollar hela denna vecka på Magic Bar i Stockholm. Så vill du se en minglande magiker på nära håll kom till Karlaplan 6 och förundras.

Veckans magiker på Magic Bar - Hans Lindström

 

 

Filminspelning Tobbe Trollkarl

6 september 2012

Hjälper idag min kollega/vän Tobbe Trollkarl med hans nya säsong av TV serien Tobbes trix. Den kommer sändas på TV4 i höst.

 

 

Close up show Magic Bar

6 september 2012

Avslutar veckan på Magic Bar i Stockholm med close-up show. Speciellt tack till Felix  med familj & Handelsbankens IT avdelning för en riktigt trevlig kväll.

Magiker Hans Lindström gör close up show på Magic Bar

 

 

Underhållning på Carl Hanssons 100-årsjubileum

7 september 2012

Tillbaka igen på den förträffliga båten Teaterskeppet där Carl Hansson firar sitt 100-årsjubileum. Detta är andra gången jag är här med med dem och i kväll showar jag för de anställda med respektive.

Teaterskeppets fina scen under däck med perfekta förutsättningar för scenshow.

Scenshow med magiker trollkarl Hans Lindström på Teaterskeppet i Stockholm

Avslutande scenshow för de 200 gästerna.

 

 

Middagsunderhållning åt Logica på Gullmarsstrand

12 september 2012

Underhåller i kväll på fina konferensanläggningen Gullmarsstrand invid Fiskebäckskil. Det är IT företaget Logica som håller kundevent. Jag står för den magiska underhållningen.

Sällan man är på en mer sjönära anläggning.

 

 

Magiskt 75-årsjubileum på Meeting Room

20 september 2012

Underhåller kärnkraftföretaget Westinghouse & deras internationella kunder på deras 75-årsjubileum som i kväll firas på Meeting Room i Stockholm. Tillsammans med Emma Essinger & Richard Häger med band skapar vi en skön helkväll för gästerna.

 

 

Magi på Westinghouse 75-årsjubileum dag 2

21 september 2012

75-årsfirande åt Westinghouse igen men nu för de anställda med respektive. Cotton club, Emma Essinger, Kayo & jag showade. Tack till Anette på Butler event för 2 bra genomförda event!

Trollkarl magiker Meeting Room

Soundcheck!

 

 

Mingelunderhållning på 10-årsjubileum hos ACNL

11 oktober 2012

Idag firade el & tele teknikkonsulterna ACNL sitt 10-årsjubileum med kundevent för 100-talet kunder. Jag var där och lättade upp stämningen som minglande magiker under kvällen och i entrén med min komiska dörrvakt.

 

 

Underhållning kick-off City Gross

17 oktober 2012

Underhåller ikväll på Höörs Gästgiveri för personalen på City Gross.
De har en kombinerad middag och kick-off för att fira kommande
nyinvigning av sin butik under morgondagen. Skön stämning med mig som
minglande magiker och en underhållande  Elvisshow.

 

 

Trolleri på invigning av butik

18 oktober 2012

Skapar magi åt City Gross som idag nyinviger sin 10.000 m2 stora butik i Höör. De firar sitt nya bageri med att bjuda in leverantörer &  kunder till en festdag i butiken. Konceptet blev mycket uppskattat av alla som var där.

Invigning på City Gross i Höör - Trolleri med magiker Hans Lindström

 

Förtrollad kund av trollkarl Hans Lindström hos City Gross i Höör

Fixade så att denne leverantör fick ett extra skyddande ”skal” till sin iPhone då han jobbar med matvaror. Han blev ganska förbryllad när hans telefon plötsligt befann sig inuti ballongen han alldeles innan undersökt:)

 

 

Firmafest åt NCC i Umeå

19 oktober 2012

Underhåller på Restaurang Droskan i Umeå i kväll. De 200 gästerna är anställda med respektive på NCC. Blev en riktigt trevlig kväll då man bjudit in även f.d arbetskollegor som tidigare arbetat på NCC. Tycker att fler företag borde ha det tänket lite. Det är alltid kul för både den nuvarande personalen samt de som slutat att träffas igen under uppsluppna former.

Trollkarl Hans Lindström underhåller NCC i Umeå

 

 

Magisk konferencier på mässa

21 oktober 2012

Showade som magisk konferencier på höstmässan i Nordmaling hela denna helg. Förutom scenshower hann jag även med att förundra publiken på nära håll som minglande magiker runt bland montrarna och i restaurangen.

