Bröllop

Oförglömlig underhållning och mångsidig trollkarl till ditt bröllop

Hans Lindström är en trollkarl, magiker & entertainer som förgyller bröllop med oförglömlig underhållning. Normalt jobbar Hans som en av Sveriges främsta middagsunderhållare på företagsmarknaden men gör i mån av tid även underhållning på bröllop.

Så söker du något extra och vill göra just er dag till ett minne för livet både för er och era gäster med hjälp av magi så har just hittat ett säkert kort.

Skicka in en bokningsförfrågan så kan vi se vad som skulle passa på just ert bröllop.

Kontakta Hans idag!

Gör som så många andra kunder och kontakta Hans!

Vi har haft Hans på tre evenemang och det kommer definitivt bli fler. Han är förutom en skicklig magiker också en underhållare av rang och alla deltagare pratar om honom efteråt. Ett inslag med Hans är en garanti för en lyckad underhållning!

Mikael Fahlander

Affärsutvecklare, Content

Skapa en magisk stämning under drinken

En vanlig önskan är att förlänga fördrinken då brudparet vanligtvis brukar fotograferas. Lösningen på detta är att låta en minglande trollkarl gå runt och underhålla gästerna. På så sätt känns drinken kortare samtidigt som stämningen kommer på topp då gästerna får något gemensamt att fascineras och samtala om.

Detta är magi på riktigt nära håll utfört med en stor portion humor. Detta är en riktig icebreaker och får gästerna att trivas och prata mer med varandra.

Självklart kan denna akt även utföras under själva bröllopsmiddagen runt bland borden.

Gör en annorlunda entré

En annan rolig happening är att göra brudparets ankomst till något alldeles extra. Här kommer en drygt tre meter lång styltservitör in tillsammans med brudparet. Efter att ha serverat brudparet champagne görs en påfyllning till de övriga gästerna. Denna akt skapar en garanterat oförglömlig start på bröllopsmiddagen och brukar också alltid skapa ett riktigt omtyckt fototillfälle för alla gästerna.

Magiskt inslag under bröllopsmiddagen

Men en professionell magiker kan ni få ett både roligt, uppskattat och energigivande magiskt inslag under middagen i form av en scenshow fylld med humor och trolleri.

Denna show innehåller förutom fascinerande magi, tankeläsningsnummer en stor del publikmedverkan och allting gjort med glimten i ögat så att publiken alltid har nära till skratt.

Innehållet och längden på föreställningen kan enkelt anpassas till att passa just er bröllopsfest.

Vi är otroligt nöjda med hur du hjälpte till med att göra vår bröllopsfest till en oförglömlig upplevelse för både oss och alla gäster. Alla som vi har pratat med efteråt har varit mäkta imponerade över dina kunskaper.

Vid middagen gjorde du ett suveränt jobb och vi har fått många kommentarer från gästerna att det var en av höjdpunkterna under hela kvällen, du hjälpte till att skapa den perfekta feststämningen under middagen som vi verkligen ville ha. Showen som du avslutade med var också super.

Vi vill också tacka för att du även tog dig tid åt barnen samt bandmedlemmarna. De blev verkligen glada över att du drog några tricks för dem. De kände sig nästan som gäster istället för att dom egentligen arbetade.

Vi vågade aldrig hoppas på att festen skulle bli så lyckad som den verkligen blev. Hoppas vi syns igen och tack än en gång!

 

Familjen Söderlund

Brudpar

Tack för ett strålande samarbete och underbar underhållning. Du lyckades hålla gästerna på ett bra humör, trots en sittning på 6 timmar.

 

Håkan Berggren

Toastmaster

Vi är nu tillbaka från våran honeymoon på Bali och skulle vilja tacka dig för alla leenden och skratt du skapade.

Gästerna pratar fortfarande om dig, framförallt om när du körde dörrvakten! Vad du hittade på dem, hur de först inte förstod utan trodde att du var en riktig dörrvakt, hur professionell du var, att de aldrig sett något liknande men också när du trollade vid borden 🙂

Kommer ihåg när du trollade vid honnörsbordet och hur förvånade vi alla blev. Förstod ingenting av hur vigselringen hamnat i din nyckelknippa! Du var grym!

Stort tack till dig för att du förgyllde vår speciella dag!

 

Maria och Sylvain HUBERT

Brudpar

Vi vill tacka så mycket för din insats i lördags. Det kryddade verkligen eftermiddagen och kvällen på ett annorlunda sätt. Alla vi pratade med var överens om att det var ett både kul och spännande inslag på ett bröllop. Sköt om dig och tack igen!

 

Anders & Vesna

Brudpar

Några kommentarer från 2 av tusentals nöjda kunder