företagsevent underhållning

Magiska företagsevent

Hans Lindström är en professionell magiker som bjuder på den perfekta blandningen av underhållning, skratt, spänning och magi vid ert företagsevent! Han är en trollkarl med över 20 års erfarenhet. Under dessa år har han förgyllt ett stort antal företagsevent med sin trollkonst. Idag är han en av Sveriges absolut populäraste artister för underhållning på företagsevent.

Erbjudandet är brett och inkluderar mässor, invigningar, kickoffs, fester, middagar med mera. Ja, Hans Lindström kan anlitas för underhållning till företagsevent för praktiskt taget alla typer av evenemang.

Här kan du få en snabb överblick över vad som erbjuds i form av magisk underhållning vid företagsevent. Läs vidare eller kontakta oss direkt för en prisförfrågan!

Skicka förfrågan och se om ditt datum är ledigt

4 + 1 = ?

Konferensunderhållning

Konferenser behöver inte alls vara gravallvarliga rakt igenom. Tvärtom! Ofta kan engagemanget och kreativiteten hos deltagarna öka om stämningen lättas upp en smula. Det sägs att hjärnan minns bättre om man skrattar. Hans Lindström erbjuder en rad olika typer av magisk underhållning för företagseventet. Med humor som avväpnar, förtrollande magi och häpnadsväckande tricks kan Hans kicka igång vilken konferens som helst, pigga upp deltagarna under pausen eller belöna dem med en imponerande föreställning i slutet av dagen. Läs mer om konferensunderhållning!

konferensunderhållning företagsevent
minglande trollkarl företagsevent

Minglande trollkarl

Många tänker kanske på trollkarlen som en person som framträder på scen inför en stor publik. Visst är det så ibland men många som söker underhållning till företagsevent är ute efter något lite mer diskret. En minglande trollkarl är perfekt om ni inte vill att trollkarlen tar all uppmärksamhet. Han minglar omkring bland gästerna och bjuder på magi på riktigt nära håll. Hans Lindström blandar trolleriet med en stor nypa humor så att gästerna snabbt blir på ett gott humör! Läs mer om minglande trollkarl!

Komisk dörrvakt

Varför inte börja företagseventet med ett gott skratt? När Hans Lindström låtsas vara dörrvakt genomsöker han gästerna med metalldetektor och hittar allt från handgranater till hamburgare. Stämningen blir garanterat god och det blir rent av underhållande att stå i kö! En komisk dörrvakt är perfekt för att få gästerna att komma i god stämning från första början och är ett utmärkt sätt att ge gäster som inte känner varandra något att prata om under välkomstdrinken. Läs mer om komisk dörrvakt!

komisk dörrvakt företagsevent

konferencier företagsevent

Magisk konferencier

En magisk konferencier fungerar som både underhållning på ert företagsevent och som ett pedagogiskt stöd som får deltagarna att engagera sig och minnas eventet. Hans Lindström är en scenvan underhållare som kan konsten att höja energinivån bland åhörarna. Konferensens eller seminariets talare kan varvas med trolleri, tankeläsning och humor utan att inkräkta på talarnas framträdanden. Fördelarna är många: det för mötet framåt, ger en proffsig inramning, väcker publikens uppmärksamhet, lättar upp stämningen och gör det lättare för gästerna att minnas eventet. Läs mer om magisk konferencier!

Vi är otroligt nöjda med Hans uppträdande på vårt kundevent i Köpenhamn. Det är alltid svårt med underhållning på event med internationell publik, men Hans levererade verkligen en förstklassig föreställning, som gick hem hos så väl engelsmännen som norrmän och finnar.

Stort tack för att du förgyllde vårt kundevent med magiskt mingel på elitnivå. Mycket professionellt och oerhört underhållande! Att du sen enkelt växlade från svenska till engelska för våra utländska gäster gjorde inte saken sämre. Ännu en gång, stort tack, det var mycket uppskattat!

Att på centimeteravstånd bli lurad och inte ha en aning om vad som hänt är en upplevelse för alla.

Amazing!