Entrén på höstmässan i Nordmaling

Höstmässan i Nordmaling interiör

 

 

Magiskt julbord

30 oktober 2012

Fick precis inbjudan som gått ut till gästerna till ett magiskt julbord som jag ska showa på i Umeå den 18 december. Det är Umeå basketbollklubb som arrangerar ett kombinerat julbord med underhållning samt basket match. Ska bli kul!

Magiker på julfest / julbord åt Umeå basketbollklubb

 

 

Filminspelning Magic Bar

31 oktober 2012

Tillbringar stora delar av denna vecka med filminspelning på Magic Bar i Stockholm.

Magiker Hans Lindström filminspelning på Magic Bar

 

 

Magi åt 900 hockeyfans

3 november 2012

Showar kväll för 900 hockeyfans på Parken i Gävle. Idag är årets stora hockeyfest och det är 10-årsjubileum för detta evenemang idag. Förutom mig som trollar är det ett fullspäckat artistschema med Lars Vegas Trio, Partypistolerna, Ständut blakk, Jessica Marberger & Markoolio.

Lugnet före stormen…

[vimeo]http://www.vimeo.com/53269274[/vimeo]

Magiker Hans Lindström trollar för Rolf Lassgård

Hade förmånen att få lura skjortan av kvällens konferencier Rolf Lassgård

Hög stämning bland gästerna

 

 

Middagsunderhållning åt Sandvik

10 november 2012

Kör middagsunderhållning i kväll åt en liten grupp gäster från Sandvik. Skön och exklusiv stämning på Herrgården i Högbo Bruk.

 

 

Underhållning konferens Stockholm Waterfront Congress Centre

14 november 2012

Gör idag underhållning på konferens åt AF som har sin årliga Industrikonferens på Stockholm Waterfront Congress Centre. De firar idag ett 25-årsjubileum och jag gör en festlig avslutning på konferensen med min scenshow. Efter denna blir det mingel med mat & drinkar och där förgyller jag stämningen som minglande magiker med mirakel på nära håll.

Magiker Hans Lindström Konferens underhållning Stockholm Waterfront

 

 

Middagsunderhållning på Nalen åt FastighetsFörvaltning 2012

21 november 2012

Middagsunderhållning på anrika Nalen i kväll. Gästerna är mässdeltagarna från Sveriges största mässa för fastighetsförvaltare, FastighetsFörvaltning 2012.
Magiker & trollkarl Hans Lindström på Nalen i Stockholm

 

 

Magisk invigning på kontor åt Baraspara

29 november 2012

Skapar ikväll en magisk stämning på invigning av kontor. Det är prispressarföretaget Baraspara som bjudit in till sitt nya fina kontor i centrala Stockholm. Kul evenemang med gäster från ett flertal olika branscher.

20121202-155354.jpg

 

 

Minglande magiker på julfest hos BT EL

30 november 2012

Trollar idag hos elföretaget BT EL i Stockholm. De har sin årliga julfest för sina kunder och jag skapar stämning, glädje och samtalsämne med mina trollkonster.

20121202-163712.jpg

 

 

Konferensunderhållning åt Socialstyrelsen

6 december 2012

Underhållning på konferens idag för Socialstyrelsen som har en utbildningsdag på Näringslivets hus i Stockholm.

20121215-171302.jpg

 

 

Middagsunderhållning SAAB

7 december 2012

Middagsunderhållning åt Saab i Linköping som firar ett avklarat steg i ett projekt. Trots 400 gäster i publiken hade arrangören lyckats skapa en miljö där gästerna var perfekt placerade för scenshowen. Inte för långt bort för varken de närmsta gästerna eller för de som satt längst bak. Cred till Magnus på Imponera som projektledde.

Soundcheck
Spelplatsen i riggbelysning
Inte varje dag man har ett flygplan i logen 😉
Perfekt uppbygda ”säkerhetsbågar” till min komiska dörrvakt.

 

 

Trolleri på taxibåt åt ICA

8 december 2012

Kvällens ”scen” består av denna lilla taxibåt. Jag underhåller ICA Supermarket’s personal under resan från Nybrokajen ut till Vaxholms Kastell. Idag 24 personer i publiken lite kontraster mot gårdagens 400…

Trolleri av magiker Hans Lindström åt ICA

 

 

Magisk julfest åt Arbetsmiljöverket

11 december 2012

Förtrollar ikväll Arbetsmiljöverkets julfest på Stockholm Food som minglande magiker / trollkarl, komisk dörrvakt & scenshow.

