Trollkarl Malmö

Hyr trollkarl i Malmö här!

Hans Lindström är en trollkarl, magiker & entertainer som kan engageras för arrangemang i Malmö.

Hans skapar oförglömlig underhållning på företagsevent såsom kickoff, invigning, öppet hus, firmafest, julfest, mässa etc. I repertoaren finns allt från minglande trollkarl som underhåller på nära håll runt bland gästerna till större visuella scenshower.

Hans magiunderhållning baseras mycket på humor och publikmedverkan. Genom att engagera gästerna i sin underhållning samt göra magin med skrattet i fokus slappnar gästerna av och trivs.

Detta gör att publiken blir engagerade, pratar mer med varandra men framförallt minns just ert event eftersom de hade så kul och var med om det oväntade och helt oförklarliga.

Kontakta Hans idag!

Gör som så många andra kunder och kontakta Hans!

Vi har haft Hans på tre evenemang och det kommer definitivt bli fler. Han är förutom en skicklig magiker också en underhållare av rang och alla deltagare pratar om honom efteråt. Ett inslag med Hans är en garanti för en lyckad underhållning!

Mikael Fahlander

Affärsutvecklare, Content

Erfaren underhållare

En av Sveriges mest bokade företagsartister – garanterar en erfaren underhållare som alltid levererar

Nöjda gäster

Genom humor och en stor del publikmedverkan höjs stämningen på evenemanget

Snabb återkoppling & offert

Fyll i ett formulär så får du snabbt återkoppling om hur ditt event i Stockholm kan bli oförglömligt.

Komisk dörrvakt som får dina gäster att kikna av skratt redan i dörren

Dina gäster möts av en entrévärd/dörrvakt som i entrén scannar av dem med sin metalldetektor. Detta är starten till vad som bäst kan beskrivas som dolda kameran live. I nästa moment hittas skohorn, hamburgare och handgranater i gästernas kläder.

Denna akt ger besökarna en upplevelse utöver det vanliga redan innan de hängt av sig ytterkläderna och första samtalsämnet är givet.

Här kan du läsa mer om att anlita Hans som komisk dörrvakt i Malmö

Dolda kameran live!

Får dina gäster att kikna av skratt redan i dörren

Lättar upp stämningen

Skapar det första samtalsämnet så stämningen kommer igång

Skapa ett oförglömligt event

En unik akt som få har upplevt och blir oförglömligt för de som har haft förmånen att uppleva det

Minglande trollkarl Malmö

En minglade trollkarl passar evenemanget där man inte vill eller kan ha underhållning för alla gäster samtidigt. Det kan bero på att lokalen består av flera olika rum eller att gästerna kommer och går som t.ex. vid ett öppet hus arrangemang eller under en mässa.

Med en minglande trollkarl får man känslan av att ”det händer något” utan att behöva störa alla gästerna samtidigt. Dessutom är det enkelt att kombinera med annan underhållning eller aktiviteter som tal, presentationer eller när gästerna själva är aktiva som under prova på aktiviteter.

Bokar du Hans som minglande trollkarl Malmö så får du trolleri utfört med en stor portion av humor blandat med mycket publikmedverkan. Dina gäster kommer få uppleva trolleri som sker med deras egna föremål som pengar, ringar och klockor. Det kommer ske mitt under deras ögon och ofta i deras egna händer. Allt detta kombinerat med att det hela görs med glimten i ögat skapar ett minne som dina gäster kommer ta med sig långt efter att evenemanget är slut.

Läs mer om minglande trollkarl Malmö här!

Lättar upp stämningen

En minglande trollkarl blir en ”icebreaker” som lättar upp stämningen och blir ett samtalsämne

Skapar ett minnesvärt event

Skapar med magin ett event som gästerna minns långt efteråt

Mycket underhållning för pengarna

Ingen scen & teknik behövs = billigare produktion

Scenshow Malmö

En scenshow är lösningen när du söker underhållning för en större publik under en begränsad tid.  Detta kan röra sig om ett avbrott i en konferens, en invigning eller som en avslutande show till den sittande middagen.

Hans scenshow utförs i standup format och kan spelas på en mycket liten scenyta. Gästerna får uppleva fascinerande magi blandat med mycket humor och interaktion med publiken.

Självklart kan den utföras på engelska om ni har en internationell publik.

Läs mer om scenshow Malmö här!

Spelar stort

En scenshow spelar för många gäster samtidigt

Lite tid i anspråk

Mycket underhållning under kort tid 

Minnesvärt

Skapar just det där oförglömliga ögonblicket som många söker

{

Stort tack för att du förgyllde vårt kundevent med magiskt mingel på elitnivå. Mycket professionellt och oerhört underhållande! Att du sen enkelt växlade från svenska till engelska för våra utländska gäster gjorde inte saken sämre. Ännu en gång, stort tack, det var mycket uppskattat!

Helena Nyrén

Ashfield Nordic AB

{

Vi är otroligt nöjda med Hans uppträdande på vårt kundevent i Köpenhamn. Det är alltid svårt med underhållning på event med internationell publik, men Hans levererade verkligen en förstklassig föreställning, som gick hem hos så väl engelsmännen som norrmän och finnar.

 

Kristina Tullberg

Axis Communications

Amazing!

Mats Engstrand

Swedbank

{

Några kommentarer från 2 av tusentals nöjda kunder