Trollkarl Stockholm

Boka trollkarl i Stockholm här!

Söker du en trollkarl för underhållning i Stockholm?
Då har du kommit helt rätt. Hans Lindström är en trollkarl baserad i Stockholm som är specialiserad på att göra oförglömlig underhållning åt alla typer av företagsarrangemang som middagar, konferenser, mässor, öppet hus & jubileum.

Hans underhållning är en kombination av fascinerande magi, publik interaktion samt en stor portion humor. Detta gör Hans till det perfekta valet om du söker en trollkarl som med sin underhållning får dina gäster att slappna av, prata och skratta mer tillsammans samt komma ihåg ditt evenemang långt efter att det är över.

Kontakta Hans idag!

Gör som så många andra kunder och kontakta Hans!

Vi har haft Hans på tre evenemang och det kommer definitivt bli fler. Han är förutom en skicklig magiker också en underhållare av rang och alla deltagare pratar om honom efteråt. Ett inslag med Hans är en garanti för en lyckad underhållning!

Mikael Fahlander

Affärsutvecklare, Content

Boka trollkarl baserad i Stockholm

Ingen kostnad för resa & boende

Lokal kännedom

Efter 20 år i branschen så har Hans jobbat i de flesta eventlokalerna i Stockholm. Så han känner oftast till förutsättningarna för just er hyrda lokal. Om inte så kan han enkelt åka ut och reka på plats.

Snabb återkoppling & offert

Fyll i ett formulär så får du snabbt återkoppling om hur ditt event i Stockholm kan bli oförglömligt.

Minglande trollkarl Stockholm

En mycket omtyckt form av trolleri är en minglande trollkarl. Detta är när trollkarlen minglar runt bland gästerna och utför trolleri på riktigt nära håll. Här används bruksföremål som gummisnoddar, ringar & pengar. Gästerna blir involverade och tricken utförs ofta i deras egna händer vilket bidrar till att magin känns ännu starkare. En minglande trollkarl skapar ett samtalsämne på evenemanget, lättar upp stämningen och får gästerna att minnas just det här eventet mer än andra.

En trollkarl som minglar runt bland gästerna passar perfekt till en drink, under en invigning, öppet hus, till mässmontern samt även till den sittande middagen.

Läs mer om minglande trollkarl här!

Lättar upp stämningen

Blir en ”icebreaker” som lättar upp stämningen och blir ett samtalsämne

Skapa ett minnesvärt event

Skapar med magin ett event som gästerna minns långt efteråt

Låg kostnad

Kräver ingen scen & teknik = billigare underhållning

Scenshow trolleri Stockholm

Söker du en trollkarl för underhållning till ett större arrangemang gör Hans även visuella scenshower där alla gäster får njuta av högklassig och rolig underhållning samtidigt. Showen utförs med mycket humor och en stor del publikmedverkan.

En trollkarl som utför en scenshow passar som ett uppiggande inslag på en konferens, till ett jubileum eller som en avslutande show under en middag.

Läs mer om scenshow här!

Spelar stort

En scenshow spelar för många gäster samtidigt.

Lite tid i anspråk

Mycket underhållning under kort tid

Minnesvärt

Skapar just det där oförglömliga ögonblicket som många söker

Förvandla din nästa mässa till en snackis med en trollkarl i din monter

Genom att låta en trollkarl underhålla i mässmontern så kan du på ett enkelt sätt sticka ut på ditt nästa mässdeltagande. Genom fascinerande magi involverar Hans ofta både din produkt eller budskap i sina trollerier på mässan vilket leder till att gästerna ofta minns just den montern.

Här kan du läsa mer om att anlita Hans som underhållning till er nästa mässa 

Magiker Hans Lindström gör inte bara underhållning på julbord & julfest i Stockholm, Göteborg & Malmö utan tar sin underhållning för julbord överallt i hela Sverige.

Bli mässans snackis

Stick ut från de andra montrarna och bjud gästerna på något de minns

Öka antalet leads

Med en magiker i montern på mässan i Stockholm ökar antalet besökare till montern

Låg kostnad - hög ROI

Live underhållning i mässmontern visar sig gång på gång vara ett av de mest effektiva sätten att nå till mässbesökarna.

{

Stort tack för att du förgyllde vårt kundevent med magiskt mingel på elitnivå. Mycket professionellt och oerhört underhållande! Att du sen enkelt växlade från svenska till engelska för våra utländska gäster gjorde inte saken sämre. Ännu en gång, stort tack, det var mycket uppskattat!

Helena Nyrén

Ashfield Nordic AB

{

Vi är otroligt nöjda med Hans uppträdande på vårt kundevent i Köpenhamn. Det är alltid svårt med underhållning på event med internationell publik, men Hans levererade verkligen en förstklassig föreställning, som gick hem hos så väl engelsmännen som norrmän och finnar.

 

Kristina Tullberg

Axis Communications

Amazing!

Mats Engstrand

Swedbank

{

Några kommentarer från 2 av tusentals nöjda kunder