Magiker Trollkarl Hans Lindström underhåller på Arbetsmiljöverkets julfest

 

Underhållning internationell konferens på Nalen

12 december 2012

Börjar denna hektiska dag med att skapa magisk underhållning på en konferens på Nalen i Stockholm. Det är en grupp internationella forskare från både näringsliv och universitet som ska belönas med lite lättsam underhållning.

Magisk konferensunderhållning av Hans Lindström på Nalen i Stockholm

 

 

Underhållning julfest i Göteborg åt Lev Väl

12 december 2012

Efter en stressig resa till Bromma flygplats genom ett snödränkt Stockholm avslutar jag dagen i Göteborg. Här trollar jag på årets julfest åt vårdföretaget Lev väl. Extra eloge till arrangören som satt upp denna skylt på logen.

Trollkarl Hans Lindström magi på julfest i Göteborg @ Lev Väl

 

 

Trollkarlens julgran

13 december 2012

Här nedan följer några bilder på årets julgran hemma hos oss. Syns det att det var mitt förslag på dekor som vi körde på i år?

 

 

Julfest på Skansen åt Tradedoubler

14 december 2012

Kvällens första arrangemang showar jag på Tradedoublers julfest på Skansen. Här kör jag magisk underhållning på Gustavianska våningen som är den fina festlokalen i anslutning till Restaurang Solliden. Härifrån har man underbar utsikt över Stockholms inlopp och Stadsgården.

 

 

Julfest Cevian Capital på Grand Hotel

14 december 2012

Avslutar kvällen på anrika Grand Hôtel. Underhåller investmentföretaget Cevian Capital på deras julfest. Tack Cathrine på Collin & Client för bra arrangemang.

Underbar utsikt över Gamla stan och Stockholm slott.

 

 

Julfest åt Falun kommun

15 december 2012

Showar åt Falun kommun som har julfest på Studenternas Hus Kåre ikväll.

Trollkarl Hans Lindström underhåller Falun kommun på deras julfest

 

 

Magiskt julbord i Umeå

18 december 2012

Kör magisk julbord i Umeå ikväll. Showar för ätande VIP gäster som sedan ser matchen LF Basket-Stockholm Eagles i Gammliahallen.

 

 

Nyårsfest åt ICA på Gondolen

29 december 2012

Årets sista spelplats bjuder på en av Stockholms bästa vyer kombinerat med mat och service i toppklass. Idag får mina gäster från ICA en underbar kväll på Gondolen. Fler borde göra som dem och ha en nyårsfest för personalen istället för den klassiska julfesten. Ett riktigt lyckat initiativ

.Trollkarl magiker Hans Lindström trollar för ICA på Gondolen i Stockholm

Uppdrag 2011

 

 

Magiskt möte i Bangkok

25 december 2011

Är på besök i Bangkok i några dagar. Träffade kollegan Raphael van den Bergh uppe i Sky Restaurant där han kör close up magi. Milsvid utsikt över Bangkoks kvällspanorama, skaldjursbuffé och trolleri – inte helt fel:)

20120122-155935.jpg
 

Underhållning på julfest åt LRF

14 december 2011

I kväll underhåller jag som minglande magiker hos LRF på deras interna julfest i Stockholm.


 

Underhållning på julmiddag åt Folkhälsoinstitutet

9 december 2011

Showar för Folkhälsoinstitutet som har en kombinerad jul och konferensmiddag på Quality hotel Arlanda.


 

Underhållning på julfest åt Hantverkarnas Riksorganisation

8 december 2011

Showar i kväll hos Hantverkarnas Riksorganisation. De kombinerar årsmötet med julfest och jag är här och underhåller med min middagsunderhållning som fungerar lika bra om det är en tre-rätters middag som i det här fallet ett klassiskt julbord.

Röda mattan väntade gästerna liksom min underhållande komiska dörrvakt
 

Trolleri på julfest åt Vattenfall i Varberg

7 december 2011

Underhållning i kväll på personalfest åt Vattenfall i Varberg. Det är en kombinerad julfest och en personalfest för att fira att en etapp i jobbet är klart. Var i Varberg för några år sedan och showade för andra på Ringhals så extra kul att få vara tillbaka. Kul och trevlig kväll blev det med mig som magiker samt ett band som tog vid när jag var klar.

