Uppdrag 2019

av | 12 feb, 2019

Magisk avslutningsmiddag åt KPMG & SKF i Göteborg Slottsviken

15 januari 2019

Ikväll underhåller jag som magiker på superfina Slottsviken i Mölndal strax utanför Göteborg. Slottsviken är SKF:s representationsbyggnad sedan 1950-talet. De internationella gästerna är inbjudna av KPMG som tillsammans med SKF motion Technologys firar ett avslut i ett längre projekt. Superlyckad kväll med massor av magi, god mat och hög stämning. Alltid lika kul att köra för lite mindre sällskap också då och då.

magi Slottsviken åt KMPG SKF Hans Lindström
Fanns mycket läsning i dagens loge. Här är reskontran från 1935.

Konferensaktivitet för Kronans Apotek i Malmö

29 januari 2019

I december var jag hos Kronans Apotek och underhöll på deras chefskonferens i Malmö och idag är jag redan tillbaka. Bjuder alla konferensdeltagarna på en rolig aktivitet / kurs som vi kör precis efter lunch. Ett perfekt sätt att aktivera gästerna på den så annars sömniga timmen efter lunch på en konferens.

lugnet före stormen aktivitet för Kronans apotek Malmö
Lugnet före stormen

Magisk invigning hos Bilmetro i Borlänge

31 januari 2019

Idag lättar jag upp stämningen hos Bilmetro i Borlänge inviger sin nya fina bilhall för dedikerad för transportbilar. De drygt 200 gästerna får ett skratt i dörren när de möter min komiska dörrvakt som hittar alla möjliga konstiga saker i deras fickor när de anländer. Sedan får de förundras på nära håll åt trolleri när jag minglar runt bland gästerna som minglande magiker.

Underhållning på internationellt kundevent åt Manitou Group i Stockholm

7 februari 2019

Skapar idag en lättsam stämning åt Manitou Group som har ett årligt säljmöte för sina återförsäljare. Med ett 60-tal internationella gäster från hela Europa gör att det inte är helt enkelt att hitta lämplig underhållning. Men med magi och humor som jag använder mig av så skapas en lättsam stämning som fungerar mycket bra vid internationella event.

Kul kväll då jag dels underhöll gästerna som minglande magiker under deras transfer via båt från Stockholm ut till Vaxholms kastell. En färd på ca: 1,5 timmar. Med underhållning så känns färden mycket kortare. Väl ute på Kastellet så minglade jag vidare med magi under middagen och avslutade sedan med en after dinner show till kaffet.

magisk underhållning Vaxholms kastell åt Manitou
Vacker ankomst till Vaxholms kastell via båt

Magishow åt Apotekarsocieteten i Stockholm

12 februari 2019

Showar ikväll för Apotekarsocieteten i deras fina bibliotek. Det är andra gången jag är i denna fina lokal som faktiskt ligger på samma gata som min egen replokal/lager. Bara ca: 50 meter bort vilket gör detta till ett av de ”närmaste” giggen någonsin.

Publiken satt i biosittning vilket var trevligt då jag oftast kör min show i samma rum som middagen vilket innebär att publiken sitter runt bord framför scenen. Med denna sittning så ser ju alla i publiken klart bättre samtidigt som de även är lite närmare avståndsmässigt. Kändes som lite vardagslyx på jobbet:)

magiker Apotekarsocieteten Stockholm
I dagens showrum finns det ca: 20.000 Nordiska böcker om läkemedelsanvändning etc.

På världens största magikongress i Blackpool

15-17 februari 2019

Åter dags för några dagars magikonferens i Blackpool. Detta är ett årligt event som i år samlar hela 4.400 st magiker från hela världen. Under dagarna tre framförs massor av seminarier och shower i alla möjliga olika områden som close up, scentrolleri, illusioner, mentalmagi m.m. Utöver detta är även de flesta stora tillverkarna av olika produkter som vi använder oss av här och visar upp sina nyheter etc. Riktigt bra dagar med inspiration, vidareutbildning och socialt umgänge med kollegor.

magikongress blackpool utställare
Utställarna
Blackpool magisk kongress utställare
Demonstration av den klassiska illusionen svävande damen
Blackpool magikongress illusionist
En av riktigt många bra shower

Globen 30 år

19 februari 2019

Idag fyller Globen 30 år. Var en utav de artister som hade äran att få vara med och underhålla på invigningen den 19 februari 1989. Tänk vad tiden går fort. Hela denna veckan projiceras olika citat från publiken om deras bästa minnen.

