Komisk dörrvakt / ficktjuv sätter ribban i dörren

Vill du få dina gäster att kikna av skratt redan i dörren till ditt nästa evenemang? Hans Lindström har tagit ficktjuveriet ett steg vidare och utvecklat en ny komisk akt.

Dina gäster scannas av med en metalldetektor och i deras fickor hittas såväl handgranater som hamburgare. Det här är garanterat en annorlunda start på ditt evenemang och en sanslöst rolig happening som dina gäster kommer att prata om länge efteråt.

”Vi skrattade och skrek om vartannat!”

Vill du också få igång ditt event redan i entrén?

Beställ en gratis offert & en konsultation om hur ditt event kan bli oförglömligt.

  • Briljant magi kombinerat med avväpnande humor
  • En unik akt som få har upplevt
  • Snabb återkoppling & offert

Några kommentarer från 2 av tusentals nöjda kunder

Mer fakta om komisk dörrvakt

Komisk dörrvakt / ficktjuv passar till:

Komisk dörrvakt / ficktjuv passar evenemang där du vill att dina gäster redan i dörren ska komma i stämning. Speciellt evenemang som kundevent där inte alla gäster känner varandra gynnas av att gästerna har något gemensamt att skratta åt vilket gör att det första samtalsämnet redan är givet.

Denna komiska entrévärd passar då gästerna anländer till en fest, middag, konferens eller öppet hus. Eller när gästerna ska förflyttas och byta lokal och man vill ha en happening på vägen

Fördelar med en komisk dörrvakt:

  • Stämningen på evenemanget kommer igång redan i entrén
  • Skapar en icebreaker som blir en snackis
  • Dolda kameran – fast live!

Säkerhetsvakten vid entrén ledde till många skratt, det blev t.o.m. kul att stå i kö.

Den komiska dörrvakten var obetalbar med alla glada skratt den bjöd på. Jag kan verkligen rekommendera dig till andra företag och organisationer!

Det var mycket underhållande att stå och se deras miner.

Tack för den helt galet roliga underhållning som du bjöd på som dörrvakt, ribban sattes redan innan gästerna kom in i lokalen och det fnissades ivrigt redan under fördrinken.