På mycket intressant studiebesök i Ringhals.
 

Wifi på flyget

7 december 2011

Sitter på flyget på väg till Göteborg för gig i kväll i Varberg och hör att det finns gratis wifi ombord. Norwegian är först i Europa på detta tydlingen. Inte illa av ett lågprisbolag. Så det måste man ju genast prova. Och det funkar ju hur bra som helst:)

20111207-092933.jpg

 

 

Mingeltrolleri på julfest i Västervik

2 december 2011

Tillbringar dagen i Västervik där jag arbetar på ett evenemang åt Best Western Västerviks Stadshotell. Gästerna är de anställda på förvaringsföretaget Elfas huvudkontor. De fick underhållning av både min komiska dörrvakt och minglande trolleri på nära håll.

20111208-112924.jpg
 

Magikonsult åt Oriflames internationella säljkonferens i Rio de Janeiro

22 november 2011

Stora delar av den här veckan har och kommer jag producera trolleritrick till företaget Oriflame. Som trollerikonsult hjälper jag företagsledningen att ta fram magitrick som de själva ska utföra på en internationell säljkonferens i Rio nästa år. Utmaningen är att hitta visuella trick som är enkla att utföra samtidigt som de enkelt ska kunna vävas in i sammanhanget och på så sätt förstärka budskapet som presenteras.

20120119-170234.jpg
Fick bl.a. besöka ett flertal växlingskontor i omgångar för att få tillräckligt många riktigt krispiga dollarsedlar som ska användas i ett av tricken.
 

Jubileumsmiddag Haninge kommun

17 november 2011

Idag showar jag för Haninge kommun som har jubileumsmiddag på restaurangen Riksäpplet. Gästerna är politiker och anställda som arbetat i kommunen i 25 år. Jag varvar min middagsunderhållning med sedvanliga tacktal och presentutdelningar.

20120119-163714.jpg
 

Kundmiddag åt Metso på Nordic Light Hotel

16 november 2011

Min andra kund ikväll är företaget Metso som har ett kundevenemang på Nordic Sea hotel. Detta är också ett av de fräschaste hotellen i Stockholm. Kvällen började med att jag underhöll gästerna i den berömda isbaren, Icbar Stockholm, som minglande magiker med trolleri på nära håll. Detta är en riktig utmaning eftersom temperaturen är -5C och fingrarna snabbt blir stela, något som man inte vill ha då man kör fingerfärdighetstrolleri…. Som avslutning på denna magiska kväll körde jag en after dinner show.

20111123-124713.jpg
Jag och några av de roade kunderna

20111123-124758.jpg
Bakom isbaren

20111123-192512.jpg
Gästerna avnjöt den berömda ismenyn
 

Konferensmiddag på Scandic Grand Central

16 november 2011

Ikväll har jag två arrangemang på bara ett kvarters avstånd i centrala Stockholm. Börjar kvällen med trolleri åt mjukvaruföretaget Infocube på nyöppnade fräscha Scandic Grand Central. De har en konferensmiddag efter dagens konferens och jag kör mingeltrolleri till drinken under tiden som konferenssalen dukas om till matsal. En perfekt lösning som fick drinken att kännas kortare. Senare på kvällen dök jag upp som lång styltservitör och avslutade kvällen med en komisk trolleri show till kaffet.

20111118-102107.jpg
Tack Andreas med personal för att ni gjorde att kvällen flöt så smidigt!
 

Underhållning på konferens middag åt Svenska Ridsportförbundet

11 november 2011

Ikväll gör jag middagsunderhållning på Täby Park Hotel. Gästerna är från hela landet och deltar på en konferens arrangerad av Svenska Ridsportförbundet. Av drygt 150 personer var vi bara 5 män, ganska ovanligt med en sådan stor majoritet av endera könet.

20111113-010207.jpg

20111113-010228.jpg
 

Välkomstmingel på Lasse Maja

11 november 2011

Underhåller ikväll på Wärdshuset Lasse Maja. Kör drinkunderhållning på en disputationsfest åt en doktorand i barncancerforskning.