Globen 30 år magi på invigningen

Magisk middag åt Swedbank

21 februari 2019

Idag skapar jag en magisk middag åt en av koncernledningarna inom en del av Swedbank. Jobbar på fina Junibacken och har idag Villa Villekulla som kuliss på min ena sida och utsikt över Nybroviken på min andra sida. Många av gästerna är internationella så jobbar på engelska idag. Alltid lika kul att se hur bra magi fungerar som underhållningsform åt grupper från många olika länder. Kombinationen magi och humor är verkligen en universell underhållningsform.

magi Swedbank Junibacken Stockholm
Kul kuliss i form av Villa Villekulla på ena sidan gästerna idag

Konferensaktivitet åt Vattenfall på Ringhals

7 mars 2019

Dagens första gig är en konferensaktivitet åt en mindre grupp konferensgäster på Ringhals på deras lunch. Efter detta nu i snabb fart tillbaka till Landvetter för att hinna med planet till Stockholm för kvällens event där.

lunchaktivitet Ringhals magiker Hans Lindström

Magiskt 100-årsfirande hos Ålandsbanken

7 mars 2019

Nu tillbaka i Stockholm där jag ikväll underhåller på Ålandsbankens fina huvudkontor i Stockholm på Stureplan. Jag bjuder de ca: 100 gästerna på close up magi när jag går runt och förtrollar publiken på nära håll samtidigt som de minglar med bubbel och god mat. En som alltid mycket lyckat kombination:)

magi Ålandsbanken Stockholm
Ålandsbankens kontor på Stureplan
magiker Ålandsbanken 100 år Stockholm
Grattis Ålandsbanken 100 år!

Trollerishow på Tornvillan

9 mars 2019

Idag underhåller jag en grupp gäster där en stor del kommer från Tyskland så idag blir det en show på engelska. Jag gör en trollerishow för allihopa under drinken på Tornvillan ute i Nacka strax söder om Stockholm.

trollerishow Tornvillan Stockholm
Fina Tornvillan i anslutning till Hotell J

Middagsunderhållning åt Toyota

11 mars 2019

Underhåller ikväll ca: 150 Toyotaförsäljare från hela landet på deras konferensmiddag. De är i Stockholm i dagarna två och har utbildning på en ny bilmodell. Nu under middagen bjuder jag på uppsluppen stämning med hjälp magi och humor då jag minglar runt dem och underhåller.

magiker middag Toyota Stockholm
Röda mattan är utrullad och festen kan börja
magisk middagsunderhållning Toyota

Magi åt Toyota dag två

13 mars 2019

Dag två åt Toyota på Training Partners fina anläggning i Arlanda Stad norr om Stockholm. Nu väntar 150 nya glada försäljare från Toyotas olika bilhallar runt om i landet på underhållning. Så nu repris på det lyckade evenemanget som jag gjorde i förrgår.

mingelmagi Toyota Stockholm
Lugnet före stormen i den fint uppbyggda mingelytan
minglande magiker Toyota

Magi på Uddevallas största tjejkväll

16 mars 2019

Underhållning på Hotell Carlia och Meatings Carlia för drygt 300 tjejer ikväll. Det är en välgörenhetsgala i Uddevalla där överskottet går till Bröstcancerfonden. En lyckad kväll med god mat magi och härlig musik av Richardo.

Annorlunda serving av dryck till logen

23 mars 2019

På kvällens jobb fick jag denna annorlunda servering av dryck till mig. Samtidigt som jag åt och väntade på min tur så spelade Thorsten Flinck för publiken.

Konferensaktivitet för Svenska kyrkan

3 april 2019

Idag kör jag en interaktiv konferens aktivitet på ett frukostmöte för Svenska kyrkan. Kan berätta att jag är mycket mer glad och piggare än vad denna bild visar:)

konferens aktivitet svenska kyrkan

Magi på 50-års jubileum åt ELU

11 april 2019

Idag hjälper jag elkonsultföretaget ELU att skapa ett magiskt 50-årsjubileum. De har bjudit in ca: 350 kunder till fina eventlokalen Magasinet som är en del av Münchenbryggeriet. Där bjuds de på en minst sagt oväntad entré med mon komiska dörrvakt som ”hittar” konstiga saker i deras fickor när de anländer. Sedan blir det aktiviteter, god mat, musik och mer magi från mig:)
Lite mer bilder från eventet finns här: ELU 50 år

magiker Münchenbryggeriet Magasinet ELU 50 årsjubileum
En obligatorisk selfie i deras fotoautomat

