Uppdrag 2019

Magisk avslutningsmiddag åt KPMG & SKF i Göteborg Slottsviken

15 januari 2019

Ikväll underhåller jag som magiker på superfina Slottsviken i Mölndal strax utanför Göteborg. Slottsviken är SKF:s representationsbyggnad sedan 1950-talet. De internationella gästerna är inbjudna av KPMG som tillsammans med SKF motion Technologys firar ett avslut i ett längre projekt. Superlyckad kväll med massor av magi, god mat och hög stämning. Alltid lika kul att köra för lite mindre sällskap också då och då.

magi Slottsviken åt KMPG SKF Hans Lindström
Fanns mycket läsning i dagens loge. Här är reskontran från 1935.

Konferensaktivitet för Kronans Apotek i Malmö

29 januari 2019

I december var jag hos Kronans Apotek och underhöll på deras chefskonferens i Malmö och idag är jag redan tillbaka. Bjuder alla konferensdeltagarna på en rolig aktivitet / kurs som vi kör precis efter lunch. Ett perfekt sätt att aktivera gästerna på den så annars sömniga timmen efter lunch på en konferens.

lugnet före stormen aktivitet för Kronans apotek Malmö
Lugnet före stormen

Magisk invigning hos Bilmetro i Borlänge

31 januari 2019

Idag lättar jag upp stämningen hos Bilmetro i Borlänge inviger sin nya fina bilhall för dedikerad för transportbilar. De drygt 200 gästerna får ett skratt i dörren när de möter min komiska dörrvakt som hittar alla möjliga konstiga saker i deras fickor när de anländer. Sedan får de förundras på nära håll åt trolleri när jag minglar runt bland gästerna som minglande magiker.

Underhållning på internationellt kundevent åt Manitou Group i Stockholm

7 februari 2019

Skapar idag en lättsam stämning åt Manitou Group som har ett årligt säljmöte för sina återförsäljare. Med ett 60-tal internationella gäster från hela Europa gör att det inte är helt enkelt att hitta lämplig underhållning. Men med magi och humor som jag använder mig av så skapas en lättsam stämning som fungerar mycket bra vid internationella event.

Kul kväll då jag dels underhöll gästerna som minglande magiker under deras transfer via båt från Stockholm ut till Vaxholms kastell. En färd på ca: 1,5 timmar. Med underhållning så känns färden mycket kortare. Väl ute på Kastellet så minglade jag vidare med magi under middagen och avslutade sedan med en after dinner show till kaffet.

magisk underhållning Vaxholms kastell åt Manitou
Vacker ankomst till Vaxholms kastell via båt

Magishow åt Apotekarsocieteten i Stockholm

12 februari 2019

Showar ikväll för Apotekarsocieteten i deras fina bibliotek. Det är andra gången jag är i denna fina lokal som faktiskt ligger på samma gata som min egen replokal/lager. Bara ca: 50 meter bort vilket gör detta till ett av de ”närmaste” giggen någonsin.

Publiken satt i biosittning vilket var trevligt då jag oftast kör min show i samma rum som middagen vilket innebär att publiken sitter runt bord framför scenen. Med denna sittning så ser ju alla i publiken klart bättre samtidigt som de även är lite närmare avståndsmässigt. Kändes som lite vardagslyx på jobbet:)

magiker Apotekarsocieteten Stockholm
I dagens showrum finns det ca: 20.000 Nordiska böcker om läkemedelsanvändning etc.