20111112-183441.jpg
Komiska dörrvakten var ikväll förstärkt med röda mattan med stolpar för en lite mer festbetonad entré
 

After dinner show åt S:t Görans Sjukhus

10 november 2011

Avslutar denna hektiska kväll med att köra en after dinner show åt Akutkliniken på S:t Görans Sjukhus. De har en personalfest med Las Vegas som tema och här passar min avslutande magi show perfekt. Kvällens mest otippade händelse var när en gäst uppe på scenen tar tag i mig bakifrån och gör Heimlichmanövern just när jag svalt en enmetersballong. Tack för det skrattat Jonas 🙂

20111113-005305.jpg
Supertack Daniel på Bar 5emtio4yra för jättebra bemötande!
 

Magi på invigningen av Newsec nya huvudkontor

10 november 2011

Inviger nytt huvudkontor åt fastighetsbolaget Newsec på Stureplan i Stockholm. Trevlig mingeltillställing med många gäster och underhållning i form av DJ, livemusik och fascinerande magi såklart:)

20111112-110142.jpg

20111112-110213.jpg

Gästerna mötte mig som komisk dörrvakt i entrén

20111112-110229.jpg

Utsikt över Stureplan från de fina lokalerna
 

Underhållning fest Barkaby

5 november 2011

Underhåller ikväll på en fest i Barkaby där det firas jämna år.
 

Bloggat om min underhållning på Magic Bar

28 oktober 2011

 

Förra veckan mingeltrollade jag på Magic Bar i Stockolm. Idag fick jag en länk till ett blogginlägg som en gäst gjort och som recenserat min underhållning.

Läs recensionen här!
 

Underhållning kundmiddag Jönköping

27 oktober 2011

Ikväll är jag i Jönköping på Karlssons salonger med företaget Axxos. De har bjudit in kunder från hela landet till sitt seminarium med avslutande middag där jag gör min middagsunderhållning.

Underhållning kundmiddag Jönköping

 

 

Drinkunderhållning åt SEB på restaurang Cabaret

21 oktober 2011

Underhåller ikväll på ett event åt SEB. Förtrollar deras gäster under drinken med trolleri på riktigt nära håll på restaurang Cabaret i centrala Stockholm.

Resaturang Cabaret Stockholm

 

 

Bokrelease och mingeltrolleri

20 oktober 2011

Sista dagen på Magic Bar för denna gången. Extra kul idag eftersom trollkarlarna Johnny Lonn och Crillo hade sin bokrelease fest här ikväll. De har skrivit en bok med den udda kombinationen mat och trolleri. Boken heter ”Den magiska kocken” och innehåller förutom god mat från hela världen också några riktigt bra trolleritrick som läsaren får lära sig.

Johhny Lonn och Crillo signerar sin bok

Mingeltrolleri för Bert-Åke Varg

Close up trolleri för Bert-Åke Varg som blev ett riktigt fan:)

 

 

Hans Lindström på Magic Bar

17 oktober 2011

Den här veckan jobbar jag på Magic Bar i Stockholm. Så kom förbi och ät en bit god mat och se mig göra mingeltrolleri runt bland borden, tisdag till och med torsdag. För bordsbokning ring: 08-667 25 00.
 

Magisk underhållning Norrköping

15 oktober 2011

Ikväll underållning åt ett glatt sällskap på 400 personer i Norrköping. Stället är klassiska Folkets Park Borgen. Alltid skönt att jobba på ställen som är gjorda för underhållning, blir så enkelt att lasta in, bra backstage område etc. Gästerna fick möta min bakvända ficktjuv då jag i entrén agerade dörrvakt och hittade både det ena och det andra i deras fickor. Sedan mingeltrolleri bland borden och en scenshow för allihopa som avslutning. För musiken ikväll stod ett av sveriges bästa coverband – Smalare än Thord.

20111022-165753.jpg
Mina stolpar och röda mattan ramade in ”Komiska dörrvakten” så det blev lite VIP känsla.

20111022-165811.jpg
Precis innan jag äntrar scenen.
 

Minglande trollkarl hos landshövdingen i Visby

10 oktober 2011

Mingel trolleri i Visby ikväll. Det är Romateatern som har sponsormiddag hemma i landshövdingens residens. Skön tillställning med endast ett 60-tal gäster vilket gör att alla hinns med utan stress 🙂

20111010-234516.jpg

20111010-234610.jpg
 

Trolleri på privat fest

8 oktober 2011

Ikväll är jag ”present” i form av en trollkarl på en 50 års fest i Stora Skuggans fina fik/restaurang Skafferiet.

