Julfest

Underhållning som garanterat gör ditt julbord eller julfest till en succé

Här hittar du oförglömlig trolleri underhållning till julbord & julfest som kan framföras i den lokal eller restaurang som du själv väljer. Upplägget består av flera olika akter som enkelt kan anpassas enligt egna önskemål. Få underhållning i dörren när gästerna anländer, under drinken glöggen, till julbordet & en avslutande show till kaffet.

Hans Lindström är en av landets mest bokade magiker & trollkarl för företagsevent. Hans är en erfaren artist som gör underhållning på företagets julbord & julfest till en garanterad succé. Dina gäster får uppleva magi & trolleri när det är som bäst. Både på nära håll med en magiker minglande runt bland gästerna samt från scenen. Allting gjort med mycket humor och stor publikmedverkan.

Letar du efter något kul, annorlunda och minnesvärt har du kommit helt rätt.

Hans kan du boka som underhållare på julfester & julbord i Stockholm, Göteborg och Malmö samt i hela övriga Sverige.

Kontakta Hans idag!

Gör som så många andra kunder och kontakta Hans!

Vi har haft Hans på tre evenemang och det kommer definitivt bli fler. Han är förutom en skicklig magiker också en underhållare av rang och alla deltagare pratar om honom efteråt. Ett inslag med Hans är en garanti för en lyckad underhållning!

Mikael Fahlander

Affärsutvecklare, Content

Passar till:

  • under en fördrink
  • öppet hus evenemang då gäster kommer och går
  • lokaler som har flera rum
  • i en mässmonter
  • mingelevent

Fördelar:

  • Kan utföras i alla lokaler
  • Bra när man vill att det ska hända något men inte vill störa alla gäster med en show
  • Är ett bra komplement till annan underhållning
  • Kräver ingen teknik i form av scen, ljud & ljus = mycket underhållning till lägre kostnad

Komisk ficktjuv i entrén – En perfekt start på underhållning till julbordet

Redan i dörren bjuds gästerna på kvällens första skratt. Detta genom att den komiska dörrvakten gör en bakvänd ficktjuveriakt där denne inte stjäl något av gästen utan istället planterar på denna konstiga saker som handgranater, hamburgare, skohorn etc….
Detta blir något av en dolda kameran live där gästerna först luras och sedan kiknar av skratt åt det som nyss hände. En perfekt start på en julfest eller julbord där man vill bjuda sina gäster på något alldeles extra.

Läs mer om den hysteriskt roliga komiska dörrvakten här!

Minglande magiker till julbordet

En perfekt stämningshöjare på alla typer av julfest är en minglande trollkarl eller magiker. Här sker underhållningen mitt ute bland gästerna och de får uppleva trolleri på riktigt nära håll. Detta är personlig underhållning med mycket humor och interaktion. En minglande trollkarl eller magiker på en julfest eller ett julbord är ett säkert kort som fungerar i alla typer av lokaler. Eftersom akten inte behöver någon scen passar den utmärkt i lokaler där gästerna sitter i olika rum.

Läs mer om minglande trollkarl på julbord här!

Show till kaffet – perfekt underhållning på julfest

Ett perfekt sätt att avsluta ett julbord eller julfest är med en magisk scenshow. Här får alla gästerna samtidigt uppleva en komisk och fascinerande show med mycket publikmedverkan. Hans Lindströms scenshow bygger på mycket humor och magin görs med glimten i ögat så att det alltid är nära till ett skratt. Showens längd och innehåll kan anpassas att passa just era förutsättningar.

Läs mer om scenshow här!

Magiker Hans Lindström gör inte bara underhållning på julbord & julfest i Stockholm, Göteborg & Malmö utan tar sin underhållning för julbord överallt i hela Sverige.

{

Den glädje du skapade bland mina anställda på festen är ovärderlig för företaget. Det du gjorde går inte att värdera i pengar.

Roland Johansson

Ekonomidirektör AstraZeneca AB
{

Vi skrattade och skrek om vartannat.

Titti Schöldberg

Pfizer AB

Proffsig, trevlig, skicklig och j-ligt kul!

Ulla Jakobsson

Länsarbetsnämnden

{

Några kommentarer från 2 av tusentals nöjda kunder