På världens största magikongress i Blackpool

15-17 februari 2019

Åter dags för några dagars magikonferens i Blackpool. Detta är ett årligt event som i år samlar hela 4.400 st magiker från hela världen. Under dagarna tre framförs massor av seminarier och shower i alla möjliga olika områden som close up, scentrolleri, illusioner, mentalmagi m.m. Utöver detta är även de flesta stora tillverkarna av olika produkter som vi använder oss av här och visar upp sina nyheter etc. Riktigt bra dagar med inspiration, vidareutbildning och socialt umgänge med kollegor.

magikongress blackpool utställare
Utställarna
Blackpool magisk kongress utställare
Demonstration av den klassiska illusionen svävande damen
Blackpool magikongress illusionist
En av riktigt många bra shower

Globen 30 år

19 februari 2019

Idag fyller Globen 30 år. Var en utav de artister som hade äran att få vara med och underhålla på invigningen den 19 februari 1989. Tänk vad tiden går fort. Hela denna veckan projiceras olika citat från publiken om deras bästa minnen.

Globen 30 år magi på invigningen

Magisk middag åt Swedbank

21 februari 2019

Idag skapar jag en magisk middag åt en av koncernledningarna inom en del av Swedbank. Jobbar på fina Junibacken och har idag Villa Villekulla som kuliss på min ena sida och utsikt över Nybroviken på min andra sida. Många av gästerna är internationella så jobbar på engelska idag. Alltid lika kul att se hur bra magi fungerar som underhållningsform åt grupper från många olika länder. Kombinationen magi och humor är verkligen en universell underhållningsform.

magi Swedbank Junibacken Stockholm
Kul kuliss i form av Villa Villekulla på ena sidan gästerna idag

Konferensaktivitet åt Vattenfall på Ringhals

7 mars 2019

Dagens första gig är en konferensaktivitet åt en mindre grupp konferensgäster på Ringhals på deras lunch. Efter detta nu i snabb fart tillbaka till Landvetter för att hinna med planet till Stockholm för kvällens event där.

lunchaktivitet Ringhals magiker Hans Lindström

Magiskt 100-årsfirande hos Ålandsbanken

7 mars 2019

Nu tillbaka i Stockholm där jag ikväll underhåller på Ålandsbankens fina huvudkontor i Stockholm på Stureplan. Jag bjuder de ca: 100 gästerna på close up magi när jag går runt och förtrollar publiken på nära håll samtidigt som de minglar med bubbel och god mat. En som alltid mycket lyckat kombination:)

magi Ålandsbanken Stockholm
Ålandsbankens kontor på Stureplan
magiker Ålandsbanken 100 år Stockholm
Grattis Ålandsbanken 100 år!

Trollerishow på Tornvillan

9 mars 2019

Idag underhåller jag en grupp gäster där en stor del kommer från Tyskland så idag blir det en show på engelska. Jag gör en trollerishow för allihopa under drinken på Tornvillan ute i Nacka strax söder om Stockholm.

trollerishow Tornvillan Stockholm
Fina Tornvillan i anslutning till Hotell J

Middagsunderhållning åt Toyota

11 mars 2019

Underhåller ikväll ca: 150 Toyotaförsäljare från hela landet på deras konferensmiddag. De är i Stockholm i dagarna två och har utbildning på en ny bilmodell. Nu under middagen bjuder jag på uppsluppen stämning med hjälp magi och humor då jag minglar runt dem och underhåller.

magiker middag Toyota Stockholm
Röda mattan är utrullad och festen kan börja
magisk middagsunderhållning Toyota

Magi åt Toyota dag två

13 mars 2019

Dag två åt Toyota på Training Partners fina anläggning i Arlanda Stad norr om Stockholm. Nu väntar 150 nya glada försäljare från Toyotas olika bilhallar runt om i landet på underhållning. Så nu repris på det lyckade evenemanget som jag gjorde i förrgår.

mingelmagi Toyota Stockholm
Lugnet före stormen i den fint uppbyggda mingelytan
minglande magiker Toyota

Magi på Uddevallas största tjejkväll

16 mars 2019

Underhållning på Hotell Carlia och Meatings Carlia för drygt 300 tjejer ikväll. Det är en välgörenhetsgala i Uddevalla där överskottet går till Bröstcancerfonden. En lyckad kväll med god mat magi och härlig musik av Richardo.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.