20111008-175316.jpg
 

Underhållning på konferens åt PocketMobile

6 oktober 2011

Underhåller idag gästerna åt PocketMobile på deras användarkonferens inom mobila datasystem. Temat för dagen är ”Mobilitet nu och i framtiden” vilket är ett udda sammanträffande med tanke på Steve Jobs sorliga bortgång inatt. Det blev ett lyckat evenemang i Munchenbryggeriet som har en av Stockholm finaste utsikter från sina konferenslokaler.

20111007-200705.jpg
 

Trolleri på invigning hos MicroData i Örebro

29 september 2011

Idag trollade jag hos MicroData när deras huvudkontor i Örebro skulle invigas. De flyttade till ett stort fräscht kontor i ett plan i centrala Örebro. Det var ett kul och avslappnat mingelevenemang med ett drygt hundratal gäster. Det bjöds på plockmat, trubadurer, gästbesök från ÖSK & Karlslund IF och mig som minglande trollkarl och en annorlunda ficktjuv.

20111002-145026.jpg
 

Minglande trollkarl Magic Bar

28 september 2011

Den 18-20 oktober är jag tillbaka på Magic Bar i Stockholm. Så kom dit och njut av den trevliga atmosfären, goda maten och mig som minglande trollkarl.

20110928-063259.jpg
 

Trolleri underhållning på mässa i Hannover

20 september 2011

Hela denna vecka underhåller jag besökarna som trollkarl i en monter på en mässa i Hannover. EMO Hannover är världens största mässa för metallindustrin. Till de 2000 utställarna beräknas det komma cirka 50000 besökare om dagen…. Mässområdet är gigantiskt och består av 27 stycken stora mässhallar. För att ta sig mellan dessa finns två stycken busslinjer inne på området. Det är jättekul att vara tillbaka här med min kund System 3R som jag även var här med 2007.

20110921-110618.jpg

Här är System 3R:s monter på mässan EMO Hannover som jag denna vecka gör gör underhållning i.

20110923-082057.jpg

En bild precis innan mässan öppnar portarna.

20110923-083616.jpg

Och så var man igång och trollade för mässbesökarna. De är från världens alla hörn vilket är både en utmaning för att få det att fungera men också riktigt kul och givande.
 

Resdag

19 september 2011

Är på resande fot hela dagen idag på väg till Hannover för mässjobb.
Flög via Amsterdam och blev glad då jag såg att de numera har Starbucks på flygplatsen, me like 🙂
Alltid lika skönt då man fått allt bagage.
Packade idag med mig ett ”nödkit” som jag hade i handbagaget så jag kunde jobba även fast det incheckade bagaget skulle försvinna.

20110921-100709.jpg

Skönt med hotellet nära flygplatsen.

20110921-101526.jpg
 

Edsbergsdagen

17 september 2011

Idag uppträder jag med andra artister på Edsbergsdagen i norra Stockholm.

20110921-095643.jpg
 

Underhållning konferensmiddag Motala

13 september 2011

Ikväll underhåller jag Zehnder Group på deras konferensmiddag. Är på Nostalgi Hotell i Motala som också inhyser Motala Motormuseum.
 

Boka underhållning till julbord nu

12 september 2011

Nu märks det att årets bokningar & förfrågningar på underhållning till julbord och julfester börjar komma igång. Så ett bra tips för dig som bokar detta är att se över detta redan nu. Gör du detta nu så ökar dina möjligheter att få den lokalen och underhållningen du helst vill ha då de bästa datumen som vanligt bokas upp först.
 

Trolleritrick till mässa

12 september 2011

Har fått ett paket med giveaway presenter som ett företag ska ha på sin mässa som jag ska trolla på i Hannover nästa vecka. Idag ska jag klura ut vad man kan göra för roligt trolleri med dem. Alltid kul om jag som trollkarl kan trolla med de produkterna som företaget ska ge ut till sina besökare i sin mässmonter.

20110918-103907.jpg
 

Comedy Workshop Norra Brunn

10 september 2011

Deltar idag med en drös av standupkomiker på en workshop med standup gurun Judy Carter från USA. Hon är författare till boken Comedy Bible vilken just anses att vara detta av de insatta. Väldigt roligt och givande med en massa bra övningar och tips på hur man levererar och komponerar skämt.

