Underhållning dina gäster aldrig glömmer bort


Beprövad underhållning som gjort hundratals events till en succé! 

Nu kan du få underhållning som hänför, förtrollar och som får dina gäster att kikna av skratt. Det spelar ingen roll om du har ett företagsevent, en fest, en invigning, middag eller en mässa – dina gäster kommer att få uppleva en show utöver det vanliga och som de kommer att prata om länge, länge.

  • En av landets mest bokade underhållare
  • Hans erfarenhet garanterar att ditt event garanterat blir en succé
  • Underhållning med skrattet i fokus
  • Hans utför komisk magi underhållning med mycket publikmedverkan

Unik underhållning som trollbinder dina gäster

Vill du att underhållningen på ditt event ska lätta upp stämningen? Vill du få fart på deltagarna och ge alla en upplevelse de minns för alltid? I så fall ska du välja magikern Hans Lindström.  Du och alla gäster får ta del av fascinerande magi, avväpnande humor, oförklarliga tankeläsningsexperiment. Naturligtvis med massvis av publikengagemang. Varför inte ta kontakt redan idag om du vill ha en underhållare som garanterat levererar? Ta kontakt redan idag för ett förutsättningslöst samtal om hur just ditt event kan bli oförglömligt.

  • Upplev fantastisk magi med mängder av skratt
  • Du får en av Sveriges populäraste och mest bokade underhållare till ditt event
  • Du får snabbt svar och en offert inom 24 timmar

 

Underhållning för dig som vill ge dina gäster ett minne för livet

Hans har många strängar på sin lira. Och när dina gäster får uppleva något som är kul, annorlunda och oförglömligt blir stämningen på topp. Varför inte låta Hans köra en av sina mycket underhållande specialiteter: Minglande trollkarl. Funkar finfint under kaffepausen, till lunchen eller till  minglet. Som minglande trollkarl går Hans runt bland gästerna och bjuder på fingerfärdighetstrollerier, publikmedverkan och en stor portion humor så att alla som deltar och tittar får en härlig upplevelse och ett minne för livet.

Underhållning i Stockholm och resten av Sverige

Hans är som sagt en av Sveriges mest populära underhållare på både privata och företagsevent. Du kan välja både stora showen eller en mindre underhållning i form av den minglande trollkarlen. När du väljer den stora showen får du en av Sveriges mest omtalade och populära trolleriunderhållningar. Showen bjuder på en stor dos humor, hänförande illusioner och häpnadsväckande trolleri. Ett mycket uppskattat inslag i showen är när Hans bjuder in publiken att vara med i underhållningen, vilket gör dem till kvällens superstjärnor! Showen kan dessutom anpassas så att den passar temat ditt event. Bäst av allt kanske är när Hans utför en av sina större illusioner. Han kan till exempel trolla fram företagets VD, konferensens huvudtalare eller annan nyckelperson ur tomma intet. Eller såga honom eller henne mitt itu under föreställningen …

En underhållare utöver det vanliga

Begåvad underhållare. Mångsidig trollkarl. Häpnadsväckande magiker. Hans kan beskrivas på många sätt. Men först och främst är han en av Sveriges absolut främsta och mest anlitade underhållare. Så om du vill ge dina gäster en magisk upplevelse oavsett om du väljer ”Minglande trollkarl” där Hans trollar mitt framför ögonen på dina gäster, ”Komisk dörrvakt”, där dina gäster scannas med metalldetektor och hittar olämpliga saker i deras fickor eller om du väljer ”Stora showen” så kommer du att ge dina gäster en upplevelse de aldrig glömmer bort. Varför inte ta kontakt redan idag? Låt Hans hjälpa dig att skapa ett event som dina gäster kommer ihåg för alltid. 

Bjud på underhållning i världsklass på din mässa

Vill du att underhållningen på din mässa ska lätta upp stämningen? Vill du få fart på deltagarna och ge alla en upplevelse de pratar om månader efter mässan? I så fall är Hans Lindströms underhållning precis vad du letar efter. Du och alla deltagare får ta del av fascinerande magi, avväpnande humor, oförklarliga tankeläsningsexperiment. En av höjdpunkterna är att många i publiken får vara med och ta del av underhållningen på scenen. Den här typen är perfekt som en inledning på mässan, som en quickstart efter lunch för att få igång deltagarna eller som finalen på mässan. 

 

 

 

Minglande underhållning – trollkarl Hans hänför dina gäster på nära håll! 

Bjud dina gäster på något som är kul och annorlunda så blir stämningen tipptopp snabbt. Låt Hans köra en av sina specialiteter, ”Minglande trollkarl”, så får dina gäster uppleva trolleri och magi på nära håll. Passar utmärkt under kaffepausen, under lunchen eller som avslutning på minglet. Dina gäster får uppleva fingerfärdighetstrollerier, en stor portion humor och självklart får de själva delta i trolleriet. Alla som deltar och tittar får en upplevelse som de sent ska glömma. Det är en show som blir det självklara samtalsämnet på ditt event.

Magisk scenshow dina gäster sent kommer att glömma

Hans magiska scenshow är en av Sveriges mest omtalade och populära underhållningar inom trolleri och magi. Här bjuds deltagarna på en stor dos humor, hänförande illusioner och häpnadsväckande trolleri. Det kanske mest uppskattade inslaget i showen är när Hans bjuder in publiken att vara med i underhållningen och gör dem till showens stjärnor! Naturligtvis kan denna show anpassas så att den passar ett visst tema som du kanske har på ditt event. Visste du till exempel att Hans kan trolla fram företagets VD, eventets huvudtalare eller en annan nyckelperson ur tomma intet? Eller såga honom eller henne mitt itu brukar också vara ett populärt framträdande …

Komisk dörrvakt – hissnande skratt redan i dörren! 

Nu kan du få full fart på ditt evenemang redan i dörren. Folk kiknar av skrätt när Hans kör den Komiska Dörrvakten. Här får du uppleva ficktjuveri på ett helt nytt sätt – vi lovar att du aldrig sett något liknande. Till exempel scannas dina gäster med en metalldetektor och i deras fickor hittas både handgranater, hamburgare och annat som inte ska finnas där. Det här är garanterat en succéstart på ditt evenemang och en hejdlös rolig upplevelse som dina gäster kommer att prata om länge, länge Den Komiska Dörrvakten och ficktjuven passar alltid om du vill att dina gäster ska komma i stämning redan vid entrén. Och den är speciellt bra då alla gästerna kanske inte känner varandra eftersom de får något att skratta åt och prata om direkt de kommer in på evenemanget. Den här komiska entrévärden passar i de flesta sammanhang. Till exempel när dina gäster anländer till en fest, middag, mässa, konferens, öppet hus eller vid de tillfällen då dina gäster ska ta sig från en lokal till en annan och du vill att något ska hända på vägen. 

Komisk dörrvakt hjälper dig att: 

  • Skapa en härlig stämning som kommer igång redan i dörren
  • Ge dina gäster något att prata om direkt de kommer in i lokalen
  • Få dina gäster att uppleva Dolda kameran – fast live!