Uppdrag 2018

av | 26 nov, 2018

 

 

Överraskningsfest på Eric Ericsonhallen i Stockholm

20 januari 2018

Ikväll jobbade jag på urfina Eric Ericsonhallen på Skeppsholmen mitt i Stockholm. Kul event då det var en stor överraskningsfest som jubilaren inte visste om. Riktigt trevligt event med eldshow av duktiga Illumina, DJ, band och mig som magiker.

Eric Ericsonhallen Magiker Hans Lindström privat fest

 

 

Magi på PostNord Strålfors Nordic Sales Conference

22 januari 2018

Kul show idag på PostNord Strålfors ikoniska huvudkontor på gränsen mellan Solna och Stockholm. Alltid undrat hur det ser ut inuti denna byggnad när man åker förbi. Den var lika fin inuti som utanpå. Och den där PostNord skylten utanför entrén den är faktiskt så stor som man tror:)  Under middagen skapade jag underhållning tillsammans med musiker på deras Nordic Sales Conference. Gästerna var 130 stycken medarbetare från hela Norden.

PostNord Strålfors ikoniska byggnad

PostNord skylten Solna

Skylten bakifrån

 

 

Magisk show på kick-off åt Nasdaq Stockholm

20 februari 2018

Skapar magisk underhållning åt Nasdaq Stockholm som idag har en kick-off med teambuilding aktivitet. Är på fina AVEQIA på Tulegatan 11 i Stockholm som erbjuder matlagning i grupp ledd av riktigt duktiga proffskockar. Gästerna delas in i mindre grupper och varje grupp ansvarar för tillagningen av en maträtt såsom förrätt, mellanrätt, varmrätt och dessert. Senare under kvällen samlas alla kring samma bord och bjuder varandra på sina kreationer. Och här hade jag dens stora äran att få komma in och köra en variant av en close up förställning där gästerna utöver den goda maten fick uppleva min magi på riktigt, riktigt nära håll. God mat, gott vin, trevligt sällskap och bra magi skapade en grym kväll för Nasdaq på deras kick-off.

magi underhållning kick-off Nasdaq Stockholm

 

 

Underhållning åt SEB på Ledarskapsdagen

15 mars 2018

Underhållning på mingel efter konferens åt SEB. På fina Quality Hotel Friends i Solna utanför Stockholm har SEB samlat 300 st ledare från hela organisationen från hela landet. Jag underhåller dem på minglet innan middagen med magi på nära håll. En perfekt underhållningsform då det är mycket folk och man vill att det ska hända något kul bland gästerna utan att ta uppmärksamhet från hela rummet samtidigt.

underhållning konferens SEB Ledarskapsdagen

 

 

Skapar magiskt jubileum åt Friskis&Svettis 40 år

16 mars 2018

Skapar magisk underhållning åt Sveriges största idrottsförening Friskis&Svettis som i år firar 40 årsjubileum. Idag har också föreningen årsstämma och jag underhåller de drygt 200 gästerna under sin middag & jubileumsfest.

magiker jubileum Friskis&Svettis 40 år