Illusionist

Illusionist med humor till företagsevent

Välkommen! här hittar du en av Sveriges mest bokade illusionist inom underhållning åt företagsevent. Hans erbjuder både större visuella shower från scen samt underhållning minglandes runt bland gästerna på nära håll . Detta gör att han är en av landets mest flexibla illusionister och kan utföra sin underhållning även på evenemang där gästerna befinner sig i flera olika rum och där en gemensam scenshow inte är lämpligt.

När du anlitar Hans som illusionist så skapas magin alltid med skrattet i fokus. Detta gör att gästerna får uppleva både fascinerande magi men också skratta tillsammans åt det omöjliga som just blev möjligt. En annan viktig ingrediens är interaktion med publiken. Detta genom att gästerna involveras i tricken både verbalt men även fysiskt då de ofta involverar gästernas egna föremål som ringar, mobiltelefoner & pengar.

Hans magi passar väldigt bra för en internationell publik. Han utför sin underhållning utan problem på engelska och för de gäster som har svårt med engelska så är magi en bra underhållningsform då många av tricken går att njuta av bara genom att se dem.

Vill man så kan även underhållningen anpassas att följa ett visst tema eller varför inte väva in er logga eller budskap i trolleriet.

Ofta söker man på ordet illusionist när de egentligen menar magiker eller trollkarl. Med illusionist menar man oftast en magiker som gör större visuella illusioner på scen.

En illusionist passar till företagsfest, invigning, jubileum, mässa, konferens och öppet hus evenemang.

Kontakta Hans idag!

Gör som så många andra kunder och kontakta Hans!

Vi är otroligt nöjda med Hans uppträdande på vårt kundevent i Köpenhamn. Det är alltid svårt med underhållning på event med internationell publik, men Hans levererade verkligen en förstklassig föreställning, som gick hem hos så väl engelsmännen som norrmän och finnar.

Kristina Tullberg

PR and Communications Specialist Northern Europe, Axis Communications

Några kommentarer från 2 av tusentals nöjda kunder

Boka ett säkert kort

Hans är en av Sveriges mest anlitade illusionister. Bokar du Hans blir ditt event garanterat lyckat

Skapa ett minnesvärt event

Men en illusionist får du gästerna att minnas ditt event långt efter att det är slut.

Snabb återkoppling och offert!

Skicka in en prisförfrågan och få snabbt en återkoppling om hur du kan boka en illusionist som kan göra ditt event oförglömligt.

{

Stort tack för att du förgyllde vårt kundevent med magiskt mingel på elitnivå. Mycket professionellt och oerhört underhållande! Att du sen enkelt växlade från svenska till engelska för våra utländska gäster gjorde inte saken sämre. Ännu en gång, stort tack, det var mycket uppskattat!

 

Helena Nyrén

{

Att på centimeteravstånd bli lurad och inte ha en aning om vad som hänt är en upplevelse för alla.

 

Lars-Olof Sand

Södra

Amazing!

Mats Engstrand

Swedbank – CIO

{

Några kommentarer från 2 av tusentals nöjda kunder