20110910-045203.jpg
 

Magiskt jubileum på Engsö slott

9 september 2011

Ikväll underhåller jag på USAB:s 10-årsjubileum. Det är ett glatt gäng med respektive som har kommit till Engsö slott i Mälaren. I finalnumret hade jag en av de anställda uppe på scenen och hon skrattade och hade så roligt att hon nästan (?) kissade på sig…. Var faktiskt tvungen att tona ned det lite för hennes skull, men roligt hade vi:)

20110910-044522.jpg

20110910-044536.jpg

 

 

TV inspelning – Helt Magiskt

7 september 2011

Ikväll var jag tillsammans med ett gäng kollegor i Suptopias lokal Hangaren i Alby utanför Stockholm. Vi tittade på inspelningen av SVT:s kommande storsatning ”Helt Magiskt” som kommer sändas i höst på lördagskvällar. Konceptet är hämtat från det brittiska BBC programmet  ”The Magicians”.

Jonas Ljung, Johan Ståhl, Tobbe Blom, Hans Lindström, Micke Askernäs

I den svenska versionen deltar magikerna Charlie Caper, Michael Halvarson & Joe Labero där de ”tävlar” mot varandra i trolleri. Till sin hjälp har de varsin kändis som de tillsammans med ska utföra olika trick. Kvällens kändisgäster var Rafael Edholm, Pernilla Wahlgren & Tomas Fogdö. De gjorde sina insatser med bravur. Programledare för programmet är Marie Serneholt & Malin Olsson. Programmet är uppbyggt som en slags tävling där det i slutet ska röstas på vilket par som ska bestraffas med en utmaning som innebär att de får köra ett nummer till. Hela detta tävlingsmoment känns väldigt luddigt och onödigt.

 

 

Höstloppis trollerirekvisita

6 september 2011

Ikväll arrangerade Svensk Magisk Cirkel en höstloppis för medlemmar som ville bli av med den trollerirekvisita som ligger och skräpar. Kul initiativ och roligt att träffa vänner och kollegor efter sommaren.

20110911-042307.jpg
 

Taklagsfest – hemlig ort och hemligt projekt

1 september 2011

Underhåller ikväll på en större taklagsfest. Får tyvärr inte berätta var, vad för byggnad det gäller eller något mer på grund av sekretess runt hela detta arrangemang.

20110911-041529.jpg
 

Filmning av showreel

8 juni 2011

Idag filmade jag en del sekvenser till min nya showreel tillsammans med
Ovanovic Production. Kan verkligen rekommendera dessa ursköna killar:)

20110904-011955.jpg
 

Kul topplista

30 maj 2011

Var inne på Akademibokhandeln idag och skulle köpa lite böcker.
Blev glatt överraskad då jag såg följande topplista på bästsäljare.
Grattis Robert till bra försäljning!

20110722-105032.jpg

Jag har hjälpt till med magisk konsultation i samband med författandet
av denna bok.

 

 

Magi på personalfest Absolut vodka

27 maj 2011

Mingeltrollade på Absolut vodkas personalfest. Festlokalen var ett coolt & stilfullt festtält utanför deras stora upptappnings fabrik i Åhus. Andra artister var Amanda Jensen och den grymt sköna party DJ:n Glenn-Pelle från Göteborg. Stämningen bland personalen var på topp. Detta kombinerat med ganska hög musik gjorde att kvällens utmaning blev att kunna höras bra samtidigt som jag skulle spara rösten. Det var tur att de inte hade fri bar för man kan väl lätt påstå att de hade obegränsat med sprit inom räckhåll 🙂

20110903-041644.jpg

20110903-041812.jpg
 

Invigningsmiddag Jämtkraft

20 maj 2011

Underhöll Jämtkrafts kunder, leverantörer och samarbetspartners när de hade invigningsmiddag för Kyrkbergets vindkraftpark. Middagen hölls på Mora hotell med en ljuvlig utsikt över Siljan.
 

Magikonsult TV inspelning

18 maj 2011

Har under våren hjälpt vännen och kollegan Tobbe Blom med lite magikonsultation inför hans nya TV program som kommer i höst.
Denna vecka började inspelningarna runt om i Stockholm.
Det har varit några händelserika dagar där vi mött klåfingriga burksamalare, agressiva småbarnsförädrar & en hel drös med sköna åskådare som Tobbe lurat skjortan av.
Känns som de delarna vi spelat in nu kommer bli riktigt bra!

Trolleri mynt

Tobbe trollar med mynt i Söderhallarna.
 

Privat fest Tullinge

14 maj 2011

Ikväll körde jag entréunderhållning och en kortare scenshow hos två tjejer som firade gemensamt 40 års kalas.
 

