Uppdrag 2020

av | 25 jan, 2020

Kickstartar 2020 med 2 olika spelplatser i Stockholm på första dagen

7 januari 2020

Nu är välbehövlig semester slut och starten på både ett nytt arbetsår och decennium. Kickar igång detta med att showa på två stycken olika spelplatser. Kvällens första är i Älta så nästan på hemmaplan:) Dagens andra spelplats är Restaurang Pong på Nybrogatan. Denna spelplats bjöd på lite enklare förutsättningar att köra mingelmagi på då det fanns betydligt mer plats. Gick runt och skapade mingelmagi för en kickoff åt Nacka kommun.

Mingelmagi på Östermalm

18 januari 2020

Tillbaka på Östermalm i Stockholm igen där jag ikväll skapar magisk stämning med mingelmagi. Ett mindre sällskap med blandad publik så blev lite blandat med både nytt och gammalt.

minglande magiker stockholm östermalm 2020

Magisk kundmiddag åt Indecap

23 januari 2020

Skapar ikväll en magisk kundmiddag åt fondförvaltaren Indecap på fina restaurang Le Rouge i Gamla stan i Stockholm. Gästerna är från hela landet och har under dagen haft konferens och har nu en avslutande middag. Kvällen bjöd på min komiska dörrvakt i dörren, minglande magiker under maten och en avslutande trollerishow till kaffet.

magisk kundmiddag indecap le rouge stockholm

Internationell Kick-off åt MSX i Göteborg

24 januari 2020

Idag har jag förflyttat mig ned till västkusten och Göteborg. Har middagsunderhållning på Elite Park Avenue Hotel på Avenyn. Kunden MSX har en internationell konferens och kick-off som avslutas med en middag som jag skapar en magisk stämning på. Blev mycket skratt under kvällen och jag hann även med att prova på några nya ideér som föll väl ut:)

magisk underhållning kick-off göteborg elite plaza msx

Underhållning åt Berlex på Marsstrands Havshotell

25 januari 2020

Ikväll har jag förflyttat mig ännu längre ut på Västkusten nämligen till Marsstrand och det helt fantastiska Marsstrands Havshotell. Här kör jag underhållning åt företaget Berlex som har en kick-off för sina anställda och respektive. Blir alltid så bra när företagen bjuder in sina anställda med sina respektive. Tycker verkligen att fler företag borde göra detta oftare.

Magi på kick-off åt Rituals i Stockholm

3 februari 2020

Idag hjälper jag Rituals som samlat alla sina butikschefer i landet för en två dagars kick-off. Jag skapar med magi och humor en lättsam stämning på konferensmiddagen de har mellan de två dagarna. Platsen är eventlokalen på fina Downtown Camper by Scandic i Stockholm vid Brunkebergstorg.

Show på Junibacken

7 februari 2020

Ikväll show och mingel i en av Stockholms roligaste lokaler Junibacken. Många tänker sig nog bara Junibacken som ett renodlat ställe för barnfamiljer men när de stänger efter dagens aktiviteter så blir detta en väldigt fin festlokal med rolig interiör. Dessutom med ett väldigt bra läge nära vattnet med hela Nybroviken som kuliss i fjärran.

Till Blackpool på världens största magikongress

14 februari 2020

”Firar” alla hjärtans dag tillsammans med 4500 kollegor från hela världen i Blackpool. Besöker den här kongressen för minst tionde gången men är fortfarande lika fascinerad. Detta är världens största magikongress där magiker från alla världens hörn deltar. Under dagarna tre säljs det magiska hemligheter och fortbildas med så många seminarium att man inte hinner se hälften. Kvällarna är fulla av olika shower och efter det och däremellan socialt umgänge med kollegor för att utbyta erfarenheter & idéer.

Magi på Barnkalaset i Norsjö

29 februari 2020

Sportlov i stora delar av landet denna vecka. Jag är i Norrland eller egentligen i Västerbotten och Norsjö som ligger 8 mil nordväst om Skellefteå. Här medverkar jag i något som kallas Barnkalaset och är ett event riktakt mot barn & familjer. En dag med ansiktsmålning, roliga aktiviteter och en avslutande trolleriföreställning av mig.

Magisk invigning hos Loxodonta i Ludvika

5 mars 2020

Idag skapar jag en magisk stämning hos IT-konsultbolaget Loxodonta som inviger sitt nya fina kontor i centrala Ludvika. Kontoret är en ombyggd del Åhlens gamla restaurang och här har de verkligen lyckats att skapa ett funktionellt nytt huvudkontor med bra lokaler för både konsulter, support, administration och sällskapsytor.

Under dagens invigning skapar jag som minglande magiker en lättsam stämning och ett samtalsämne bland gästerna som är företagets konsulter, kunder och leverantörer.

magisk invigning ludvika loxodonta

Magi för vårdpersonal i Stockholm

29 maj 2020

Efter nästan 3 månaders total stiltje där alla evenemang under resten av året ställts in p.g.a Covid-19 så blev det idag äntligen dags att få underhålla lite gäster live igen. Och glädjande nog får jag skapa magi för vårdpersonal på deras interna event i deras egna lokaler.

magiker stockholm maj 2020

Student trolleri Skurusundet

30 maj 2020

Först inga gig på 3 månader och nu helt plötsligt 2 st på 2 dagar. Idag hade jag äran att få förgylla Linas studentbjudning i Skurusundet strax utanför Stockholm.

Magiskt inslag på 30-årsfest

3 juli 2020

Den här våren har antalet gig jag gjort verkligen varit få. Men de få jag gör är desto roligare. Älskar när jag får göra magi för små sällskap. Idag fick jag köra en close up show för Sofia och hennes kompisar som firade hennes 30-årsdag.

Magi via live stream för Philips

21 augusti 2020

Nya tider med nya förutsättningar. Idag kör jag digital magiunderhållning på distans för Philips säljteam i hela Europa och deras familjer. Säljarna har under dagen haft en säljkonferens via Zoom som nu avslutas med en gemensam AW tillsammans med deras familjer. Mycket interaktiva trick där deltagarna själva var med i magin med rekvisita som vi skickat ut i förväg. Otroligt kul och lärorikt!

Magisk oktoberfest för Paragon

18 september 2020

I kväll kör jag underhållning på en oktoberfest hos Paragon i Vallentuna norr om Stockholm. Det är ett företagsevent och genomförs såklart enligt alla Corona regler för att minska smittspridningen. Alla gäster har sina bestämda bord och de sitter tillsammans med kollegor som de normalt jobbar med i samma rum.

magisk oktoberfest paragon magiker Hans Lindström

Magishow i Skänninge

19 september 2020

Idag har jag åkt ner till Skänninge där jag firar en jubilar med en magisk show till deras middag.

magishow skänninge magiker Hans Lindström

Konferensaktivitet hos Stockholm Eyewear

1 oktober 2020

Börjar dagen hos Stockholm Eyewear i deras butik på Odengatan i Stockholm. Här jag håller en rolig konferensaktivitet åt deras anställda som en skön paus mellan olika utbildnings block.

konferens aktivitet stockholm eyewear