Minglande magiker Linköpings Universitet

13 april 2019

Skapar idag magi på landets största darttävling DÖMD. En heldagstävling i kårhuset Kårallen på Linköpings Universitet, Campus Walla. Som minglande magiker underhåller jag de tävlande och publiken mellan tävlingarna.

magiker linköpings universitet på DÖMD

Magisk middag på Sjörök i Karlskrona

4 maj 2019

Skapar magisk middag på grymma restaurangen Sjörök i Karlskrona. Medans gästerna äter härliga skaldjursplatåer underhåller jag dem med magi på nära håll. I dagens loge har jag en ”vinvägg” med utsikt in till gästerna. Under dagens show hände det att en av gästerna skrev med min spritpenna rakt på min kavaj:) Men inga hard feelings från min sida eftersom jag antagligen gav lite oklara instruktioner.

Minglande magiker hos Roschier

8 maj 2019

Minglar idag runt bland gästerna hos advokatbyrån Roschier på deras huvudkontor i Stockholm. Underhåller drygt hundratalet gäster på ett mingelevent på vad som antagligen är en av stans absolut finaste takterasser:)

magiker roschier stockholm

Magishow på Steam Hotel i Västerås

10 maj 2019

Idag har DHL transportörerna konferens samt årsmöte och därefter en påföljande konferensmiddag. Här hjälper jag dem skapa en rolig och annorlunda middag med magiska inslag. Efter middagen spelar Rydell & Quick upp till dans.

Underhållning på Kolskjulet i Stockholm

17 maj 2019

Dagens showplats har en av huvudstadens mest sjönära placeringar precis bredvid Stockholms inlopp längst ut på Blasieholmen. Här underhåller jag gästerna med magi på nära håll när de minglar runt på deras drink samt sedan en show under maten.

Magiskt 100-årsjubileum i Arvika

18 maj 2019

Tillbaka på fina Scandic hotel i Arvika idag. Här underhåller jag Färg & Co som firar sitt 100-årsjubileum. Min komiska dörrvakt ser till att alla gästerna får ett garanterat skratt i entrén innan drinken. Sedan bjuder jag gästerna på en magisk efter dinner show till kaffet.

Minglande underhållning på Operaterrassen

20 maj 2019

Idag underhåller jag som minglande magiker på underbara Operaterrassen i Stockholm. Gästerna är drygt 100-talet internationella gäster från Swedish Arbitration Association som under dagen haft en konferens och nu har sin avslutande konferensmiddag. Jag ser till att gästerna trivs samtidigt som de får uppleva magi på nära håll.

Magisk middag åt SEB Ledarskapsdag 2019

21 maj 2019

Skapar en magisk middag år SEB som har sin årliga Ledarskapsdag för 450 chefer från hela landet. Lokalen är fina eventlokalen Strawberry Fields på Quality Hotel Friends i Solna utanför Stockholm. Är det inte så att bara namnet på lokalen får en på glatt humör:) Extra roligt att få köra detta event då jag även gjorde samma event förra året.

magiker underhållning seb ledarskapsdagar quality hotel friends
magisk underhållning seb ledarskapsdagar quality hotel friends

ELU 50 års-jubileum i

23 maj 2019

Tillbaka hos ELU för mer underhållning på deras 50-årsfirande. Denna gången på deras kontor i Göteborg. Gästerna fick möta min komiska dörrvakt i entrén och sedan mer trolleri på nära håll som minglande magiker.

Underhållning konferensmiddag på Skåvsjöholm

24 maj 2019

Idag after dinner show och mingelmagi till drinken på fina Skåvsjöholm. Kunden är Ownit Bredband som har en kick-off för sina medarbetare och därefter avslutande konferensmiddag som jag underhåller på.

magiker underhållning middag ownit skåsjöholm
Grymt fint läge på Skåvsjöholms restaurang:)

Magi på franska

7 juli 2019

På vägen till Franska Rivieran passerar vi idag Châteauneuf-du-Pape. Och här besöker vi en god vän som bjuder oss på en härlig grillunch med sin familj. Jag passar på att bjuda på lite magi. Varav delar av den är på knagglig franska:) Grym lunch!

magi Frankrike Châteauneuf-du-Pape du pape

100-årsfest i Karlskrona

10 augusti 2020

I underhåller jag på en 100-årsfest med temat sällskapsresan. Satte stämningen på festen tillsammans med eminenta musikern Jamie Meyer som stod för den musikaliska biten.