Underhållning privat fest i Stockholm

Idag skapar jag en magisk 60-årsfest på ett privat evenemang åt en av Sveriges toppar inom näringslivet. Riktigt roligt och bra stämning ikväll. Gästerna fick både uppleva magi mitt under ögonen när jag minglade runt och utförde mirakel och trolleri på nära håll när de minglade runt i olika rum. Och senare på kvällen avslutade jag med en scenshow för alla gästerna.

underhållning på privat fest iStockholm med magiker Hans Lindström

Här kan du läsa mer om min underhållning i Stockholm som jag kan erbjuda.

 

Ett svar till “Underhållning privat fest i Stockholm”

  1. […] är att man får det skoj på sitt kalas. Det kan som sagt se annorlunda ut vad man uppskattar när man blivit lite äldre då det är dags […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.