Underhållning konferens

Anlita en av Sveriges mest populära trollkarlar så får du underhållning i världsklass till din konferens

Om du vill att underhållningen på din konferens ska lätta upp stämningen, få fart på deltagarna och ge alla en upplevelse de minns för alltid – då har du hittat vad du letar efter. När du anlitar trollkarlen Hans Lindström får du och alla deltagare ta del av fascinerande magi, avväpnande humor, oförklarliga tankeläsningsexperiment. Naturligtvis med massvis av publikengagemang. Hans underhållning är perfekt för att inleda konferensen, för att få en rolig start efter lunch då deltagarna ofta är lite dåsiga eller varför inte som en belönande final efter en lång dags konferens.

Kontakta Hans idag!

Gör som så många andra kunder och kontakta Hans!

Vi är otroligt nöjda med Hans uppträdande på vårt kundevent. Det är alltid svårt med underhållning på event med internationell publik, men Hans levererade verkligen en förstklassig föreställning, som gick hem hos så väl engelsmännen som norrmän och finnar.

Kristina Tullberg

PR and Communications Specialist Northern Europe, Axis Communications

Minglande underhållning får konferensgästerna på gott humör

När gästerna på konferensen får uppleva något som är kul, annorlunda och oförglömligt blir stämningen på topp. Och det är precis vad som händer när Hans kör en av sina specialiteter: Minglande trollkarl. Perfekt under kaffepausen, till lunchen eller till det avslutande minglet. Som minglande trollkarl går Hans runt bland gästerna och bjuder på fingerfärdighetstrollerier, publikmedverkan och en stor portion humor så att alla som deltar och tittar får en upplevelse som de sent ska glömma. Det är en show som blir det självklara samtalsämnet bland konferensgästerna.

Läs mer om minglande trollkarl här!

Lättar upp stämningen

Får gästerna att prata mer med varandra och därmed höja stämningen

Skapa ett minnesvärt event

När du vill att deltagarna skall minnas just denna konferens

Låg kostnad

Ingen kostnad för teknik ger mycket underhållning för pengarna.

Magisk scenshow gör din konferens till en succé

Det här är en av Sveriges mest omtalade och populära trolleriunderhållningar. Showen bjuder på en stor dos humor, hänförande illusioner och häpnadsväckande trolleri. Ett mycket uppskattat inslag i showen är när Hans bjuder in publiken att vara med i underhållningen, vilket gör dem till kvällens superstjärnor! Showen kan dessutom anpassas så att den passar temat din konferens. Bäst av allt kanske är när Hans utför en av sina större illusioner. Han kan till exempel trolla fram företagets VD, konferensens huvudtalare eller annan nyckelperson ur tomma intet.…

Med Hans magi kan ditt företags logotype, budskap eller som ett exempel när produkten (ett 1,5 ton tungt luftaggregat) involveras i magin. Detta gör att gästerna minns både budskapet och evenemanget under lång tid framöver.

En annan idé är att såga itu ekonomichefen som ett exempel på att halvera kostnaderna ger ett garanterat fototillfälle.

Hans magi passar perfekt som konferensunderhållning då den ofta involverar gästerna samtidigt som han får dem att både skratta och förvånas.

Läs mer om scenshow här!

Spelar stort

En scenshow spelar för många gäster samtidigt

Lite tid i anspråk

Mycket underhållning under kort tid.

Minnesvärt

Skapar just det där oförglömliga ögonblicket som många söker.
{

Våra partner, kunder och medarbetare imponerades inte bara av Hans trolleri, utan också hans förmåga att använda sina konster för att tydliggöra ett för oss viktigt budskap. Tack, Hans för en minnesvärd, rolig och mycket uppskattad insats!

Pär Holgersson

Cisco – Sverigechef Cisco Services

{

Hans Lindström gjorde ett oförglömligt magiskt intryck på oss alla, en än gång tack!

 

Ingrid Larsson

Amazing!

Mats Engstrand

Swedbank – CIO

{

Några kommentarer från 2 av tusentals nöjda kunder