Uppdrag 2009

av | 30 dec, 2009

 

 

En vanlig syn

17 december 2009

På väg hem från Katrineholm i snöyran efter trolleri gig. 4500 mil hittills i år……


 

 

Julbord på Camarillo

15 december 2009

Ikväll gjorde jag middagsunderhållning åt ett företag på restaurang Camarillo. Kul att vara tillbaka på Camarillo som faktiskt är uppbyggt av en trollkarl & uppfinnare som heter Lino Aiello. Lino driver sedan 2006 Camarillo Magic Bar på Teneriffa.
 

 

Scenshow på Restaurang Blekholmen

11 december 2009

Hade tur och fick tag på en perfekt parkering precis utanför restaurangen när jag anlände från kvällens första gig på ”Ett litet kök”. Jag var här redan tidigare på dagen och riggade både ljud & ljusanläggning för min scenshow. Lite nyfiken på hur nykter publiken skulle vara med följande förutsättningar: 130 personer från ett byggföretag hade sedan klockan 19 ätit & druckit julbord, klockan är nu 22 och det är dags att köra en avslutande scenshow till kaffet. Det visade sig att gästerna var förvånansvärt nyktra och det blev en kanonshow som avslutning på julbordet.

 

 

Trolleri julfest GE Capital

11 december 2009

Ikväll underhöll jag ca: 200 gäster från GE Capital på deras julfest på ”Ett litet kök” i Stockholm. En trevlig lokal i direkt anslutning till inredningsbutiken R.O.O.M som för en tid sedan tyvärr stängde ned sin verksamhet. Gästerna fick skratta åt min komiska dörrvakt när de anlände och sedan avnjuta trolleri på nära håll när jag minglade runt bland borden. Hann precis färdigt enligt körschemat och hastade iväg till nästa arrangemang i kväll.

 

 

Trolleriunderhållning julfest FRA

10 december 2009

Är tillbaka igen tillbaka på Restaurang Jungfrusund på Ekerö som jag var med och invigde förra året. Ikväll gör jag en Julfest åt FRA med hela min middagsunderhållning. Kvällen började med en varm eldshow utomhus till välkomstdrinken.
 

 

Underhållning drink SBU

3 december 2009

Ikväll kör jag minglande drinkunderhållning på SBU:s (Statens beredning för medicinsk utvärdering) internationella konferens. Kul arrangemang med drygt 100 stycken vetgiriga forskare från hela världen som verkligen ville se allt på nära håll. Detta är ganska typiskt för just forskare, läkare och också tekniker har jag märkt. De vill gärna finna en ”lösning” på trolleriet istället för att luta sig tillbaka och bli underhållna.
 

 

Magishow Volvo på Eriksbergshallen

9 maj 2009

Showar ikväll för Volvo Penta på Eriksbergshallen i Göteborg. De har en stor internationell säljkonferens som avslutas med en magisk kväll. Gillar verkligen att showa på Eriksbergshallen. Alltid bra förutsättningar och en himla trevlig lokal & personal.

Underhållning Hans Lindström Eriksbergshallen Göteborg