Komisk dörrvakt

Komisk dörrvakt / ficktjuv sätter ribban i dörren

Vill du få dina gäster att kikna av skratt redan i dörren till ditt nästa evenemang? Hans Lindström har tagit ficktjuveriet ett steg vidare och utvecklat en ny komisk akt.

Dina gäster scannas av med en metalldetektor och i deras fickor hittas såväl handgranater som hamburgare. Det här är garanterat en annorlunda start på ditt evenemang och en sanslöst rolig happening som dina gäster kommer att prata om länge efteråt.

Kontakta Hans idag!

Gör som så många andra kunder och kontakta Hans!

Vi har haft Hans på tre evenemang och det kommer definitivt bli fler. Han är förutom en skicklig magiker också en underhållare av rang och alla deltagare pratar om honom efteråt. Ett inslag med Hans är en garanti för en lyckad underhållning!

Mikael Fahlander

Affärsutvecklare, Content

Passar till:

Komisk dörrvakt / ficktjuv passar evenemang där du vill att dina gäster redan i dörren ska komma i stämning. Speciellt evenemang som kundevent där inte alla gäster känner varandra gynnas av att gästerna har något gemensamt att skratta åt vilket gör att det första samtalsämnet redan är givet.

Denna komiska entrévärd passar då gästerna anländer till en fest, middag, konferens eller öppet hus. Eller när gästerna ska förflyttas och byta lokal och man vill ha en happening på vägen.

Fördelar:

  • Stämningen på evenemanget kommer igång redan i entrén
  • Skapar en icebreaker som blir en snackis
  • Dolda kameran – fast live!
{

Stort tack för att du förgyllde vårt kundevent med magiskt mingel på elitnivå. Mycket professionellt och oerhört underhållande! Att du sen enkelt växlade från svenska till engelska för våra utländska gäster gjorde inte saken sämre. Ännu en gång, stort tack, det var mycket uppskattat!

Helena Nyrén

Ashfield Nordic AB

{

Vi är otroligt nöjda med Hans uppträdande på vårt kundevent i Köpenhamn. Det är alltid svårt med underhållning på event med internationell publik, men Hans levererade verkligen en förstklassig föreställning, som gick hem hos så väl engelsmännen som norrmän och finnar.

 

Kristina Tullberg

Axis Communications

Amazing!

Mats Engstrand

Swedbank

{

Några kommentarer från 2 av tusentals nöjda kunder