Premiärfest Resebokningen

13 maj 2011

Underhåller gästerna hos DreamBuilders idag. De har sin lanseringsfest för sin nya tjänst Resebokningen.se. En kanonsmidig sajt att leta billiga resor på.

 

resebokningen.se
 

Mingeltrolleri  på vårfest hos Baker & McKenzie

6 maj 2011

Ikväll gjorde jag mingeltrolleri på kontoret hos advokatbyrån Baker & McKenzie. De bjöd både nuvarande och före detta medarbetare på denna vårfest. En kul idé för gästerna att även träffa gamla kollegor vilket bidrog till en skön stämning och en riktigt lyckad tillställning.
 

Entré underhållning Magic Bar

30 april 2011

Ikväll var det stor artist kavalkad och Valborgsfest på Magic Bar.
Jag stod i dörren och såg till att gästerna fick sig en garanterat annorlunda start på kvällen då de mötte min komiska dörrvakt.
 

Trolleri på Magic Bar

29 april 2011

Underhöll i kväll på ett fullsatt Magic Bar i Stockholm. Oerhört kul att så många vänner också dök upp. Kul ni kom:)

20110914-025654.jpg
 

Offentlig föreställning – Magic Bar

29 mars 2011

Om precis en månad, den 29 april, showar jag på Magic bar tillsammans med min kollega Micke Askernäs. Så vill du uppleva en kul kväll boka in fredag 29 april redan nu. Boka bord på 08-667 25 00.
Trolleri med Hans Lindström på Magic Bar
 

Middagsunderhållning Södertälje

25 mars 2011

Är på Scandic hotell Skogshöjd i kväll och gör middagsunderhållning på en konferensmiddag. De har på senare år renoverat hotellet och det har blivit riktigt fint.
Gästerna är en förening som är specialister på CAD ritningar av hus.

20110904-013841.jpg
 

Google firar Houdini

24 mars 2011

Idag den 24 mars firar Google den berömde trollkarlen och utbrytarkungen Harry Houdini på hans 137 års dag. Kul att hans minne lever kvar så länge efter hans död.

houdini_google
 

Melodifestivalen – andra chansen

4 mars 2011

Ikväll mingelunderhållning åt artisterna & personalen på SVT som jobbar med Melodifestivalen samt andra inbjudna VIP gäster till Sundsvalls kommunfest.
Anlände till spelplatsen bara 8 minuter innan gästernas ankomst p.g.a. inställt flygplan från Arlanda. En riktig rysare tidsmässigt men hann starta på tid i alla fall.
Var på Våningen i Sundsvall, riktigt fint ställe att ha festen på och kan bara tänka mig hur fin terrassen ute är sommartid.
Nedan bild från evenemanget samt länka till artikel om evenemanget.

Dn.se – blogg

styltservitor_melodifestivalen
 

Att resa med trollerirekvisita

3 mars 2011

Upp 04.30 för att åka från London till Sundsvall via ett kort stopp på Arlanda. Problem vid specialincheckningen på Arlanda när jag skulle scanna in mitt case. Security kontrollanten ville gärna öppna och gå igenom min väska. Inte så ovanligt då denna innehåller rekvisita till ”Komiska dörrvakten” och innehåller en hel den konstiga saker :). Eftersom jag rest mycket med denna akt under många år så var jag inte orolig. Varje gång jag fått problem med olika delar av rekvisitan så har jag antigen bytt ut eller tagit bort föremålet som orsakat problem. Problemet idag var mitt knogjärn. Efter en diskussion med både polis och securitychefen fick jag till slut tillstånd att checka in det i alla fall. Så nu måste jag hädanefter skaffa ett särskilt tillstånd för att få använda detta till min akt.

Rekvisita komisk dörrvakt ficktjuv
 

Inköp i London

28 februari 2011

Är i London igen några dagar för att komplettera lite rekvisita med mera.
Var på återbesök hos ett ”hemligt” företag som jobbar mycket med olika säkerhetstjänster över hela världen. Fick hjälp med precis vad jag var ute efter och såg en hel del intressanta idéer.
 

Underhållning på 25-årsjubileum hos Advokatfirman Fylgia

17 februari 2011

Idag var jag tillbaka hos Advokatfirman Fylgia och mingeltrollade på ett fullsatt kontor på deras 25-årsjubileum. Trevlig stämning precis som det var på deras nyinvigning av kontoret som jag gjorde underhållning på i höstas.