Uppdrag 2019

Magisk avslutningsmiddag åt KPMG & SKF i Göteborg Slottsviken

15 januari 2019

Ikväll underhåller jag som magiker på superfina Slottsviken i Mölndal strax utanför Göteborg. Slottsviken är SKF:s representationsbyggnad sedan 1950-talet. De internationella gästerna är inbjudna av KPMG som tillsammans med SKF motion Technologys firar ett avslut i ett längre projekt. Superlyckad kväll med massor av magi, god mat och hög stämning. Alltid lika kul att köra för lite mindre sällskap också då och då.

magi Slottsviken åt KMPG SKF Hans Lindström
Fanns mycket läsning i dagens loge. Här är reskontran från 1935.

Konferensaktivitet för Kronans Apotek i Malmö

29 januari 2019

I december var jag hos Kronans Apotek och underhöll på deras chefskonferens i Malmö och idag är jag redan tillbaka. Bjuder alla konferensdeltagarna på en rolig aktivitet / kurs som vi kör precis efter lunch. Ett perfekt sätt att aktivera gästerna på den så annars sömniga timmen efter lunch på en konferens.

lugnet före stormen aktivitet för Kronans apotek Malmö
Lugnet före stormen

Magisk invigning hos Bilmetro i Borlänge

31 januari 2019

Idag lättar jag upp stämningen hos Bilmetro i Borlänge inviger sin nya fina bilhall för dedikerad för transportbilar. De drygt 200 gästerna får ett skratt i dörren när de möter min komiska dörrvakt som hittar alla möjliga konstiga saker i deras fickor när de anländer. Sedan får de förundras på nära håll åt trolleri när jag minglar runt bland gästerna som minglande magiker.

Underhållning på internationellt kundevent åt Manitou Group i Stockholm

7 februari 2019

Skapar idag en lättsam stämning åt Manitou Group som har ett årligt säljmöte för sina återförsäljare. Med ett 60-tal internationella gäster från hela Europa gör att det inte är helt enkelt att hitta lämplig underhållning. Men med magi och humor som jag använder mig av så skapas en lättsam stämning som fungerar mycket bra vid internationella event.

Kul kväll då jag dels underhöll gästerna som minglande magiker under deras transfer via båt från Stockholm ut till Vaxholms kastell. En färd på ca: 1,5 timmar. Med underhållning så känns färden mycket kortare. Väl ute på Kastellet så minglade jag vidare med magi under middagen och avslutade sedan med en after dinner show till kaffet.

magisk underhållning Vaxholms kastell åt Manitou
Vacker ankomst till Vaxholms kastell via båt

Magishow åt Apotekarsocieteten i Stockholm

12 februari 2019

Showar ikväll för Apotekarsocieteten i deras fina bibliotek. Det är andra gången jag är i denna fina lokal som faktiskt ligger på samma gata som min egen replokal/lager. Bara ca: 50 meter bort vilket gör detta till ett av de ”närmaste” giggen någonsin.

Publiken satt i biosittning vilket var trevligt då jag oftast kör min show i samma rum som middagen vilket innebär att publiken sitter runt bord framför scenen. Med denna sittning så ser ju alla i publiken klart bättre samtidigt som de även är lite närmare avståndsmässigt. Kändes som lite vardagslyx på jobbet:)

magiker Apotekarsocieteten Stockholm
I dagens showrum finns det ca: 20.000 Nordiska böcker om läkemedelsanvändning etc.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.