Uppdrag 2020

Kickstartar 2020 med 2 olika spelplatser i Stockholm på första dagen

7 januari 2020

Nu är välbehövlig semester slut och starten på både ett nytt arbetsår och decennium. Kickar igång detta med att showa på två stycken olika spelplatser. Kvällens första är i Älta så nästan på hemmaplan:) Dagens andra spelplats är Restaurang Pong på Nybrogatan. Denna spelplats bjöd på lite enklare förutsättningar att köra mingelmagi på då det fanns betydligt mer plats. Gick runt och skapade mingelmagi för en kickoff åt Nacka kommun.

Mingelmagi på Östermalm

18 januari 2020

Tillbaka på Östermalm i Stockholm igen där jag ikväll skapar magisk stämning med mingelmagi. Ett mindre sällskap med blandad publik så blev lite blandat med både nytt och gammalt.

minglande magiker stockholm östermalm 2020

Magisk kundmiddag åt indecap

23 januari 2020

Skapar ikväll en magisk kundmiddag åt fondförvaltaren Indecap på fina restaurang Le Rouge i Gamla stan i Stockholm. Gästerna är från hela landet och har under dagen haft konferens och har nu en avslutande middag. Kvällen bjöd på min komiska dörrvakt i dörren, minglande magiker under maten och en avslutande trollerishow till kaffet.

magisk kundmiddag indecap le rouge stockholm

Internationell Kick-off åt MSX i Göteborg

24 januari 2020

Idag har jag förflyttat mig ned till västkusten och Göteborg. Har middagsunderhållning på Elite Park Avenue Hotel på Avenyn. Kunden MSX har en internationell konferens och kick-off som avslutas med en middag som jag skapar en magisk stämning på. Blev mycket skratt under kvällen och jag hann även med att prova på några nya ideér som föll väl ut:)

magisk underhållning kick-off göteborg elite plaza msx

Underhållning åt Berlex på Marsstrands Havshotell

25 januari 2020

Ikväll har jag förflyttat mig ännu längre ut på Västkusten nämligen till Marsstrand och det helt fantastiska Marsstrands Havshotell. Här kör jag underhållning åt företaget Berlex som har en kick-off för sina anställda och respektive. Blir alltid så bra när företagen bjuder in sina anställda med sina respektive. Tycker verkligen att fler företag borde göra detta oftare.

Magi på kick-off åt Rutuals i Stockholm

3 februari 2020

Idag hjälper jag Rituals som samlat alla sina butikschefer i landet för en två dagars kick-off. Jag skapar med magi och humor en lättsam stämning på konferensmiddagen de har mellan de två dagarna. Platsen är eventlokalen på fina Downtown Camper by Scandic i Stockholm vid Brunkebergstorg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.